בנוגע לסיאנסים

• פותח הנושא Lia2
  • פורסם בתאריך

Lia2

New member
בנוגע לסיאנסים

ברצוני לקבל תגובות בנוגע לדעתכם על תקשור עם רוחות באמצעים חובבניים כגון "לוח רוחות". האם אתם חושבים שבאמת כל כך קל לתקשר כך עם ישויות מעולם האמת? מפני שלי זה נראה כמעט "קל" מדי. ואם אתם חושבים שכל זה זו שטות אחת גדולה, אז איך אתם מסבירים תופעות מוזרות או לא שגרתיות הקורות במהלכי אותם סיאנסים חובבניים? טלפתיה? או אולי הסבר אחר? אשמח לקבל תגובה ולדעת מה דעתכם.

nosferatu

New member
יישויות רוחות ומדריכים...

האמת שזה אמור להיות קל, יש לנו את היכולת הזאת, אנחנו פשוט לא מודעים לזה. לכולנו יש את המדריכים שלנו והם מתקשרים איתנו (עם כולנו) אנחנו פשוט לא מודעים לזה, זה יכול לקרות בהמון צורות (למשל חלומות או סמלים). ככל שנכנסים לזה יותר ויותר, כשהמודעות לחיים (כשלמים) גוברת והאנרגיה שלנו מתחזקת אנחנו יכולים לתקשר עם ישויות יותר גבוהות (ישויות שחיות ברמות יותר ויותר גבוהות של קיום).

morning star

New member
זה לא אמור להיות קל

מה שבא בקלות - הולך בקלות. מה שמרוויחים ללא עבודה - לא מעריכים אותו. The only place you can find success before work is in the dictionary... ועוד הרבה קלישאות שכאלה, אבל הן נכונות (לשמחתי ולצערם של מחפשי תשובות קלות). לא כל ישות מתקשרת עימנו - פשוט מהסיבה שגם לישויות יש אינטרסים. יש אולי כמה שכן, אך לא כולן שוחרות טוב (חלקן סתם מנסות להשתעשע). ובקשר למתקשרים בכלל - אני סקפטי מאוד. מפי כמה מתקשרים כבר הוצאתי הודאה שהם עצמם לא חושבים כי הם מתקשרים עם ישות גבוהה יותר - אלא אם חלק מסויים בהם, אולי חלק "רוחני" יותר (ואני משתמש במילה הזו בזהירות), דבר שהוא דווקא טוב מאוד וגם חיוני, אבל זו לא ישות אחרת. הרבה מתקשרים אחרים משקרים לעצמם ולאחרים - לא תמיד, לא בהכל - אבל בנושאים מגוונים. שלך הנווד

