בנוות נרדמתן?

בנוות נרדמתן?../images/Emo199.gif

חח יש תחושה של רגיעה כאן.. מה קורה איתכן? יש לכן משהו לספר שקרה לכן ושימח/ביאס אתכן? מה עם החייל? אז אצלי הכל בסדר.. קצת לא הרגשתי טוב היום אבל בקטנה. יש קצת תקופה רגועה אחרי מה שהיה עם יוני אבל הגעגועים עושים את שלהם. לפחות מצאתי תחליפים, במקום לחכות שהסופש יגיע כדי להיפגש איתו.. אני מחכה לסופש כדי לצאת למסיבות.
אני דיי נהנת לצאת, להתלבש, להראות את עצמי ובעיקר להתפרק אחרי השבוע העמוס בלימודים. זה כיף לי אבל עדיין אני מרגישה שמשהו חסר. כל כך קשה לי לא לחשוב עליו כל הזמן.. וזה לא קל. אבל לפחות אני לא יושבת בדיכאון ובוכה על המציאות הקיימת וככה אני יכולה להמשיך הלאה.
מה איתכן?

דניאל7707

New member
:))

אני שמחה שאת רואה את זה ככה, וכן את בהחלט יכולה להמשיך הלאה מנסיון. בחמישי החייל הפתיע אותי כשפתאום נחת אצלי בבית והעיר אותי, היו לנו כמה שעות וגם אתמול הוא יצא לארגן משהו אז נפגשנו , בקיצור אני מחכה לשיחרור עוד 17 יום, אבל זה לא ממש שיחרור מצה"ל הוא רק מסיים את השירות הקרבי ועובר לשנת משימה אבל היציאות מצוינות....

חרמון

הטיפשי הזה החליט לעזוב את הגרעין בדיוק כשהוא היה צריך לצאת לפרק משימה אז עכשיו הוא עם הגדוד עד סוף השירות (אבל כבר לא לוחם) (והחבר'ה שלו בדיוק כבר סיימו את הפרק משימה לא מזמן)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

הוא התקשר שהוא בבית (והתקשר גם קצת במשך השבועיים מתי שהיה לו זמן..) אז נסעתי אליו ^^ והיינו ביחד כמה שעות מדהימות. חזרתי הביתה לארוחת ערב ואחרכך יצאנו עם חברים משותפים.. אבל הוא היה מת מעייפות אז לקחתי אותו אליו הביתה ונישארתי לישון. פשוט מדהים. מדהים כמה אושר זה עושה לישון מחובקת לבנאדם שעושה לך כלכך טוב. אחרכך הייתי צריכה ללכת בבוקר לעשות על האש עם משפחה וכאלה.. ובערב כבר לא יצא לנו להיפגש :( לא הספקתי לדבר איתו על מה הלאה בנינו.. ככה שזה עוד לא מוגדר בכלל :ם אבל אני נוסעת אליו לישוב שוב עוד שבועיים שהוא חוזר.. חבר הכי טוב שלי עושה מסיבה ואני באה לחגוג יומולדת ולשתות מלא ולהישאר לישון אצל החייל ;) וזהו. כבר הספיק להתקשר בראשון בלילה :) פעמיים. אני יודעת שהוא עסוק מאוד.. הוא בהשלמה וכל הזמן בתרגילים ויש לו דברים לעשות וגם אם נותנים להם קצת זמן להתארגנות אומשהו אז הם משלימים חומר ויש הקפצות וכל החרא הזה שהוא בסוף ישן שעתיים כל לילה בקושי. מבינה שאין לו זמן לדבר. אמרתי לו שגם פעם בשבוע זה סבבה ושאני יודעת שהוא עסוק ;) יהיה טוב. סופ"ש הזה אני באילת וסופ"ש הבא הוא חוזר.. הזמן יטוס.

אוו חמודה!

אני ממש שמחה בשבילך.. אחרי כל הזמן הזה של הלבד והסתם קשרים האלה, אני באמת מקווה שזה ילך בינכם כי נשמע שאת מאושרת תהני באילת, בא לי גם!! וברור שיטוס.. הזמן עף שנהנים :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

אני כלכך מקווה שזה הדדי.. שאני לא סתם מפתחת ציפיות. כבר הבנתי שבנים יכולים לעשות הכל כדי להשיג סקס.. ופעם ראשונה שאני מתחילה קשר עם מישהו ולא שוכבת איתו על ההתחלה. ואנחנו מתנהגים כמו זוג.. אבל בכל זאת.. צריך להגדיר את זה מתישהו. צריך להגדיר אם אנחנו יוצאים קבוע ולא יוצאים עם אחרים וכאלה או שאנחנו נכנסים עכשיו לקשר רציני ומוגדרים חברים או שהוא לא רוצה להכנס למערכת יחסים ואז אני פשוט אהיה חייבת להמשיך הלאה כי אני כן מחפשת מערכת יחסים.. אני לא אוהבת משחקים.

kerenush1818

New member
אני :)

לפני שבועיים כתבתי פה שרבנו ונפרדנו... אבל דיברנו והשלמנו, ועכשיו הכל בסדר =] אפילו דיי מצויין... השיחות חזרו להיות כיפיות וגם הפגישות P: אני אוהבת אותו כל כך!!! איזה כיף שיש אנשים כאלה שמכניסים כל כך הרבה אושר לחיים :} ולשמיניסטיות שביננו אז נשאר לנו רק עוד חודש נטו של לימודים:]]] איזה כיףףף=]]] לסיים 12 שנות לימוד!!!! ואני ממש מחכה לחתונה של אחותי ביוני בעז"ה גם מסיבת סיום וגם חתונה:]]] אחלה סיום שנה PP:

שמחה שהסתדרתם והכל :)

חחח מבינה אותך, כל כך בא לי כבר לסיים עם זה.. אני רק מפנטזת על התקופה שבין הסיום לימודים לצבא שזה איזה חצי שנה וזה עושה לי כל כך טוב על הלב :)

למעלה