דירוג מוקשה
טוב אני לא בדיוק ידרג אבל אתן לך סדר גודל ככה שתוכל לארגן לך בראש דירוג פחות או יותר אבל המדינות הכי מסוכנות לתייר הן: ברזיל , קולומביה וונצואלה למרות שוונצואלה פחות מתויירת בידי ישראלים, שזו גם הסיבה לרמת הפשע הגבוהה שם , אין תיירות כמעט ! אז ככה בברזיל שהיא המסוכנת ביותר - הפשע הוא בעיקר בערים הגדולות : ריו, סלוודור וכ"ד ובזמן הקרבנבל הפשע גובר ! אותי שדדו בסכין בסלוודור, את חבר שלי עם בקבוק שבור בסלוודור וחבר אוסטרלי שלי התנפלו אליו בים בריו לדוגמא. קולומביה מסוכנת בעיקר בדרום הארץ, ובעיקר בנסיעות באוטובוסים בדרום ! וונצואלה הייתי מעט זמן אבל רוב הסיפורים/שמועות מדברות על הבירה ועל נהגי מוניות. ארגנטינה כיום יותר ענייה ככה שדברים טיפה השתנו (לא הרבה) אבל בואנוס איירס זו העיר המסוכנת, כלומר בעיקר בלילה(אבל לא יותר מידי אין מה להשוות לברזיל) ולא אם תהיו בקבוצה של 3-4 לפחות, אני אישית הלכתי גם לבד, אבל מה שכן מסוכן זה רובע בוקה ששם לפעמים , לעיתים נדירות , מעשי שוד לאור יום אבל שוב נדיר אקוודור-בוליביה-פרו לא ישדדו אותכם לאור יום אבל ינסו לרמות אותכם, לגנוב לכם תיק או לכייס אותכם , כלומר מעשי שוד לא אלימים צריך רק להיות ערניים ולשמור על הדברים, בבוליביה יש גם תופעה של מתחזים לשוטרים ועושים "חיפוש" סמים בתיק ואז נעלמים דולרים או המיני דיסק. יש גם בלה פז כנופיה שמרססת אתר ולוקחת את התיק אבל שוב עירנות מונעת אסון זה דברים שבשליטתכם לא כמו שוד עם אקדח/סכין וכו. זהו אני חושב שזה סוגר אותנו.. אם היית שואל אותי לדירוג מבחינת סכנה ברזיל מקום 1 עד 10 בערך 11 . דרום קולומביה 12 ונצואלה 13 בוליביה 14 -15 פרו אקוודור 16 ארגנטינה (עם דגש להיזהר ב BUENOS AIRES) 17 צילה SUERTE תומר