בנוגע לשעות שילוב

בנוגע לשעות שילוב

העליתי את הנושא במהלך החושפ הגדול ואני מבקשת לקבל עצות מה לעשות. בני קיבל שנה שעברה שעות שילוב של מתי"א אשר נקלחו ממנו השנה לאור שפור שלדברי הצוות חל בו. אני בדעה (וכך גם המורה להוראה מתקנת הפרטית) שהילד זקוק גם זקוק. מה עושים לאור תשובת בית הספר (הלא רשמית בשלב זה) שאין שעות פנויות? שהצרכים גדולים על מה שיש למערכת להציע??

חגית35

New member
לצערנו זה כך ורק מחמיר

ההקצאות רק פוחתות וילד שקיבל כבר הוא לא בעדיפות ראשונה ליד ילד שקיבל ועדיין צריך הייתי שם... ובשל כך שילמתי פרטי הון כסף כי לא היתה לנו זכאות השנה חל בבית ספרנו עוד קיצוץ של 40% גם בשעות מתי"א בית ספריות , המנהלת אמרה לי שהיא בעצמה לא יודעת איך תצליח לחרוץ מי יקבל ומי לא...

החתולית

New member
מוכר ומאד לא חביב

גם הבן שלי לא יקבל השנה שעה שבועים של תרפיה באומנות, שקיבל במשך שנתיים. הסיבה היא פשוטה והגיונית מאד - בגלל הפעלת החוק לשילוב ילדי חינוך מיוחד בבתי ספר רגילים, מבלי שהוספו שעות שילוב לבתי הספר, נוצר מחסור בשעות. בתי הספר נאלצים לחלק את מעט השעות שיש להם, ליותר תלמידים, כך שהילדים ש"פחות זקוקים" לשעות אלה, אינם מקבלים אותן. מה יש לעשות ? להתארגן ולהשפיע על משרד החינוך, ע"י שימוש בכל אותם כלים בהם השתמשו קבוצות לחץ אחרות.

דליה.ד

New member
בעיה קשה מאוד

גם בני לא יקבל כי הוא רק ADHD...
פני אלי במסר יכול להיות שאוכל לעזור לך. אני צריכה לדעת מאיזה איזור אתם ומה הקשיים.

למעלה