בנוגע לתווי פסנתר..

ענבל מ

New member
בנוגע לתווי פסנתר..

האם מישהו מכיר מקור טוב בנט (אתר או סתם דפים) לתווים לפסנתר- לא משנה של מה- אבל תווים של ממש ולא סתם טאבים או אקורדים? תודה רבה,

היה לנו דיון על זה

בקבינט. למיטב זכרוני, לא נמצאו אשמים ולא נגרם כל נזק. ולשאלתך: קשה מאד מאד להשיג תווים לפסנתר ברשת, א. כי זה לא חוקי ברוב המקרים ב. כי לא כל צוציק יכול או יודע לכתוב תווים בסגנון הקלאסי. זה דורש ידע ותוכנה מיוחדים, והמון המון המון זמן ומאמץ. (אני יודע, עשיתי את זה פעם). אז למה שיתנו לך בחינם? אפשר למצוא דפים בודדים של תווים (למשל, באתר של מתי כספי), או דפים שאנשים כתבו/סרקו בעצמם ושמו באתר הפרטי שלהם. אפשרות נוספת, שגם אותה ניסיתי (ובהצלחה - אבל זה דורש השקעה מינימלית) היא למצוא קבצי MIDI, ובעזרת תוכנות פופולריות שונות להמיר אותם לתווים של פסנתר. השיטה מאד יעילה אבל צריך בשביל זה למצוא את התוכנה המתאימה. ספרי לי מה מצאת וכו´. שו שו שולמית השמשון במאוחדת.

ענבל מ

New member
מתוקף היותי עצלנית

[קודם כל- אני לא עצלנית. פשוט לא היתה לי כותרת נורמלית, ולמרות שאני לא עצלנית, זה כן מתאר את מה שאני הולכת לכתוב עכשיו] אצל מתי כספי באמת מצאתי כמה דפים ואימצתי לעצמי. אחי חיפש טוב-טוב ומצא את התווים של November Rain של גאנז אנ´ רוזס (שזה משהו שרק הוא אוהב. מעניין מאוד...) יותר מזה לא מצאנו- רק את כל מה שכתוב בטאבים אחרים או אקורדים. או בכלל כל מיני תווים לגיטרה (כל הקטעים האלה עושים לי חשק יותר גדול ללמוד לנגן גם על גיטרה וזהו). באשר לקבצי מידי- אף פעם לא חבבתי אותם יותר מדי, אז אני אוותר (אני אחזור אל האופציה שוב כשאני ממש מיואשת). בינתיים יש לי את "פרום" בתל אביב, ואני אוציא את מקצת מעותיי על ספרי תווים חדשים משם
המון המון תודה על העזרה וההצעות

טוב, אבל

לדעתי בכ"ז כדאי לך (מבחינת המחיר) לבחון את האפשרות של ה-MIDI. זה יכול להיות לך בחינם, וממש פשוט לביצוע. הדפסתי לעצמי כך המון תוים. סבבה אגוזים שמשון

s0uljacker

New member
שמשון, שאלה לי אליך:

איזה תכנה אתה מכיר שמציגה את המידי בצורת תווים ונוחה להדפסה? מצאתי תכנת הצגה אבל הזעתי הרבה כדי להעתיק מסך, לסמן,לגזור ולהדביק שורה שורה לתוך הpaint של windows. יש דרך יותר נוחה?

למעלה