בנוגע למפגש

SaintJohn

New member
בנוגע למפגש

חבר'ה, אני רוצה לדעת אם יש באמת היענות למפגש לפני פורים או פסח. נוכל לעשות אותו בעוד שבועיים או שלושה. אני אישית לא יכול בימי ראשון וחמישי, כי אני עובד בבוקר ולומד בערב. אני גם יודע שלאירוגיא יש מחויבויות אקדמאיות, אז אני מקווה שהוא יוכל להודיע פה מתי הוא יכול להגיע. אז בבקשה שכל אחד שקורא את ההודעה שיודיע אם הוא יבוא או לא, ואם יש ימים שאתם לא יכולים להגיע.

בינג

New member
אני בטוח בא!!!

ובמזל טוב נגמרה לי התקופת מבחנים!!!! אז אני יכול להגיע כל יום כמעט, לי אין בעיות!!! ובבקשה שהמפגש יהיה כמה שיותר מהר!!! ושלא יהיה כמו פעם שעברה רק 4 ילדים,חחח. תיראו מי שמדבר, אני לא באתי..חחחח :)

balck snow

New member
../images/Emo145.gifאני יבוא עם יהיה לי יום פנוי

כלומר ממבחן או איזה מחוייבות שאני לא יכול להתחמק .

AeroTom

New member
לא באו 4 ילדים.

באו שלושה גברים ונערה...
אז אם נועם לא יכול בראשון וחמישי זה מצמצם את האפשרויות לימים שני,שלישי או רביעי. אני מה-23 לא יכול בימי שני. אבל השאר אני פנוי בתנאי ששעת המפגש תהיה משעה 18:00 ומעלה כי אני מסיים בדרך כלל את העבודה בסביבות 17:00... אז אם לעוד מישהו יש איזה יום מסויים שהוא לא יכול תגידו כדי שנוכל כבר לקבוע משהו. והפעם אני מאמין שיבואו לפחות כפול 2 יותר מפעם שעברה.ואולי הפעם מגדלי עזריאלי באמת יקרסו ממעריצי אירוסמית'. (או שלא...
)

rocket

New member
עד ה19 לחודש -

אין סיכוי. יש לי מבחנים. אחר כך זה יותר גמיש. אבל למה בשש ?? עד שאני אבוא אני אצטרך לחזור כבר !! (נראה לי ב 9 יש רכבת אחרונה לדרום)

AeroTom

New member
חברים-החלטה צריכה ליפול!

לכל אחד לא טוב משהו אחר... נועם-אני מציע שתביא איזה תאריך ואז נראה למי זה טוב ואם אפשר לעשות את זה. שלא יקח לנו אירגון של 3 שנים לפגישת פורום כמו בהייד פארק...

בינג

New member
מצטער, חח..

התבלבלתי, באתי לכתוב "אנשים" אני תמיד אומר את זה, אבל הייתי בלחץ (סיפור ארוך :eek:) אז יצא לי...

למעלה