בנוגע לרונות

בנוגע לרונות

ושאר עזרים כתובים / מגולפים / מצויירים או אחרים, הם באמת משפיעים? למשל במה פנטגרם יעיל יותר מציור אחר אם מתייחסים אליהם באופן זהה? העובדה שציירת ביור א' במקום ציור ב' באמת תעזור לך לבצע כישוף או לקרוא עתיד? אני יודע שזה נשמע קצת כמו ההודעה הקודמת שלי אבל קשה לי לקבל את הטענה האומרת שמשום שציירת סמל כלשהו הכישוף שלך ישתפר או שהדבר ישפיע בכלל.

jbu

New member
אני לא יכול לדבר בשם הפורום

אני לא יכול לדבר בשם הפורום אבל כפי שאתה רואה אין פו הרבה אנשים ביומים האלה אבל עוד שבועה שבועים נגמרים הבגרויות (ומתחלים מועדי ב), לגבי השאלה שלך אתה מערב נושאים, הפנטאגרם (בשבילי) הוא לסימול היסודות ורונות זה דבר אחר הנה אתר שיסביר לך כול מה שאתה רוצה לדעת: http://www.sunnyway.com/runes/ המלצתי את האתר הזה לקישורים פעם אני עדין חושב שצריך לעשות את זה, הייתי גם מבקש הצבע אבל לסטט שונא דמוקרטיה...

תודה,אבל

אם יש אתר בעברית בבקשה תשלח לי אותו. אני ממש גרוע באנגלית. אגב, אם בכל זאת תרצה לארגן הצבעה אני בעד להכניס אותו לקישורים, ובכלל רצוי לדעתי להחיות קצת את אתר הקהילה המת הזה. הוא לא מתחדש בכלל, עוד קישור לא יכול להזיק. ושוב-תודה רבה

suki da yo

New member
זה לא אתר קהילה

אם זה היה, לסטט היה הורג כמה מאיתנו.:) זה אתר בעל נושא מוגדר, סתם שתדע, ונושאי קהילה אל שייכים אליו.

jbu

New member
אתה שוכח איפו אתה נמצא

אתה שוכח איפו אתה נמצא, פו אין דמוקרטיה וכול נסיון למרד ידוכא על ידי לסטט, אחי אתה לא רוצה ללכת לחינוך מחדש (למרות שאני רגיל לחינוך מחדש מאמא שלי). כרגיל אין אתר בעברית ואני מקווה שלסטט יהיה במצב רוח סלחני כשהוא יחזור!!!

למעלה