בנוגע ללייטסייבר...

ShoCoCoCo

New member
בנוגע ללייטסייבר...

היי ראיתי כל מיני הודעות פה, על לייטסייבר שאפשר לקנות, קיצר, באתר אחרים, ראיתי שאפשר לקנות או להכין לייטסייבר, שלא עושה אור, או כל מיני צלילים, פשוט הדבר הזה שמחזיקים אותו, וזה עולה ממש יקר, קיצר, אתם אמרתם שיש סייבר שאפשר לעשות קרבות איתו, אז מה זה? איך עושים קרב? אפשר להוציא משם פלסטיק או משהו? איזה צלילים זה עושה, וכמה זה עולה, ואיפה קונים? תודה

the Sithari

New member
תשובות!

לייטסייבר אמיתית עדיין אין (אפילו שקראתי איפשהו שיפנים המציאו אחת שיכולה באמת לחתוך) אבל אפשר לקנות את המחזיק, כמו שאמרת וגם לייטסייבר עם להב פלסטיק עם חיישני תנועה וצלילים אותנטיים במסטר רפליקס (החברה שמוכרת כל מיני אביזרים מסרטים)

ShoCoCoCo

New member
אבל...

נכנסתי לאתר, והחרבות עולים בסביבות 300 דולר, וראיתי בAMAZON EBAY ועוד כאלה אתרים אמריקאיים, הם מוכרים בשמונה דולר, חרב די מגניבה, שמוציאה פלסטיק, אני לא ידוע אם יש קולות, אבל שמונה דולר.... אז, איך אני יוכל לקנות את החרבות האלה בארץ? כי אין בטויסראס, אז תגידו בבקשה איפה לקנות אותן, ואם אין אפשרות לקנות אותן בארץ, מה לעשות?

mace windu1

New member
אז ככה..

אם אתה רוצה משהו טוב- תקנה ב-300 דולר, זה אומנם לא מוציא פלסטק שמאיר אבל זה יותר יפה ויותר מציאותי (לדעתי!) חוץ מזה שאילו שמוציאות פלסטיק עולות כל כך מעט והם שוות גם את זה! זאת אומרת שזה עשוי מפלסטיק וזה נשבר מהר מאוד!

ShoCoCoCo

New member
מה זאת אומרת?

בשלוש מאות דולר, מה הן עושות? ודרך אגב, אין לי את השלוש מאות דולר, ואני לא רוצה לעשות קרבות עם החרב, אני רוצה אותה בתור קישוט,

mace windu1

New member
החרבות ב-300 דולר הן לקישוט..

הן לא עושות כלום.. אין להם אור וכל זה.. אבל הם ריאליסטיות לגמרי! הם בנויות בדיוק כמו החרבות שעל הסט.. בהבדל אחד- שהן עולות רק 300 דולר לעומת החרבות שעל הסט שעולות רק 300 דולר גם כן.. הא ושככתי משהו.. אחרי ה-300 יש עוד שלושה אפסים.. כן כן! 300000 דור.. לפחות כך נמכרה החרב של קוואי גון!

ShoCoCoCo

New member
אז מה ההבדל?

מה ההבדל במראה של הדבר שמחזיקים בו את החרב בין החרבות של ה300 לשמונה דולר? ומה עושה החרב בשמונה דולר? תודה...

mace windu1

New member
עקרונת.. אם אמרת שהן פותחות..

להב מפלסטיק- אז זה מהן עושות אבל זה פלסטיק רך והוא נשבר מהר! (הייתה לי אחת כזאת והיא נשברה שבועיים בערך אחרי שקניתי אותה!)

ShoCoCoCo

New member
אז למה 300?

אם אני יקח את החרב בשמונה דולר, ואני ישים אותה במצב שהלהב בפנים, אז מה יהיה אז ההבדל בין ה8 לבין ה300?

Chakotay

New member
ה 8 דולר היא מפלסטיק! היא צעצוע!

ה 300 דולר היא מודל! ממתכת!!! אם אין לך את ה 300 דולר, אל תקנה את ה -8, זה רק לילדים קטנים, לא קישוט.

ShoCoCoCo

New member
אממ

השמונה דולר עושה קולות? או מאיר? וגם, השמונה דולר נראה כמו האמיתיים? כאילו, הצורה שלו היא כמו הסייבר של המשתמש שלו בסרט? וגם, איפה קונים בישראל את השמונה דולר?

Chakotay

New member
הזולה היא מפלסטיק היא נראית בערך

כמו האמיתי, אבל היא לא בגודל האמיתי, היא ממש גדולה, לא אלגנטית ולא יפה. היא עושה קולות ומאירה. יש אותה בחנויות צעצועים למינהם...

ShoCoCoCo

New member
תן שמות

תן בבקשה שמות של חנויות שבאן אפשר לקנות את החרב הזולה בבקשה...

the Sithari

New member
עזוב אותך מהחרבות צעצוע, זה סתם...

אם אתה חזק בעניין תקנה את ה300 דולר (אולי אני קונה)

Chakotay

New member
ברור! זה סתם צעצוע!

ואין לי מושג מאיפה קונים את זה, אבל אני יודע שמוכרים את זה בארץ...

the Sithari

New member
מה פתאום!?!

החרבות ב300 דולר מצוידות בחיישני תנועה, זתומרת שאם אתה מנפנף בזה זה יעשה את צלילי הנפנוף מהסרטים, ואם פוגעים בזה זה יעשה קולות פגיעה וגם קולות הדלקה וכיבוי. חוץ מזה המחזיק עשוי ממתכות דיי יקרות.. והפלסטיק חזק מאד

ShoCoCoCo

New member
קיצר

איפה אני קונה את הזולות בארץ? והאם הן מאירות, או עושות רעשים? (אני מתכוון לזה בשמונה דולר)

למעלה