אוקיי אוקיי...
אז חלמתי שחברה שלי ואני נוסעות ברכבת האקספרס להוגוורטס ואז... נחשו מה? באים הסוהרסנים! ואז הם עוזבים וחברה שלי עוד בטראומה (למרות שאני זו שפחדתי מהסוהרסנים בסרט השלישי (והגרוע) ) ואנחנו צוחקים עליה כל הזמן ועושים "בווו!" או "אנחנו הסוהרסנים!" וכאלה דברים. ואז פתאום אנחנו איכשהו בבית שלי (נווו.. זה חלום.) יחד עם איזה שמונה סוהרסנים (שמרחפים ולא עפים, כמו שכתוב בספר) ואני מנסה לעשות עליהם "אקספקטו פטרונוס!" (חברה שלי הלכה לשירותים) וזה לא מצליח ואני בורחת לחדר של אמא שלי, ואני מלמדת אותה לעשות אקספקטו פטרונוס והיא מצליחה יותר טוב ממני (אפילו שהיא בחיים שלה לא שמעה על סוהרסנים או הארי פוטר) אבל לשנינו יוצא רק "אד קלוש" שכזה (כמו שאני דמיינתי, לא כמו שהיה בסרט) אז אנחנו לא מצליחות להבריח את הסוהרסן אבל הוא בהחלט מתעלף ונשכב על המיטה של אמא שלי ואנחנו מנסות להעלים אותו (משום מה אצלי בחלום הפטרונום מעלים אותם. טוב היינו תחת קורת גג- לאן הוא היה בורח?) אבל לא מצליחות. ונראה לי שככה נגמר החלום. רק ששכחתי לציין שגילינו שהסוהרסנים לא באת עושים אותך עצוב וכל זה (או שאולי כן אבל אני הייתי חסינה כנגד זה כי זה היה החלום שלי) והם היו כמו אחים גדולים ומעצבנים שמבהילים אותך ומפחידים אותך כל הזמן. אני לא זוכרת מה הבנתי מזה. יכול להיות שהבנתי בסוף שאלה לא סוהרסנים אמיתיים אלא רק מתחזים. לא יודעת. לא משנה. לא הבנתם כלום? גם אני לא.