morning star

New member
סיאנסים

רוב הסיאנסים שהתקיימו במאה ה-19, בעת פריחתה של "התנועה הספיריטואליסטית" (ספיריטואליזם), הוכחו כאחיזות עיניים מתוחכמות ומדיומים רבים הודו בכך. בעבר הרחוק, תקשור עם עולם המתים (או העולם שמעבר, לאו דווקא מתים) היה בידי אנשים המיומנים לכך - שאמאנים, כהני דת, מכשפים - בודאי שלא חבורת בני-עשרה הרוכנים מעל לוח. גם האמצעים היו שונים לחלוטין, חלקם אף יעוררו חלחלה ב"אדם מודרני מערבי" (ישנם עמים בהם חלק ממנהגים אלה עדיין מקובלים). לגבי הסיאנסים של היום - לרוב, לא קורה כלום. הסיפורים נובעים מתוך דמיון מופרע של המשתתפים (שלא מסוגלים, אפילו לעצמם, להודות שלא הצליחו) אשר קושר אירועים סתמיים (או לא קשורים כלל), דוגמת נפילת מתח "פתאומית": בעל הבית (או ליתר דיוק, בנו או ביתו) שכחו שהם הפעילו את המדיח, מכונת הכביסה והמזגן בו זמנית, ניתוק ארעי בתחנת הכח (שקורה רבות גם ללא סיאנסים) וכיו"ב. אפשר בטעות לקשור אירועים אלה עם הסיאנס - ובקלות יתרה. עוד 50% נובע מהרצון של המשתתפים להשוויץ - עד שהם משקרים לעצמם (כמו שכולנו עושים בשלב כזה או אחר של החיים, במיוחד בגיל ההתבגרות, אבל גם בגיל המעבר, ביניהם ואח"כ
) במעט מהסיאנסים מצליחים איכשהו להגיע למישור האסטרלי - שם נמצא ביב השופכין של המוח האנושי ושל עוד הרבה דברים. ישויות אסטרליות אוהבות להשתעשע בעושי סיאנסים למיניהם, ואין להן בעיה להשיג מידע בנושאים רבים (המידע די זמין שם) ונוהגות לשקר. במקרים הגרועים, מגיעים לישות עם אופי מחורבן באמת, אשר מנסה לשם ההנאה לפגוע במשתתפים (בעיקר פסיכולוגית). אף מאג אשר מכבד את עצמו ואת מקצוע, ושפיותו (הרעועה גם כך, כנראה) חשובה לו, לא יבצע סיאנס, או כל זימון אחר ללא הכנה, הגנה ואף רצוי - הדרכה. שלך הנווד

נראה שאתה מאוד מאוד מבין בסיאנסים

אז רציתי לבקש אם תוכל לספר עוד על הסיאנס...... ו......איזה "מתכון" יש לך להציע כדי שהסיאנס באמת יעבוד...... ובכלל איזה הגנות יש ואיך אפשר להימנע מזה שאף ישות לא תפגע במשתתפים..... תודה מראש! TAL

לא ממש מסכימה איתך

האמת היא שלעשות סיאנס ולקבל תוצאות זה ממש לא קשה... כשהייתי בת 14 עשיתי מספר סיאנסים עם חברות שלי, ואני יכולה להבטיח לך שכל מה שקרה שם היה אמיתי לחלוטין. לא היו נפילות מתח פתאומיות וכו´, אלא פשוט "שיחה" עם ישויות. הישויות הזדהו כקרובי משפחה שלנו, וידעו פרטים שרק הבנות עצמן ידעו - למשל, ישות שהזדהתה כסבתא רבה שלי (שאני קרויה על שמה) ידעה עליי פרטים שאף אחת מהבנות בחדר לא ידעה עליי. אני בטוחה שלא הזזתי בעצמי את הכוס - בגלל שרוב הזמן האצבע שלי לא הייתה ממש על הכוס, מרוב שהיא זזה מהר, כך שלא יכולתי לרמות אף אחת (גם לא את עצמי). אם מספר בנות 14 מפגרות שלא היה להן מושג לאן הן נכנסות הצליחו להשיג תוצאות מדהימות כמו שאנחנו קיבלנו - אני בספק אם רוב הסיאנסים הם אחיזת עיניים. מה שכן יכול להיות, זה שהישויות שתקשרו איתנו לא היו באמת מי שהן טענו. הישויות שיחקו בנו ועשו את כל מה שהן יכולות כדי להפחיד אותנו. בכל אופן, אני לא ממליצה לאף אחד לעשות סיאנסים בלי ללמוד קודם מה זה, ובלי לדעת לאן הוא נכנס, משום שזה מאוד מאוד קשה מבחינה פסיכולוגית. אחת החברות שהייתה איתנו בסיאנס שיכנעה את עצמה שזה בכלל לא קרה, ושהיא בחיים לא הייתה בשום סיאנס... אני לא לקחתי את זה כל כך קשה, אל זה כן גרם לי לחוסר נחת, והיה לי קשה לעכל את כל מה שקרה שם.

סיפור מרתק!

