בנוגע לג´ימי....

feedback

New member
בנוגע לג´ימי....

כמה תהיות בנוגע לכמה מלהיטיו של האגדה ג´ימי הנדריקס א. אתם בטח מכירים את הביצוע שלו לWild thing ,שבסיומו הוא שולח את הגיטרה לעולם שכולו טוב...רק שבגלגל"צ כנראה לא שמעו עליו ומשמיעים שם גירסה אחרת פחות טובה שנשמעת גם כן מתקופת הסיקסטיז. מישהו יודע מי שר ושל מי הביצוע המקורי? ב. כנ"ל לגבי השיר Hey Joe. לא שאני מכיר גרסה אחרת, אבל פעם היתה סדרה בחינוכית על רוק ומוזיקה שחורה, ומישהו אמר שם שהשיר הזה של הנדריקס זה ביצוע מחודש (אם אני זוכר נכון). אז שוב, מי מכיר, יודע? ג.איפה אני יכול למצוא את הביצוע של "פסים וכוכבים" (ההמנון האמריקאי בגרסה ההיפית) מוודסטוק??? ואל תמליצו לי לראות את הסרט "וודסטוק", אני צריך את זה על דיסק. תודה אריאל PEACE&LOVE

opherk

New member
הביצוע של הנדריקס להמנון, יש לי mp3

של זה. שלח לי במסר את ה email שלך ואני אצרף לך את הקובץ (אם הוא יעבור, גודלו 4M) או שתוריד בעצמך מהרשת לגבי הביצוע המקורי של Hey Joe , לפי מה שמצאתי ברשת, הוא של הרכב בשם The Leaves באלבום ראשון ויחיד שלהם משנת 1966

epitaph

New member
אם אתה מעוניין...

אני יודע ש-Deep Purple עשו לHey Joe גם קאבר,לדעתי הוא יותר טוב מהביצוע של הנדריקס.

tamijul

New member
וביצוע נוסף...../images/Emo20.gif

ל - SEAL. שווה להקשיב לביצוע הזה... תמי.

epitaph

New member
זה חדש לי...

אני ניגש לבדוק... :) ד"א,את עדיין קטנונית?

epitaph

New member
אה,שכחתי...

יש גם קאבר של לד זפלין,זה בהופעה חיה.

tamijul

New member
המממ....../images/Emo20.gif

תגיד לי מה אתה חושב על הביצוע של SEAL...אח"כ נראה אם כדאי להיות איתך קטנונית..
תמי.

epitaph

New member
מממ...

בפעם האחרונה התוצאה הייתה תיקו (1-1) בקטנוניות.

tamijul

New member
והנה אני עוקפת אותך...../images/Emo20.gif

הנה שוב אני קטנונית....2:1. מה עם השיר?? אהבת...? תמי.

epitaph

New member
אולי ניצחת בקרב...

אבל לא תנצחי במלחמה! ולשיר יקח עוד הרבה זמן לרדת,רשימת ההורדה שלי ארוכה כאורך הגלות.

tamijul

New member
ראיתי...../images/Emo20.gif

אבל המחשב פה מסרב פקודה ולכן לא ממש יכולה לענות לך שם... כשאגיע הביתה, אענה לך. בקשר ל- SEAL, תוריד עוד שירים שלו, חוץ מ- HEY JOE. הוא די טוב. תמי. נ.ב. כנראה עדיין לא הפנמת את העובדה שנשים תמיד...מנצחות. זה רק עניין של זמן...

epitaph

New member
בקשר לSEAL...

אני יודע שהוא די טוב,יש לבן דוד שלי דיסק שלו (הייתה תקופה שהוא היה מושמע אצלו בלי סוף
).וכמובן שכבר יש לי את השיר Kiss From a Rose שלו (שאגב,הוא מופיע בפסקול של אחד הסרטים האהובים עליי,באטמן לנצח!!!). נ.ב אני בן אדם מאוד עקשן...

feedback

New member
תודה לכולם וחג../images/Emo149.gif../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif שמח

למעלה