בנוגע לשק"ש למזרח

הייבי

New member
בנוגע לשק"ש למזרח

אנחנו נוסעים באוגוסט לחודשיים וקצת בתאילנד, לאוס, ויטנאם וקמבודיה (זה התכנון לפחות). מתכננים לעשות טרקים- רצינו לדעת אם צריך שק"ש או שאין טרקים שכוללים שינה בשטח באזורים אלו ואיך מזג האוויר- צריך לקחת גם ביגוד חורף ממשי או שמספיק משהו דק ארוך? המון המון תודה

pako27

New member
בשביל לענות לך נכון,חסר נתונים

תראה יש הרבה סוגי טראקים, חלקם מאורגנים ומסתיימים בלינה בביקתות וחלקם באוהל..... נסיעה עם טוסטוס למפל או בצעידה באמצע הג'ונגל למשך היום נחשב טראק
יש הבדל טמ"פ בין תאילנד,ואזורים בלאוס לבין ההרים היותר גבוהים בוויאטנם............. מעיל פליס ומכנס ארוך יספיק בהחלט - לרוב בלילות בלבד !! חוץ מיזה לא נחוץ משהו מיוחד.....תרמיל יום נוח
.............קשה לדייק בהמלצה, שוב תלוי מאוד בתכנון....

pako27

New member
בשביל לשיון פה

לא צריך שק שינה (יש מצעים נקיים,כרית ושמיכה),לא כילה (יש בבונגלוס) ולא כלום, אתה בטבע וקרוב לעיירה.... ולא יקר

pako27

New member
זה בפאי( PAIׂ )- צפון תאילנד

עלות בונגלוס ( מקלחת שמש בפנים ) לידיעת המעונינים = 550 באט (בשיא העונה )....

הייבי

New member
תודה על התשובה

כרגע אנחנו עוד מחכים שיגיע לידנו הספר כדי להיסגר מה יותר הכיוון שלנו, פשוט חברים שלנו שהיו ושמעו שאנחנו מתכננים לקחת שק שינה, אמרו שאין מה לעשות איתו וכו' ולנו זה נשמע קצת מופרך (בהנחה שאנחנו לא טיפוסים של מסיבות ורביצה בחופי ים) רצינו רק לוודא שאנחנו לא משלים את עצמו. תודה רבה

jeshu

New member
מעיעל גשם טוב הוא דבר חשוב באזורים האלה. מה זה "אין טרקים שכוללים שינה בשטח?" זה את שבוחרת איפה ללכת ומתכונננת למצבים שתתיקלי בהם.יש שם "שטח" ואפשר לישון בו,אני מניח.ואף אחד כאן לא הלך על כל שבילי תאילנד והודו-סין הצרפתית.

הייבי

New member
זו לא היתה הכוונה

הכוונה האם יש טרקים פופולריים שכוללים לינה בשטח, או שזה ממש לחפש אותם בנרות? כי אחרי שיחות עם אנשים התחלנו להרגיש שאולי באמת אין לנו בשביל מה לארוז שק"ש, יותר מאדם אחד שהיה בסביבה הסתכל עלינו כמו פסיכים ורק רצינו לוודא לפני שאנחנו אורזים/משאירים אותו בבית שזה לא שאין מה לעשות איתו, אלא שהם בחרו מסלול שלא דורש אותו..

jeshu

New member
המסקנה שלי משיחות עם אנשים שנוסעים לשם ושל כאלה שהיו,שהרוב בכלל לא חיפשו ללכת ברגל ובטח לא הגיעו מצויידים לכך גם אם החשק התעורר. ככה שלא מפתיע אותי שזה מה שאמרו לך.

pako27

New member
יש טרקים מאורגנים

כולל מדריך ............ המסחריות היא פשוט פלא שלא ניתן לברוח באזורים תיירותים אלו...לרוב פרט להגעה לא תזדקק לכלום ...(נעל נוחה זה תמיד טוב לצעידה ). תלוי באופי הטיול שוב...גם שם יתכן ותזדקק לשק"ש אם תהיה בהרים ותשן באוהל...מעיל גשם תמיד טוב לאזור טרופי......... יש מלא חברות "אקסטרים" שמציעות מגוון רחב של טראקים מכול הסוגים.

הייבי

New member
תודה על התשובות

אני אתחיל לאוורר את השק"ש ולהבין איך אני מכווצת אותו לתיק. כי אני כן מגיעה מצוידת להליכה ואנחנו מתכננים ללכת וכמה שיותר (נראה לי)...

למעלה