ברצינות אני לא ציני! זה בטח היה מפחיד ו.......אי אפשר לתאר את זה נכון? אפשר להבין אותך..... אני רוצה כבר מזמן לעשות סיאנס עם כמה חברים ו...... כמה חברים מהשיכבה עשו סיאנס והיו כאלו בובות על המדף והם רעדו.... זה נראה לכם הגיוני? ואז בדיוק אמא של אותה אחת שהם עשו אצלה ת´סיאנס נכנסה לחדר והם הפסיקו...... זה נראה לכם הגיוני? אני לא הייתי שם!

morning star

New member
אז כנראה את מאותם

האחוזים המעטים שהצליחו לחדור לעולם האסטרלי. הסיכוי שמי זו הייתה זו באמת סבתא רבה שלך - קלוש. ייתכן מאוד שזו הייתה ישות אסטרלית אשר ראתה את המידע בראשך (או ברחבי המישור האסטרלי, היכן שהמחשבות שלנו מתממשות). וזו עוד בעיה - אם "מתקשרים" אם רוח מת אמיתית - פוגעים ב"מנוחתו" או בהתקדמותו לגלגול הבא (לפחות לפי אמונתי...). שלך הנווד

dopey_wizard

New member
גם טני עשיתי סיאנסים

שרק התחלתי אם כול הקטע של הכישוף (לפני שלוש שנים בערך) וגם לנו (לי ולחברים שלי) זה די הצליח וממש יכולנו לנהל שיחה וגם אצלנו ה"רוח" יכלה לדעת דברים שאנחנו לא סיפרנו אחד לשני!!! אבל מה שלמדתי מזה (אני מתכוון בכול הסיאנסים שהשתתפתי בהם) זה שלא כדי בכלל לעשות זות - לחבר שלי היו אחרי זה התקפי חרדה במשך כמה חודשים! לי היו בעיות שינה (פחדתי ללכת לישון) במשך שנה שנתיים בערך ועוד כולמיני בעיות .. וגם אני יודע שה"רוח" היא לא הייתה מי שניסינו להזמין
---> דוד

הזדהות מוחלטת

גם אני בגילאים מוקדמים יותר עשיתי סיאנסים שתוצאותיהם ותגובת שאר המשתתפים (מלבדי...) היו דומות- דברים שרק אחד ממשתתפי הסיאנס ידע ונכתבו ע"י הרוח, התפרצות רגשות (בכי, פאניקה, הכחשה). אך עם זאת, נראה לי משונה שבאמצעות בריסטול צבוע וכוס מהמטבח חברתי הצליחה לתקשר עם סבה שנפטר...

כן, גם אצלנו היה בכי בלתי פוסק,

מהרגע שהתחלנו לתקשר עם הרוח, ועד בערך שעה אחרי שכבר כיבינו את הנרות והדלקנו את האור...

בקשר לסיאנס.....

יש כזה דבר סיאנס סגור וסיאנס פתוח? אם יש אז מה ההבדלים ומה זה סיאנס סגור וסאינס פתוח??? TAL

MGP

New member
התאורייה שלי היא

אני אישית השתתפתי בשלושה סיאנסים בדיוק, ובכולם היה בכי וגם נתגלו דברים שלא ידענו קודם, אבל מה שהיה בטוח הוא שהרוחות לא היו מי שהן טענו שהם היו.... והתאורייה שלי שהסיאנס מתבצע כך: אכן יש חדירה למישור אסטרלי כלשהו אבל אז רוח כלשהי חודרת לך לתת מודע מגהל דברים ומסדברת עליהם... וגם אני לא ממליץ לעשות זאת (למרות שמי שמכיר אותי יודע שיש לי נטייה מטומטמת לעשות דברים מסוכנים) בשני הסיאנסים הראשונים שעשינו לא קרה הרבה (קצת דמעות והפתעות) אבל בשלישי נתגלה איזה שהו פרט ועכשיו אחד ממשתפי הסיאנס מרטיב בלילות והוא עדיין מרטיב... כך שאכן לא מומלץ...

MGP

New member
אה ולהוסיף

פרט קטן כל השלושה היו סיאנסים של לוח וכוס.

למעלה