בנוגע לפוסט אקנה

בנוגע לפוסט אקנה

אני אשמח פה אם יש מישהו שיכול לעזור לי אני 3 חודשים אחרי טיפול ברואקוטן, תרופה מאוד טובה לאקנה . היה לי אקנה קשה 4 שנים, ונשארו לי מלא סימנים אדומים כתמים וצלקות.. הרופא עור נתן לי 2 משחות: אזומד קדם ורט- אוויט. האם זה באמת יעזור לי תוך תקופה? אני מאוד מקווה שכן.. מישהו ניסה זאת בעבר, מה הכי מומלץ , באיזה אופן לטפל בזה? תודה!!

הרופא בוודאי היה נעלב לשמוע שאת חושבת שהוא עורך עלייך נסיונות... טוב שלא שאלת אותו את השאלה הזו . נדמה לי שהשילוב הנל אמנם נוסה בעבר

מה יש לך עוד לומר לגבי שאלתי?

מה עם החורים בפנים,,, ? תוך כמה זמן נעלמים כל הסימנים האלה, זה ממש מפריע, אני עדיין לא יכולה לצאת מהבית בלי איפור....

מה מה יש לך עוד לאמר...

חורים=צלקות טיפולים אסטטים שונים יכולים להועיל. נדרשת בדיקה מדוקדקת על מנת להחליט מה לעשות פני לרופא שמתעסק בנושא תוך כמה זמן נעלמים הסימנים - בין כמה ימים לכמה חודשים תלו כמובן באיזה סימים מדובר אני עדיין לא יכולה לצאת מהבית בלי איפור - צאי מהבית , לא טוב להיות כל היום בבית.

יש לי גם סימנים אדומים וגם קצת חומים

וקצת שקעים בעור. חורים.. הבנתי שבחורים ניתן לטפל רק בעזרת לייזר. שעולה יקר.. הבנתי שפילינגים מאוד יכולים לעזור בכל מקרה המשחות שהוא נתן לי הם אזומד ורט- אוויט, בינתיים כבר חודש וחצי אין שום שיפור, אבל אולי זה לוקח זמן.. חבל,,, אני בחורה יפה.... והיתי רוצה לצאת גם בלי מייקאפ! !
תודה אל תדאג, אני יוצאת מהבית הרבה..... חחחחחחחחח

למעלה