בנג'ן סטארק..

yohansb

New member
בנג'ן סטארק..

לא יודע מה איתכם אבל לדעתי מרטין מכין לנו הפתעה איתו , אני מסרב להאמין שהוא פשוט נעלם מעבר לחומה, מה דעתכם ? אולי הוא ישוב לסדרה בצורה כלשהי , יחבור לבראן , יהיה "אחר" .

mentta

New member
טוב, זה מה שאנחנו אמורים לחשוב, לא?

קצת מעצבן שלא קיבלנו לזה תשובה חד משמעית עד עכשיו. חלאס, הוא נעלם בספר הראשון, מספיק! אבל כן, זה כנראה הוא. אבל זה לא מסביר מה בדיוק קרה לו ועבר עליו עד עכשיו. איך הוא הצליח לשרוד? ואם יש לו ביזון (הוא רכב על ביזון, נכון?) למה הוא לא חזר איתו לחומה?

amberos

New member
למה שקר ידיים יהיה בנזן?

יותר מדי דמויות חזרו מהמתים. אני מעדיפה שזאת תישאר מתה

ניר4819

New member
אבל זו דמות אחת שאנחנו לא יודעים שמתה

כל מה שברור, זה שהוא נעלם מאחורי החומה. אי אפשר להסיק מזה שהוא בהכרח מת.

varcety

New member
לא סביר

ב-ADWD ילדי היער אומרים עליו ש"הם הרגו אותו לפני הרבה זמן". ציטוט מדוייק: "They killed him long ago". אם אני זוכר נכון היא מתכוונת לאחרים/זומביי הקרח.

ניר4819

New member
לא זכור לי הציטוט הזה

אבל אולי אתה צודק. ואז הוא לא coldhands. אבל אני עדיין לא בטוח שהוא מת ושתפקידו בסאגה נגמר.

varcety

New member
זה בפרק השני של בראן בריקוד

הנה הציטוט המלא בשביל שתבין את הקונטקסט: “Our way is down. You must come with me now.” Bran shivered again. “The ranger …” “He cannot come.” “They’ll kill him.” “No. They killed him long ago. Come now. It is warmer down deep, and no one will hurt you there. He is waiting for you.”

mentta

New member
אבל זה נשמע כאילו הוא מדבר על קולדהאנדס

כשהוא קורא לו הריינג'ר. הוא הרי ראה את הבגדים השחורים שהוא לובש והסיק שהוא אח מהמשמר. אז גם אם הוא איזשהו יצור לא אנושי, או באמת סוג של זומבי, זה עדיין יכול להיות בנג'ן.

varcety

New member
די בטוח שהוא היה איש משמר הלילה

אבל לא בהכרח בנג'ן. וכן, בהחלט נראה שהוא "זומבי קרח", רק אחד בעל מודעות עצמית.

ובראן לא יכיר את הדוד שלו?

לי דווקא נראה שקולדהנדס הוא אחד ממפקדי המשמר בעבר.. אבל,, אולי אני טועה.

mentta

New member
אני די בטוחה

שהזכירו כמה פעמים שהפנים שלו היו מכוסות כל הזמן. ויכולים להיות עוד הסברים. בראן בכל זאת ילד קטן, וכמה פעמים בחיים שלו הוא הספיק לראות את בנג'ן? ואולי המראה של בנג'ן השתנה... אבל אני לא באמת זוכרת את כל הקטעים האלה מספיק טוב, יכול להיות שלא.זאת פשט עוד אחת מהדמויות האלה שהגורל שלה לא ידוע אז מניחים שהיא חיה. (סיריו! פליז!)

כריכרכה

New member
הדבר דוסקס לעייפה בפורום העולמי

ויש קונצנזוס שהוא אחד המפקדים ההיסטוריים של המשמר. לא שזה משנה משהו.

varcety

New member
קולדהאנדס?

מפקד לשעבר של המשמר? לא שמעתי על זה אף-פעם. יכול להיות שהתבלבלת והתכוונת לבלאדרייבן/העורב בעל שלושת העיניים?

למעלה