בנוגע לסרטים..

rancz

New member
בנוגע לסרטים..

אולי מישהו יודע מהיכן אפשר להוריד סרטוני מהלכים (לדוגמא:ה-14 שניות של מקנאב,או החזרה של אד ריד ל-106 יארד) ובכלל מהלכים משוגעים שכאלו... תודה על השיתוף..

Reshefgarcia

New member
גם אם ידענו....

אסור לדבר על זה בפורום... זה נוגד את המדיניות של תפוז,כיוון שזה לא חוקי...

rancz

New member
מה אתה אומר..

אתה מתכוון שאם מישהו לוכד משחקים,מכין מהם קליפים(של היילייטס) אסור לו לעלות את הקליפ לרשת? ובהנחה שהוא מעלה אותו לרשת,אסור בפורומים של תפוז לדבר על זה? אתם מריחים משהו!?

Yo-man

New member
וואלה, רשף ? מה עם nfl.com

הרי שסוף כל מחזור הם העלו לאתר שלהם סרטונים של ה-highlights. זה לא נאגר איפשהו ? אני חושב שלזה התכוון רן(סיזי). ואם לא ב-NFL דוט קום, אולי ESPN ? אולי באתרים של הקבוצות עצמן ? אין לי הזמן לבדוק את זה עכשיו בעצמי, אבל קדימה. אין דבר שאי אפשר למצוא באינטרנט !!!

rancz

New member
רשף,שאלה אליך...

יש לי את הפרסומת של ויק למשקה אנרגיה. עם דגש על פרסומת... מותר לשתף בזה אחרים או שלא?

Yo-man

New member
אם יורשה לי לענות

בכל זאת, אני מנהל את הפורום הזה, אז אני מקווה שזה בסדר שאני עונה. אתה יכול לשים בפורום קישורים לכל מה שבא לך, בתנאי שזה לא פוגע ולא מקדם מטרות (בדרך כלל עסקיות) אישיות. אם זאת לא פרסומת שאתה יצרת, ואתה לא מרוויח ישירות מזה - תשים פה מה שאתה רוצה. ומותר לכתוב פה קוקה קולה, או גטרייד או רד-בול. לא צריך כל כך להיזהר. כולנו פה חברים (עדין). אם אתה שואל "הלכתית" אם מותר לשתף בקבצים ציבוריים שאין עליהם זכויות יוצרים - אז פרסומת היא נחלת הכלל ומותרת (ואף מומלצת ע"י יוצריה) לשיתוף. אם תתאמץ קצת תוכל להיזכר שבהפסקת הפרסומות הראשונה של כל מחצית שניה בכל משחק פוטבול, עולה התשדיר שאומר כי "משדר זה הוא רכושו הפרטי של ליגת הפוטבול הלאומית. כל שימוש בתמונות, צלילים וקטעים מצולמים ללא הסכמה מפורשת ובכתב של הליגה - הוא אסור". אז פרסומת
קטעים ממשחקים שלא ניתנו לשימוש ע"י הליגה

rancz

New member
יופי יופי...

דבר ראשון אם נפגעת מהפניה לרשף סלח לי...הוא היה די נצי בעניין, להמשך מצאתי פורום עם סרטונים(בלי קשר לפרסומת..היא מקאזה) אבל לוקח הרבה זמן עד שהירידה מתבצעת... הנה הפורום... בקשר לפרסומת היא בערך 5200kb, אז אין לי מושג איך להעלות אותה... תסבירו לי איך (אם בכלל...)או שפשוט תעשו כמוני...

Yo-man

New member
לא נפגעתי, רק התנצלתי על התערבותי

(וגם זה רק בגלל שהפנית את השאלה ישירות אליו) אין אפשרות להעלות קבצים גדולים מ-250kb לשרתים של תפוז. הרעיון הוא לא להעמיס את הרשת כדי לאפשר גלישה מהירה (עד כמה שהבנתי את האידאולוגיה) הפורום שלינקקת אליו נראה יופי של מקום להורדות מהסוג שדיברת עליו. אני לא מכיר מקומות נוספים, אז אני לא יכול לעזור, אבל מבחינתי אין בעיה לכוון לאתרים או פורומים אחרים שכן מציעים קטעי וידאו להורדה. יאללה, שיהיה בכיף. זה מה שחשוב.

למעלה