בנוגע לחוזה...

בנוגע לחוזה...

לאחר שקיבלתי אישור ממייקי לספר את העלילה מאחורי החוזה, להלן סיפור המעשה (ותבינו בהמשך חחחחח)- מייקי שלח לי אתמול הודעת התפייסות. השבתי לו שזה מקובל כל עוד אוכל עדיין להגיד מה אני חושב באמת ולא לשחק משחקים של זוג מאוהב (שכן, איני איש משחקים לצערי)- גם אם בהומור. פה הנקודה להבהיר שאין ברצוני להמשיך בתהליך העקיצות ההדדיות (אם כי לא אכחיש שחלק מהן גרמו לי הנאה לא מובנת ואני מניח שגם לכמה חברים) אך דעתי אודות האיש לא תשתנה בשל הודעת התנצלות (למרות שאני מעריך את הרצון, אני יותר מאמין במעשים, בהיסטוריה של מעשים ובמודלים אישיותיים ופחות בדיבורים). לפיכך, נוסח החוזה על פי הראש (המופרע) שלי ושיחות טלפון בהם שמעתי רק צחוק, כמו גם מסרים שכל שהיה כתוב בהם היה "חחח.." מעידות שחלק מהחברים אכן הבין את הראש (ולהערכתי גם מייקי, אם כי הוא לא ציפה בדיוק לזה). למי שלא- אסביר יותר לאט- זו היתה דרכי לומר- מבחינתי הכל יהיה בסדר אם ישמרו כמה כללים ואלה הם...וגם להגיד "אמרתי לכם" במידה מסויימת. אני מצהיר בזאת שכבר אמרתי את כל מה שיש לי להגיד, אני מקבל את ההתנצלות (סער אמר פעם- סולח אבל לא שוכח, אהבתי) וכולי תקווה שהאוירה פה תשתנה פלאים אם כי לאחרונה יוצא לי יותר להגיד את ה"אמרתי לכם" הצפוי שירשתי כנראה מהרבע פולני-רוסי שלי.
פורומית מייקי.

נעמי 1

New member
אניגי ומייקי...

רק על תריבו על הילדה עם הצמות... היא מחכה לכם בגינה
העיקר שנחייך... תגידו... אתם יכולים להכין הסכם שלום עם שחר 33 חחחחחחחחחח נעמי
רוקדת בקצב ברזילאי.

קסומה

New member
ושבו בנים לגבולם..........

(גבול הטעם הטוב) ומי אמר שאין טלנובלות בחיים, אה?

אני מאחלת לשניהם.......

טלנובלות מסוג אחר בחיים. אני מודה (ולא איכפת לי מי יקפוץ עכשיו), שאני שונאת השמצות ופגיעות, והסיבה איננה מעניינת אותי. אף אחד לא הכריח אותם ללכת יחדיו לכניסיה ולהתחתן "חתונה קטולית".... אבל הרבה יותר נעים שאפשר להגיב זה לזה בשירשור, מבלי לפחד מהעקיצה המתעתדת לבוא...

אני.... משתדלת להחזיק מעמד....

לפעמים זה מצליח... לפעמים קצת פחות... האופטימיות עדיין זורמת בעורקי.... למרות הקושי הרב... (האייקונים לא עולים לי... אז>>>>> נ ש י ק ו ת)

למעלה