בנוגע לשיר Echoes

Remedes

New member
בנוגע לשיר Echoes

יצא לי לאחרונה לשמוע את האלבום Meddle - כי כפי שציינתי כאן בעבר אני אוהב את פינק פלויד בעיקר לאחר ימי Dark Side ובכן כמו שיעצו לי לאחרונה כאן בפורום שכל אוהד של פינק פלוד חייב להכיר! (ודגש על המילה להכיר כי יש הבדל גדול בין להכיר לבין לאהב) את האלבום הזה. ובכן מה אני אגיד לכם - ממש אהבתי!!! במיוחד את היצירת בלוז Seamus - כל כך לא מתאים לפינק פלויד לכתוב בלוז וזה ממש הפתיע אותי וממש אהבתי !!!!!!!! ובכן הופתעתי לגלול בעת שהאזנתי ל Echoes - עוד יצירת מופת!! פשוט גאוני - אכן זה הפינק פלויד שאני אוהב.. אני חושב שמהאלבום הזה הם נהפכו לפינק פלויד האיך לאמר? יציב יותר... לא?!.. בכל מקרה כפי שאמרתי בעת האזנתי הופתעתי לשמוע שם קטע גיטרה שממש מזכיר את הקטע גיטרה מ פאנטום האופרה!! (למי שלא מכיר זה מחזמר מאת אנדרו לויד וובר - אם אתם לא מכירים תשמעו ותגידו לי מה דעתכם.. ) אבל זה פשוט אותו הדבר!!! הייתכן שיש כאן גניבה של אחד הצדדים?!.. אשמח לתגובות.. וסופ"ש נעים ורגוע לכולם ובמיוחד לתושבי הצפון שבינינו!

ווטרס משוכנע שלויד-וובר גנב ממנו

את הנ"ל (Echoes נכתב קודם). הוא אפילו כתב, באחד משיריו המאוחרים "ברכה" לוובר... מישהם מזהים אותה?

Remedes

New member
באמת?!? וואי אני גאה בעצמי שזיהיתי

אבל הוא צודק!! (אני מתכוון לווטרס) זה הכי גניבה שיש.. אלה אותם תווים .. ובאיזה שיר ווטרס כתב "ברכה" לוובר.. אני מת מסקרנות!!!!

The Albatross

New member
It's a Miracle ../images/Emo13.gif

כמה פיוטי:
Lloyd-Webber's awful stuff Runs for years and years and years An earthquake hits the theatre But the operetta lingers​

vegetable man

New member
אבל לא ציטטת את ההמשך

המשעשע: Then the piano lid comes down And breaks his fucking fingers It's a miracle.
יכול להיות שזה באמת קרה?

מימיל

New member
מצטרפת לשאלה...

מעולם לא שמתי לב לזה והיה לי פרק ארוך בחיים שהייתי חובבת מושבעת של מחזות זמר. מעניין. אני אבדוק את זה עכשיו, ובמידה ואני לא אצליח אני אשמח אם מישהו אחר יענה על השאלה שיוני מעליי שאל.

מימיל

New member
נדמה לי שמצאתי.

מדהים איך לא שמתי לב לזה. אם זה הקטע המדובר אז הוא אחרי 3:44 דקות.

tuvia k

New member
וואלהֱ!!!

היכן ניתן לימצו את הגירסה המקורית??? למרות שגם בגירסה של האוסף זה מסכיר כצת.

tuvia k

New member
רק לציין שזה....

בגרסת האוסף בדקה 14:25 זה נישמה ממש אותו הדבר...

למעלה