בנוגע לאתר המועדון...

ofir_y

New member
בנוגע לאתר המועדון...

למרות שזה עלה פה כמה פעמים, אני אגיד את זה יש לנו מועדון פעיל מאוד, כל שבוע מפגש, שיירות, פה ושם טיולים, לא חסר צלמים אצלנו עם מצלמות דיגיטליות, לא חסר אנשים שיכולים לכתוב מאמרים טכניים בנושאים שונים (כמו ההודעות של ערן
). אולי כדאי להוסיף לאתר פינה כזאת שניתן לעדכן אותה בצורה אינטראקטיבית? (ז"א תיהיה גישה רק אל הפינה הזאת ולא לשאר החלקים באתר) אופיר

RamN

New member
אני בעד!

בייחוד עצם העובדה שאני אמור לקבל מצלמת וידאו דיגיטאלית שבוע הבא

balkanyi

New member
אני חושב זה בעייתי.ולמה?

אתה לא יכול לפתוח את האתר לכולם,האתר מיצג את בעלי החיפושיות בכלל וחברי המועדון בפרט,ולכן,אי אפשר לעשות בו מה שרוצים. אין לשכוח שזהו האתר של יוסי ומשרת את כולנו. אני מציע,שתעלו כאן רעיונות לפינות באתר, מישהו שיתנדב לרכז הכל ולהפנות את זה ליוסי.לדעתי זה רק יכול לשפר. אגב,מישהו העלה כאן לפני כשבוע את הנושא של שיעור על הקרבורטור אני חושב שזה מעולה.

max2

New member
אפשר

לבקש מתפוז שטח אכסון, הרבה פורמים בונים אתרים פה. מערכת כזאת היא די פשוטה... ולא קשה לשלב באתר של המועדון

ofir_y

New member
לאבי, מקס , ורם.

אבי זה ביחוד אלייך - זה שזה אתר של יוסי, וכמובן בהתנדבות והכל זה לא אומר שצריך להתפשר - למרות שהאתר הזה במתכונתו הנוכחית הוא מעולה. היתרון מספר 1 של האינטרנט הוא שהוא מעודכן ואינטראקטיבי. לא צריך לפתוח את האתר לכולם - נבחר אחראים לכל פינה. לדוגמא - רם אחראי על הגלרייה, ערן על הפינה הטכנית, מישהו אחר על עידכונים וריכוז מידע לגבי מפגשים וטיולים וכו'.. זה שיש אחראי אחד על כל פינה זה לא אומר שלא כל אחד מאיתנו יוכל לשלוח לאותו אחראי תמונות, מאמרים, או כל דבר אחר - והאחראי יעלה אותו לאתר. במתכונת הזאת יש לנו פשוט אחראים שלקחו על עצמם לפתח ולעדכן באופן שוטף פינה בנושא מסויים, ואני חושב שהאתר ובכלל המועדון יתפתח. אל תשכחו שכרגע, אני מאמין ש90% (אם לא 100) ממי שמגיע למועדון שלנו איכשהו קיבל את המידע הראשוני מהאינטרנט (כמוני לדוגמא). האתר הוא מעין רושם ראשוני... בכל מקרה, בואו לא נטחן מים ונחכה שיוסי יכנס לכאן.

balkanyi

New member
או קיי זה בדיוק מה שאמרתי רק

בניסוח אחר. בכל אופן אנחנו נשמע מה יש לגורו לומר.

למעלה