בנותתת יש לי הצעההה...

בנותתת יש לי הצעההה...

אם מתאים לכםםם אז תגידווו ואם לאאא אזזז?... גם תגידווו... קיצר מה שאתן חושבות פשוט תכתבו... אז ככהה כל הזמןן אנחנו כולנו מתלוננות על כך שהפורום יבש... ואין בו שום דבר חדש... וזה מסיבה אחת כי כשיש חדשות על באקסטריטט אז כותבים מתעניינים ושוב פעם משעמם עד ששוב פעם יש חדשות וכן הלאה והלאה... אני חושבת שלא צריך להתמקד רק בבאקסטריט אל תבינו לא נכון. אני מתכוונת שאפשר פה אם בא לכם שנכתוב על כל דבר אם מבואסים או יש לנו מה לספר בנוסף לדיבורים על באקסטריטטט שזה תמייד יימשךך כמובן... נכון שזה פורום של באקסטריט וזה נועיד בשביל זה... אבל אפשר לעשולת את שניהםם גם בשביל שהפורום לא יהיה יבש כל כך ובכלל שחברות הפורום נתקרב ואז יהיו לנו יותר נושאי שיחההה והפורום יתחיל לזוז ולהתרענן... זה לפחות הדעה שלי... אם בא לכםםםם אז יאללה כדאי להתחיל להריץ לדעתיי...

Kim Carter

New member
רעיון נחמד מאוד... ../images/Emo168.gif

ואת גם צודקת. רק דבר אחד תזכרו-אל תגרמו להודעות חשובות על הבויז כמו תמונות או חדשות להיעלם מתחת להודעות האחרות. חוצמיזה זה בסדר גמור!

שניש

New member
ברור שאפשר ! ../images/Emo56.gif

אפשר לכתוב הודעות שלא קשורות לבקסטריט נראה לי שבגלל זה המציאו את ה-
,לא? חוץ מזה לדעתי מה שממש יחיה את הפורום זה מפגשפורום! אנחנו מכירות אחת את השנייה לפחות הוותיקות\ים והמתמידות\ים ואנחנו מכירים רק על בסיס הודעות לדעתי צריך להיפגש!!! החופש עומד להיגמר אבל אפשר לארגן משהו בחנוכה או סוכות! אם לא רוצים לישון אפשר גם ללכת לסופר לנד או לאיזשהו סרט או משהו ! אם אתם רוצים אז תגידו ונארגן משהו!! לדעתי זה רעיון מעולה! שניש

craving brian

New member
אני מאוד רוצה!!

ניסיתי פעם לארגן אחד בפורום השני, אבל זה לא יצא.....

למעלה