בנותתתת ד-ח-ו-ף-!

בנותתתת ד-ח-ו-ף-!

הבויז שלנו מקום 8 במבוקשים עם השיר "שמחה" מה נהיה!?!? הפסקתם להצביע וואייי תצביעו כמה שיותר בנות הבנים רק הולכים ויורדים תכף הם גם לא יהיו במבוקשים!! אז תצביעווו! שמחה 4031 כמה אהבה 4024 www.music24.co.il נו בנות יאלהה להצביעעעע כל הזמןן אני רוצה לראות אותם מחר מקום 1!

כןן אחי צועק לי אור הגיימבויז אני

מדליקה תתטלווזיה ולא הבנתי למה יש אותם כל כך מוקדם.. 8?? אעאעאעעעעעעעע א=מ=א=ל=ה דחוף להצביעעעעעעעעע

כןן ראיתי עכשיו אני בבבבבשוקו

תיראוו בשרשורר למעלהה אתת רואה כתבתי מצעדים והצבעות לבוייז ואפילו זה נעוץ אבל שום דבר.. ניראה לי הם מרמים בערוץ 24 או שאתם עשיתם הפסקה של 24 שעות!

חחחחח מה זה עוזררר שמסמנים ../images/Emo45.gif

אם כולם מצביעות רואים את זה בתוצאותתתת :] כנראה שלא כולם מצביעות

חחחחחחחחחח סופרפאקצה חחח

יאא מכל דבר אני צוחקת היוםםםם [= אמרתי לךךך ערני עשה לי תשבועעע כפרות עליוווווווווו

חח קורין היום כל היום אני נקרעתת..

היה' לי הוים התקפי צחוקק.. בגלל אדי [חחחחחחחחחחחח 4 נקודותת..] ובגלל פינלנדד..המיפלצות שחשו בפוריםם
כל הכיתה שלי בשקט פיתאום אני בלי שומקשר מתחילה לצחוק בשיעור היסטוריה' כולם עוד שניי'ה נירדמים רק אני צוחקת ואז המורה הוציאה אותו החוצהה אבל הכי כיי'ף בחוץ
יא איך בא לי ליםםםםםםםםםםםםםםםם אוףף..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יואווווווו מקום 1 לפני הסוףף חחחחחחחחחחח עצובבבבבב \= וגם לי בא יםםםם! בעזרת ה' יום שבת אני ביםםםםם

חח גמאני באה עוד שבועיי'ם כי

ספירת עומרר..=/ אסור בנתיי'םם.. נמנמ..אני יבוא עוד שבועיי'ם אולי משו' כזהה..
לאור יהודה אולי..

בנות אתן עושות צחוק?????

ואלה זה הכי לא מיותר בעולם!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו מקום 8! זה ניראלכן?!?! הגיים בויז השיר שמחה מקום 8? עוד מעט יצא מהמבוקשים וזהו..השיר הזה עדיין לא חרש את עצמו והוא עדיין צריך להישאר..בסדר כמה אהבה מקום ראשון..כ-ב-ו-ד חח לפחות זה..אבל צריך להתחיל להצביע לשמחה גם..תצביעו יום לכמה אהבה יום לשמחה.. זה ניראלכן שרוני!??!!? עברה אותו ודניאל הזה? וכל המעפנים האלה עברו את שמחה? בנות תצביעוווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה