בנותתתת

../images/Emo39.gif בוקר טוב|!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

**מפהקת** לפני 5 דק' התעוררתי..
ובקשר לחלום שלך....אם את ככה כבר, וחולמת דברים כאלה עוד לפני הסרט...אז אני לא בטוחה שכדאי לך לראות את זה...אולי כדאי להקליט ולהעביר קטעים מפחידים....או אפילו בכלל לא לראות

Galadriel 3000

New member
אמא... יהיו לי סיוטים מהחלום שלך...

ואחרי זה את עוד נותנת לנו את הקישור לאתר הרשמי
כאילו שנכנס אחרי מה שסיפרת... אגב, סיפרתי לכם על החלום שהיה לי עם הסוהרסנים?

חלום עם סוהרסנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

WTF
ספרי ספרי. *הממ חחח היה לי חלום על הראל סקעת
כןןן נו אני מכורה, אובססיבית...*

../images/Emo39.gif את ראית שהיה כתוב

בעיתון שהראל הולך סטרייט לגמר... ובעיתון עצמו היה קו מתחת לסטרייט....

LOL../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

האמת, זה לא כל כך משנה כבר אם הוא סטרייט או לא. למרות שנראה לי שכן, והוא גם אומר שכן. כאילו - זה לא שיש לי סיכוי איתו
אז למי אכפת
למרות שהוא באמת הולך סטרייט לגמר

מיטץ

New member
אממממ...../images/Emo3.gif

בעיתון של איזרו השרון הייתה עליו כתבה ושאלו אותו על אהבה והוא אמר שהוא היה רוצה מאוד חברה אבל אין לו זמן כרגע
אז לא נראה לי שהוא הומו...

והיתה לו חברה../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

במשך שנתיים וקראו לה שני ורררררררר אני מקנאה בה.

Galadriel 3000

New member
אוקיי אוקיי...

אז חלמתי שחברה שלי ואני נוסעות ברכבת האקספרס להוגוורטס ואז... נחשו מה? באים הסוהרסנים! ואז הם עוזבים וחברה שלי עוד בטראומה (למרות שאני זו שפחדתי מהסוהרסנים בסרט השלישי (והגרוע) ) ואנחנו צוחקים עליה כל הזמן ועושים "בווו!" או "אנחנו הסוהרסנים!" וכאלה דברים. ואז פתאום אנחנו איכשהו בבית שלי (נווו.. זה חלום.) יחד עם איזה שמונה סוהרסנים (שמרחפים ולא עפים, כמו שכתוב בספר) ואני מנסה לעשות עליהם "אקספקטו פטרונוס!" (חברה שלי הלכה לשירותים) וזה לא מצליח ואני בורחת לחדר של אמא שלי, ואני מלמדת אותה לעשות אקספקטו פטרונוס והיא מצליחה יותר טוב ממני (אפילו שהיא בחיים שלה לא שמעה על סוהרסנים או הארי פוטר) אבל לשנינו יוצא רק "אד קלוש" שכזה (כמו שאני דמיינתי, לא כמו שהיה בסרט) אז אנחנו לא מצליחות להבריח את הסוהרסן אבל הוא בהחלט מתעלף ונשכב על המיטה של אמא שלי ואנחנו מנסות להעלים אותו (משום מה אצלי בחלום הפטרונום מעלים אותם. טוב היינו תחת קורת גג- לאן הוא היה בורח?) אבל לא מצליחות. ונראה לי שככה נגמר החלום. רק ששכחתי לציין שגילינו שהסוהרסנים לא באת עושים אותך עצוב וכל זה (או שאולי כן אבל אני הייתי חסינה כנגד זה כי זה היה החלום שלי) והם היו כמו אחים גדולים ומעצבנים שמבהילים אותך ומפחידים אותך כל הזמן. אני לא זוכרת מה הבנתי מזה. יכול להיות שהבנתי בסוף שאלה לא סוהרסנים אמיתיים אלא רק מתחזים. לא יודעת. לא משנה. לא הבנתם כלום? גם אני לא.

למעלה