בנבכי התודעה

המונשרי

New member
בנבכי התודעה

זמנים נעלמים כחול מבין אצבעותי אני פורפת את כפתורי נשמתי קולות מסובבים בכחש אדמה אדומה מניבה פירות פירות מבשילים מבכירים כמו מחשבות אני נעה ונדה בזרם בינות התודעה לשיכחה.

ריקי די

New member
עבר ועתיד

הזמן מעורר בי רגעים שאבדו בנבכי הזכרונות, שוב צפות ועולות התמונות פעם לחיוך ופעם לכאב. רק נגיעה קטנה של עבר בהווה ועתיד משתלב ועוטף סולל דרכים בריקנות.

המונשרי

New member
נוודית בזמן

עומדת היכן שהים מלחך את היבשה נרטבת מהנתזים המלוחים רואה מנגד את האינסוף ואני קטנה כגרגר חול ושום כביש עוקף פגיעות קיומית לא יוכל לשבריריותי ושום עטיפת צלופן אחוזה בסרט ורדוד אינה נוטעת תקווה / או מנחמת יהיה אשר יהיה אמשיך לנוד ולנוע כשיבולת ברוח הגלילית קדה לסופה החולפת ומשירה מבט לשמש המסמאת.

izik79

New member
שברירי ברוח

עומד, ערום ועריה. בלב הישימון. סופת מדבר חסרת לב מכה בי, ללא רחם. גרגרים של עצב ויאוש חודרים לתוך עיניי, אוזניי, נשמתי. הניחי לי, רוח ארורה. קראי לגשם. שישטוף

המונשרי

New member
סופת מדבר

סופת מדבר איפרה את רקע השמיים אחר טיטאה ברוך את שאריות החול מהעיניים והנשמה כשהיא מפזרת פסוקים מסולסלים לכל עבר משל היו עדר מקנה בראשיתי צלילי עוד מיבבים לקולות דרבוקה אחת נשכחת אפילו סימני העיקבות נמחים כאילו לא הייתי מעולם...

טאKילה

New member
זְמַנִּים

בָּרֶוַח שֶׁבֵּין רוּחַ זִכְרוֹנוֹת וְאִוְשַׁת שִׁכְחָה זְמַנִּים הִתְכַּסּוּ בְּבַּד צִבְעוֹנִי. הוּגַף תְּרִיס הָאֶתְמוֹלִים כִּבָּה אוֹר אַחֲרִית. וְיָדִי חָפְתָה עֶרְגָּה לְצַד הַבֶּכִי הָאַחֲרוֹן.

למעלה