בנושא האופק

jenka5

New member
בנושא האופק

בהרבה מפות שניתקלתי בהם האופק הוא מזל שלפני או אחרי השמש כאילו מזל צמוד לשמש. כאילו לא נראה לי שזה משהו מקרי כי באמת ברוב המוחלט של מפות שעשיתי זה היה ככה... והרי ידוע שמזלות שכנים הם מנוגדים באופיים... חשבתי לעצמי על מה זה יכול להצביע ... מה אתם אומרים?

ובכן..

מה זה אומר בעצם שהאופק קרוב לשמש? שהאיש נולד קרוב לזריחה של היום הזה. זה הכל. זה אולי לא מקרי מבחינת האנשים שאת פוגשת, שיש להם אופק צמוד לשמש, אבל מבחינה אסטרולוגית - זה בהחלט מקרי. אולי אלה האנשים שאת פוגשת בתקופה הזו של חייך, או לפחות אלה שלהם את עושה מפות. אם להעמיק קצת - נכון, מזלות שכנים מנוגדים באופיים, מה שיוצר קונפליקט אישיותי מסויים, בין מה שאתה מראה כלפי חוץ, לבין מה שאתה מרגיש עמוק בפנים. אולי זה גם אחד הקונפליקטים שלך, בין הפנים לחוץ, ומשום כך האינטרקציה עם אנשים שגם להם קונפליקט כזה. אסטרולוגית - אין כאן חוקיות כלשהי. לדעתי. סתם משהו לחשוב עליו..

eynat6

New member
הסיכוי שזה יהיה מזל אופק תואם לשמש

או בסמוך לו הוא 3 ל-12. תחשבי על זה. ואת נפלת על הסטטיסטיקה הזו. סיכוי של רבע- אבל יש עוד שלושה רבעים, שאותם פשוט יוצא לך לפגוש פחות..זה לא משקף את המצב הכלל עולמי. רק את הסטטיסטיקה שלך ..

eynat6

New member
ותחשבי נגיד שמש בטלה עם אופק סרטן

וסקוור ביניהם? זה ניגוד עוד יותר חזק..בסמוך יש כבר יותר דברים משותפים.

eynat6

New member
כשאני חושבת על זה

את מגיעה לפרום אסטרולךוגיה, רוב האנשים או לפחות הרבה מהם עם שמש בבית 12 או מרקורי ב12, אז מן הסתם מזל האופק יהיה סמוך למזל השמש או מאוד קרוב..זה רק ההיגיון אומר.

jenka5

New member
כן כנראה שאתם צודקים...

אבל מעניין אותי מה יותר משפיע על האישיות השמש או האופק... כי נגיד אצלי זה ממש מסובך... אני שמש קשת ואופק עקרב אז יש תקופות בחיים או ימים שאני ממש מחוברת לשמש האפוטימית ויש תקופות שפשוט העקרביות נישפכת ממני... האם יש נוסחת פלא של להוציא מקסימום טוב מהניגוד הזה ולא להיות תלויה בו?

רמי ד.

New member
מה משפיע על האישיות?

למעשה שום דבר לא יכול באמת להשפיע עלינו. לעומת זאת אנחנו יכולים לבחור להמשיך לפעול במסגרת דפוסים שלמדנו כשהיינו קטנים, ושהם בתאום ובסגנון המבנה של המפה שלנו, או לבחור לעבור שינוי. במידה וחיינו אינם מוצאים חן בעיניינו. לשאלה מה משפיע יותר יש לענות דרך בחינת המפה כולה, כולל ההיבטים של השמש, ההיבטים של שליט האופק, הכוכבים בבית הראשון, איזה בית במזל אריה וכד'. רמי

למעלה