בנוגע למערכת לאוטו

ofirgaon

New member
בנוגע למערכת לאוטו

היי אני סה"כ בן 18 כיתה י"ב רוצה לקנות מערכת נורמלית לפיג´ו 205 שלי (שנת 94, GLi, 1360cc). אני רק רוצה שהרדיו/דיסק יישמע נורמלי ולא מקרטע כיום יש לי את הרמקולים המקוריים שבאו יחד עם האוטו (שניים קדמיים). אני צריך מגבר? מאיפה כדאי לקנות? כמה עולה בערך התקנה? תודה מראש! אופיר

sronis

New member
רגע, לא הבנתי, מה יש לך עכשיו?

אם הדרישות שלך אינם גבוהות במיוחד, אתה רק רוצה לשמוע טוב, מספיקים לך זוג רמקולים טובים ורדיו דיסק מאיכות טובה. אני למשל מסתדר יפה מאוד, בינתיים, עם פיוניר 3350 (עולה 280 דולר בדיוטי), זוג רמקולים 180 ואט של קנווד מאחור וזוג של 4 אינץ מלפנים. האיכות טובה.אני אמח ליותר, אבל כרגע מעדיף להשקיע בדברים אחרים. מגבר אתה בוודאי לא צריך בשביל לשמוע טוב. מגבר אתה צריך בשביל לשמוע ממש טוב ובווליום גבוה. רדיו דיסק סביר יש ב-200 דולר בדיוטי או בחנויות בארץ, למשל סוני, פיוניר, קנווד, כולם יספקו לך מה שאתה צריך. רמקולים - עדיך להשקיע כמה מאות שקלים בזוג רמקולים טובים, עדיף למקם אותם מלפנים. לך על 5 ורבע אינץ´ לפחות. התקנה עולה כ-150 שקלים לרדיו וכנראה סכום דומה לרמקולים, זה תלוי. דרור בוודאי יוכל להרחיב. רוני

Ferrari

New member
הייתה לי בדיוק אותה פגו! וזה מה...

ששמתי בה. עלות של כ - 1200 שקל. מאחר ואתה תלמיד כמוני (אני עדיין בן 18 פשוט הפגו שלי הלכה כפות. הלכה טוטלוס בתאונה חזיתית) קבל אח שלי: -רדיו דיסק של PIONEER ב- 200$ דאז 840 ש"ח בדיוטי פרי (תציע המכרזים בנטאקשיין) אפשר לקנות גם בשוק השחור - אבל אז אין אחריות ואין קבלות לביטוח. אני מציע הכי טוב, תמצא איזה מכרז ככה של מערכת טובה (אתה צריך הגבר של מינימום 45*4 ולא פחות!!! עם הגבר כזה אתה לא צריך מגבר! והנה חסכתה כ-1000 ש"ח) -רמקולים אחוריים של PIONEER לא יותר מ-220 וואט!! תאמת אתה לא צריך יותר מ 180 וואט אבל שיהיה יותר נחמד קח את ה- 220. הם עולים בערך 300 ש"ח - שלא יעבדו עליך!! לך גם למכרזים או את זה עדיף מהשוק השחור (כמו שאני עשיתי...) - רמקולים קדמיים לא משנה!! קח משהו סמלי אפילו 4 אינץ יספיקו!! או אם אתה רוצה קצת יותר רצינות מקדימה קח 6.5 אינץ מקסימום 100 וואט (ואיזה חברה נחמדה - לא חייב משהו פיגוזי - תזכור שמקדימה בקושי שומעים. אם אתה רוצה סאב - לבאסים רציניים!!! מאוד!! קנה משהו של kenwood במחיר חמוד 10 אינץ. תזכור תיבה מעץ לסאב הכי טובה!!! למרות שאני הייתי מעדיף בזוקה - מגיע לכל הצלילים כמעט - וחזק מאוד!! אבל כאן המחירים נעים מ 400 עד 2000 ש"ח. בנוסף אם אתה רוצה סאב אתה חייב מגבר!!!!!!!! אז אני מציע לוותר על זה. אני השגתי תוצאות מדהימות גם בלעדיו!!! איכות שלא תיאמן!! והכל הרכבתי לבד! דרך אגב לי הייתה בעיה של התחממות הרדיו דיסק במהיריות גבוהות עקב חום המנוע! קח את זה בחשבון!! אם אתה צריך עוד משהו דבר! אם אתה רוצה שאני יסדר לך סוכן טוב תגיד לי!

