בנותתתתתתתת

בנותתתתתתתת

ממש ממש סוריי על ההודעה החדשהה אבל אני ממש מפחדתתתת!!! אני יודעת שיש על זה שרשוררר אבל בכל זאת תקשיבווו זה לא ממש משנה אם נופר (פאשית) עוזבת או לאא! אבל החיים שלה כן משניםםם!!1 בנות אני דואגת לההה!!!!! אתם יודעות מזה להתאשפזז?! היא עושה חתכים לעצמההההה אם אתם קוראות את השיחה שלי ושלה אתם משתגעותתתתתתתת זה לא סתםםםם היא באמת מנסההההה היא אומרת שלא אכפת לההה אתם קולטותתת?! כאילו אין לה 14! מה אני עושההה?!?!? נשבעת לכם אני מפחדתתתתתת ולא סתםםםםם

או קיי חברה שלי אז ככה דבר ראשון

את מדברת איתה וכמה שיותר שתוציא ה-כ-ל ודבר שני ופחות נעים זה ללכת למישהו מבוגר שיעזור לה כי לבד את ממש לא יכולה לפתור את הבעיה שלה...

אהה חברה שלי... חשבתי שאת מכירה אות

ה אישית... טוב אין כאן אפחת בפורום שמכירה אותה?!.!?!?!?!!???

KiSs KiSs KiSs

New member
מישהו יכול להסביר לי לעזאזל מה הולך

פההה?!?!! דייי אני מתחילה להלחץץץ...תסבירו!!! איזה שיחה הייתה לך איתה?! למה היא עושהל עצמה חתיכים?! היא מנסה להתאבד!?! למה?!?! מה עובר פההה?!?!?!?! תענו לי על כל השאלות למה אני מתחילהל להכנס פה ללחצים מטורפייייים1!!!

כנסי מאמיי ../images/Emo13.gif

היא רוצה להתאבד נמאס לה מהחיים השבוע היא התאשפזה בגלל שהיא עשתה לעצמה חתכים היא חולה והיא בכל זאת הולכת לבצפררר והיא לא אומרת לי למההה \= אני לא יודעתת מה קורה איתהה

KiSs KiSs KiSs

New member
אעעע?!?!?!!?!מהמהמהמהמהמ??

טוףף....אבל כרגע הדר אמרה שזה לא נכון ושהיא רק מנסה למצוא דרכים לעזוב ת'פורום... אוףףף אנ'לא מבינה כלווום!! היא כן רוצה למות או לא?! זה רק בגלל שהיא רוצה לעזובב?! אימעעעע אני מודאגתתת...ועוד יותר מודאגת מזה שאנ'לא מבינה מה הולך איתה?!?! בעעע

חחחחח כפרותתתתת

לא'דעתת אולי היא משקרת ואולי לאאאא \= אמאלהה את לא יודעת איך דאגתי לההההה השתגעתייייי

OoנויoO

New member
אני כתבתי לה משהו אני מקווה שהיא תר

אה.. זה באמת מפחיד זה מחרפן וזה מזה מסוכן אם החתכים נשארים פתוחים ויש זיהום... אני חשה רופאה חחח אבל רציני עכשיו זה באמת מסוכן שתבלה שתמצא עיסוקים אחרים שתאהב תחביבים חוגים שתצא עם חברים ה=כ=ל אין לי כח לכתוב הכל תראי מה רשמתי בהודעה שם..

OoנויoO

New member
קורינעעעעעעעעעעעעעעעעע

שותה ומעשנת?!?!?! טוב זאת באמת בעייה חייב לדבר עם מישהו מבוגר זה לא צחוק אבא שלי לא שותה ולא מעשן אז ילדה שקטנה ממנו באיזה 20 ומשהו שנה?!

צריכים לטפל בה..ואני לא אומרת את

זה בקטע מעליב..היא צריכה טיפול אם היא ככה וקרינוש לא לדאוג יהיה טובץץמישהו שומר עלינו מלעמלה

OoנויoO

New member
לדעתי היא צריכה לספר לחברה שהיא ממש

ממש סומכת עלייה כי היא לא יכלה לשמור הכל בבטן זה קשה.. ושבאמת מישהו מבוגר יעזור ורד צודקת יהיה לה קשה..

sHiRa De LoCa

New member
למה ניראה לי שהיא סתם צומי?

מה היא רשמה לך בדיוק? שלחי ת`שיחה..

חחח מאמי היא ממש ממש לא צומיי!!

יצא לי לדבר איתה כמה פעמים ויש לה בלוגג היא כותבת הכלל!! קיצרר היא לא צומייי ואני לא בטוחה שהיא תסכים שאני ישים פה את השיחהה \=

למעלה