בנוגע למיפגש

BlogTV Police45

New member
בנוגע למיפגש

אני כמובן מגיע למפגש אבל יש בעיה אני לא יודע מה להביא מה דעתכם על בשרים? אני יכול לקנות מנגל פחמים וקצת בשרים וחלק ממי שבא יביא גם בשרים, סלטים ופיתות ויהיה אחלה על האש. בואו נעשה קצת סדר אולי יהיה פה מישהו שמכיר אות רוב הפוליסים ויארגן רשימה מי יביא מה וכמה. מי מביא עצים למדורה? מישהו יודע בכלל מתי המפגש כאילו שעה סופית ? בכל מקרה בלי שום קשר אשמח לפגוש ולהכיר את כולכם (משפחת תפוז) רונן

Queenati

New member
אז ככה....

נגיע לשם ככה בשעה 19:30-19:00 כאשר יש עוד אור ואפשר לצפות בשקיעה (קצת רומנטיקה לא תזיק....) אני מוכנה להביא קצת קרשים אבל צריך עוד מתנדבים. באשר לבשר...בתור אחת שממש אבל ממש לא אוהבת בשרים (כן פינוקיו...) דהההה אני בעד....השאלה היא אם רונן יהיה מוכן לקחת אחריות על האש...

BlogTV Police45

New member
אין לי בעיה

אני יביא מנגל פחמים וקצת בשר שהשאר יביאו שתייה סלטים קרשים פיתות והמון מצב רוח יעזור אם יש למישהו רכב 4X4 שיביא גם קרשים חברה בואו נעשה את זה מאורגן שכל אחד יכתוב מה הוא מביא להביא שמיכות לשבת עליהם לא לשכוח

BlogTV Police20

New member
אני אביא

שמיכות, יין וירקות לעל האש... (דיאטה- מה לעשות...) אני אביא גם בשר שיהיה...

BlogTV Police13

New member
אני אביא

משקה חריף (DARAMBUI ) יין בירה וקוביות קרח. והאם אפשר לקבל נ"צ.

BlogTV Police43

New member
הזכרת לי

אני אביא את הוויסקי שהבטחתי למוטי

BlogTV Police9

New member
מאכלי עדות אמרנו לא?

אז שתדעו שהמרוקאי מבאר 7 מביא קוסקוס תוצרת בית.

BlogTV Police35

New member
רשימת מאכלים

אולי אפשר לארגן רשימת מאכילים ומי מביא מה כמו שעשינו בפעם הקודמת? בכל מקרה, יש למישהו רעיון מה אני יכול להביא?

BlogTV Police31

New member
תגידו לי מה אתם עושים צחוק?

אמרנו מאכלי עדות, לא בשרים. חחחחחח כל אחד יביא מאכל מהעדה שלו, ואם למישהו אין מה להביא מהעדה, שיביא שתיה קלה. לדעתי צריך לפתוח פה שרשור ושכל אחד יגיד מה הוא מביא. כל אחד לפי עדתו הוא

BlogTV Police28

New member
אני מביאה את מוטי ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

הוא מהעדה שלי..חחחחחחחחחחחח... שמישהו יגיד אחרת..

BlogTV Police12

New member
אני מביא ...

כבר אמרתי מה אני מביא אבל בשירשור אחר אז .. סלט שמכיל פסטה ,, טונה ,, גמבה ,, כל מיני תבלינים (רק אשתי ואלוהים יודעים מה יש שם)... בקיצור טעים ,,,, אביא גם קוקה קולה וספרייט דיאט ,,, אביא אותם קרים כמובן.

BlogTV Police31

New member
רק שתדעו לכם דבר אחד:

אם דורון מחליט שהוא מביא אותי בתור בשר, אף אחד לא יצטרך להביא כלום ועוד ישאר לכם עודף. קחו זאת בחשבון.

למעלה