בנותתתתתתת יאפותת??

בנותתתתתתת יאפותת??

היום יש לי יומולדתת כפרעלייי בתאריךך המושלם<3.3> תאחלוו לי מזלל טובב??חח עםם ברכותת יאפותת? קקיצורר בננות אניי אוהבתת אותכםםם יאפותת שליייי שיהיה לך יוםם מעלףףףףף כמוכםםם ושבתת שלוםם אוהבתת המונמון

חחחח איזה חמווודה=]

שיהיה לך מזל טוב ענקי עד 120 ויותרררררררררר!!! שכל משאלות ליבך יתגשמווווו ושתהיה לך הצלחה בכל מקום שתפני אליו:) מווואההה אוהבתתתת!!
|

מאמושש...כתבתי לך הודעה..למעלה...

תעלי ותראי איזה יאפה יצאא...!!!!!!!!! חח מואהההההההההה נשמהההה שלי חולעיללך ...עדידוששש

מזל טוב מאמי!!!

יפה שלי ביום הזה הגעתת לעולם, הפכת את העולם מושלם תראי כמה שנים השארת מאחורייך.. בהן הענקת שמחה לכל קרובייך ובגלל כל הטוב שהבאת לחיי איני מדמיין אותם לרגע בלעדייך מה יש לאחל לאדם כל כך מיוחד?! שתמיד יהיו איתך-אף פעם לא לבד! שיהיה לך רק אושר, בריאות והצלחה החיים יחייכו אלייך תיהי בטוחה כי כשאת מחייכת כולם מסתנוורים אי אפשר לעמוד בפני היופי המדהים חיוך שמשדר אישיות את בנאדם אהוב שנושא באחריות לסיום יקירתי, המון הצלחה אוהבת אותך לעד- תיהי בטוחה! לאב יו מאמוש!!

yafit93

New member
מזל טוב מאמי!!

הנה חלפה לה עוד שנה, ושום דבר לא השתנה, את כמו יין ישן נושן, שרק הולך ומשתבח עם הזמן, ביום הולדתך אותך נברך שיהיה לך כל מה שתרצי וכל מה שתצטרכי שלעולם לא תזקיני, אלא רק תתבגרי ברוב הדר וברוב פאר, שתהיי תמיד בריאה ומאושרת, בכל רגע ועד כמה שרק אפשר... אז שפע ברכות והמון איחולים עד מאה כמו עשרים! מזל טוב מאמי עד 120 אוהבת אותך!!!

מזל טובבבבבבב../images/Emo65.gif

עד 487689326857346986798754678 ואחד שנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מועה

../images/Emo65.gifמזלל טווובבבב..

שיהיה לך ת'יומולדתת הכיי יאפפה ביקוום!
שתצליחיי בכלל מה שתעשיי!! אוווהבתתתתת! מוווואעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo65.gif מזל טובב ../images/Emo65.gif

עד 1417 שנים ויותר שתפגשי הרבה את הבויז המון אושר עושר בריאות ושכל משאליתייך יתגשמו..

0rin

New member
ווואיייי מזלל טובב נשמהה../images/Emo65.gif

המוןן אושר בריאות הצלחה אהבה.. ושכל משאלותייך יתגשמו!!!!

saritus13

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifתהליהה יפיופההה

שיהיה לך מומולדתתת שמחחחחחחחח והמון המוןן מזלטוףףףף עד19327343245 שנה אוהפתת אותךך המוןן המוןןןןןןן

למעלה