sronis

New member
יש סיבה

למה אתה ממליץ על דברים גרועים? תיכף תגיד לו שיש לך קשרים עם המאפיה של הסטריאו לרכב, רדיו דיסקים גנובים בזיל הזול... ועדיף רמקולים טובים מלפנים על פני מאחור. רוני, עם 4 אינץ´ מלפנים, 180 ואט מאחור ורוצה לשפר

Ferrari

New member
רוני אם זה מה שיש לך באוטו....

אני ממליץ לעבוד קצת באיזה פצריה ולקנות משהו תותח!!!! ואני כן ממליץ על השוק השחור בדברים מסויימים!! כולל סאבים!!

עתיד18

New member
אתה מוזמן להשאיר את הטלפון שלך

ואני אדאג שהמשטרה תטפל בך, בגלל זבלים כמוך, יש ביקוש לגניבות מערכות, ובגלל גניבות מערכות אנשים כמוני שקונים ביושר ובמייטב כספם מאבדים רכוש

ואם כבר...

אני חושב שאגש לאנשים שלי, בשוק השחור, ואבקשם להשיג עבורי פ´גו 406 קופה, 3 ליטר. <תזכיר לי רגע, כמה כאלה יש בארץ לדעתך?>

עתיד18

New member
אחרי שאתה עושה את זה...

אני אשלח לחברת הביטוח שלו, מכתב ובו אני מודה : הנני גנב מצפוני, והרגשתי צורך עז להודות, בכך שXXXX שכר אותי לגנוב+לשרוף את מכוניתו בכדי לקבל את כספי הביטוח ולהונות אותכם, הנני מוכן להודות וזאת כדי לנקות את מצפוני, ובקשתי היחידה היא חסינות במשפט שלא יוגש כנגדי כתב אישום על החתום - יששכר" אתה חושב שהביטוח ישלם לו ?

ofirgaon

New member
עד כמה

חשוב הרדיו-דיסק לאיכות השמיעה? כי סה"כ האיכות אותו דבר, לא? רק הרמקולים מקלקלים/משפרים את האיכות

עתיד18

New member
שרשרת נמדדת לפי החוליה החלשה

שלום !!!
תראה, אפילו התקנה גרועה\מצויינת יכולה לשנות לחלוטין את האיכות, שלא לדבר על איכות חוטים, המעבר שלהם בקרבת חוטי מתח, איכות הרמקול, רדיו דיסק, המגש עליו מורכב הרמקול, לדוגמא רטט חזק של המגש יכול ליצור א.תהודה שתוסיף באסים ב.כל רעוע כזה כאילו הבאסים קוראים את הרמקול בקיצור הכל מרכיב, ואם אתה גם שומע רדיו לאנטנה יש עליונות בדבר (מניסיון שלי, בקורולה לא היה משהו, אבל בפאסאט יש אנטנה שחורה כזאת בסוף הגג, שומעים מעולה)

sronis

New member
צודק, הרדיו דיסק משנה בהחלט לאיכות

לכן חשוב לקנות אחד מאיכות טובה, ואפילו יותר חשוב - התקנה מקצועית!! מניסיון עם דגמי קנווד - צליל סביר, לא מספיק כוח, באסים לא משהו, צליל שטוח מדי בשבילי. איכות הרדיו טובה מאוד. פיוניר - צליל טוב בסדרות הגבוהות, פחות טוב בסדרות הנמוכות. באסים טובים, רדיו טוב. אחרי ניסיון עם שניהם העדפתי פיוניר. סדרה 3000 ומעלה יותר טוב. הכי טוב משהו כמו שיש לדרור, לא זוכר אם זה סדרה 7 או 9... רוני

Aדי

New member
וואי מפיג´ו 205 עברת לפיג´ו 406

קופה 3.0 ליטר 280כ"ס??? למה?? איזו ירידה ברמה!!

למעלה