בנדיט 400

idandi

New member
בנדיט 400

האם כדאי להיכנס לסרט הזה או שצריך כיסים מאוד עמוקים בשביל זה, אני רוצה אופנוע! מיציתי את ה VXR ג€ אני רוצה לעבור הלאה!

C O L T

New member
../images/Emo45.gif כיסים עמוקים מאוד מאוד

ואיזה חבר מוסכניק שלא יקח כסף על העבודה. קנה איזה משהו קונבנציונלי יותר, איזה GS או GPZ, יהיו לך הרבה פחות צרות ואופנוע לא פחות טוב.

idandi

New member
רגע מה שבעייתי בו זה שהוא

מרובע צילינדרים? ולכן צריך לדאוג ל4 במקום ל-2?

hmpfy

New member
מנצלש

בעוד כחצי שנה בערך אני רוצה לעבור הלאה מה-ER אבל אני עדיין מוגבל בקטגורייה. חוץ מעוד 2 צלינדרים שדורשים טיפול. אילו עוד בעיות יש בבנדיט?

asparagos

New member
שכל הבעלים הקודמים שלו

זיינו לו ת'צורה. (ולפעמים הוא החזיר להם)

Pumi

New member
אם תמצא אחד טוב, הוא פשוט לאחזקה

הבעיה של האופנוע הזה שקשה למצוא טוב. יש כמה אולי בודדים טובים. אם תמצא אחד טוב אז האחזקה שלו פשוטה יחסית, ואם הוא טופל במסירות, אז לא אמורות להיות לו בעיות מיוחדות. לדעתי לא כדאי לעבור מ ER לבנדיט. אולי לעבור מ ER לאופנוע חדש יותר וטוב יותר כמו ה CBF.

C O L T

New member
איך פשוטה?

ראי פעם מה הולך שם במערכת השסתומים שלו? 16 שסתומצ'יקים קטנטנים ועדינים שלך תמצא מכונאי משוגע לכוון אותם. הרוב רק יקחו את הכסף וירשמו "כיוון שסתומים" בחשבון. אולי אודלסמן יכול, אבל פשוט זה לא יהיה וגם זול לא. יש עוד בעיות רבות, מי שממש רוצה יכול להשקיע בחיפוש ארכיון. אבל הבעיה העיקרית של האופנוע הזה היא ברוכבים שלו, 20 ידיים וכל אחד מתחרה בשני מי ישבור יותר ויתקן פחות. אין בנדיט 400 במצב טוב. אפשר אולי להביא חדש ביבוא אישי.

למעלה