בנאי & לב ארי

וגם נוספה הופעה../images/Emo124.gif

22.7 באלפנט קריית חיים, הפרטים כאן, כרגיל. חבר'ה, אלו ההופעות האחרונות בהחלט (כמובן, אין לדעת והכל, אבל בעיקרון). אל תחכו לרגע האחרון

הו נשמע כמו מתנת יומולדת נהדרת

רק כל הצפון הזה , מילא חיפה אבל הקריות ??

SnapDragon

New member
את מתנת יומולדת ?!

אני מתנת יומולדת ! (22.07. בעוונותיי הגדולים הכרתי פעם מישהו שאמר לי שמהתאריך הזה הרבה מתמטיקאים יעשו מטעמים..(משהו עם פאי..רחמנא לצלן)) אבל איזו מתנה ואילו נעליים...זה אכן בחור
(ואני טרם השלמתי עם הארז הזה).

טוב אני יום קודם

אבל יודעת הייטב לחלוב את זה ולעשות שבוע יומולדת ולחגוג גם את העברי אבל איך להגיע לקרית חיים (נראה לי שזו הקריה הזו) נשאר בגדר תהיה גדולה אולי הגיע הזמן לנצל את הדודה המשוגעת מחיפה? אבל אוף בינתיים אני מנסה להיזכר מה יש בגיל 18 שאין לי עכשיו וחוצמזה תראי איזה מרגש תהיי בת 22 ב22

SnapDragon

New member
הא-הא!

אבל *אני* לא יכולה לחגוג ת'עברי. ככה זה כשאת עוד סיבה אחת מיני רבות לאבל העולמי (ט' באב). אז אחרי הכל, אני עדיין קודמת. רק מה זאת ההופעה הזאת...אם מישהו בא וחוזר לירושלים - תבוא עליו הברכה אם יודיע. וואלה, לא חשבתי על צירוף המקרים המספרי הזה. הא, הריגוש
. אבל לא, 22 זה תחילת הסוף, חמדתי. השנה האחרונה שבה זה עוד נשמע חמוד ויש לך תירוץ לכל מיני דברים. אבל את! חוקיות זה לא עניין של מה בכך. היפ-היפ-הוריי, קונפטי וכאלה.. ומעכשיו גם לך לא יהיו תירוצים. ברוכה הבאה למועדון.

הא , הריגוש

שהמספרים מתאחדים זו התחלה של סוף שאוחתי עברה את 26 אפילו הפסקנו לספור, מזל שנותרו לי עוד 3 שנים של נחת
מזה אומר על מי שנולד בראשון לחודש? היפ היפ הוריי
תתנחמי בכך שהעברי שלי הוא היום בו מת ביאליק (זה מצחיק שאני כלכך בתמוז ואת כלכך באב שאנחנו בהפרש של יום בלבד) אני מצטרפת לבקשה לטרמפ חזרה , מה לא תקחו שני עלמות יומולדת? זו מתנה נהדרת!
והיי , מה ז"א שחוקיות אינה עניין של מה בכך ? כל הדברים שדורשים ממני חוקיות מסתכלים רק על ה92 בתעודת זהות עבריינית שכמוני..
כל מימד הריגוש (יאיי מוכרים לי !! ) יעלם כלא היה (ריאותיי יעידו אחרת..)

SnapDragon

New member
ההיה או חלמתי חלום (הריגוש)

מתי המספרים מתאחדים ? ב-22 ? (*פרנויה קטנה למשמע איזכור סופני כלשהו*) נהה. מהו מות ביאליק לעומת חורבנם של 2 בתי מקדש, גלויות עם ובכי ומספד לדורות. כן ! מתנה נהדרת ! (מעיין מתלהבת שקראו לה "עלמה"). חוקיות היא ציון דרך ראוי לשמו. תעשי בכאילו, ההורים עדים. ורחמנא על הריאות. give them a break...

wait for it

תלוי בעיניי מי כמובן , סבתי שתחיה נולדה באותו תאריך (כך היא טוענת אבל היא סתם מנסה טו סטיל מיי פאנדר
) ודיי מתרגשת ממותו של ביאליק באותו יום ובגלל זה הביאה לי את אותו קובץ שירים שלו בארבע עותקים לא אחד, לא שניים, ארבע !! ציון דרך ראוי לשמו...פחח
בינתיים I'm giving them a break בינתיים ... והוריי שעדים, עדיין מציקים לאחותי המזדקנת שגוזלת ממני את כל הסיגריות 22 ב22 21 ב21 26 ב26

Walk Two Moons

New member
הביאה פתק החלפה לפחות? ../images/Emo6.gif

(זה בהחלט ציון דרך ראוי לשמו, לפחות פורמאלית. היום הייתה שאלה באיזה סקר שעשיתי: "האם יש במשפחתך ילדים מתחת לגיל 18?" והתחלתי לייבב)

SnapDragon

New member
../images/Emo6.gif טוב ששלא אמרת פאנגס !

still you're thunder
. ארבעה עותקים. המ. זה אומר דרשני... באמת קצת מפחיד כל המספרים האלה
(סאונדטרק מחשבתי: מספרים/הדג נחש) (ולגבי העישון אנצור לשוני)

שקט את ! T וH יוצא F

לפחות פה .
THINK = FINK כך דיאן לימדני and I've got no fangs ! ואם הייתי כותבת סטיל מיי טנדר אז זה היה כאילו היא גונבת לי את הרכות/עדינות , ט'נדר (ידעתי שטעיתי בארבעה .
)

SnapDragon

New member
../images/Emo6.gif מגיע לי..

אבל תראה כמה זמן לקח לך לעלות על זה..

Walk Two Moons

New member
פשוט לא התעמקתי בהודעה הזו עד אז

זה בסדר מעיין, אנחנו אוהבים אותך גם ככה

shoham95

New member
קריית חיים!!!

וואו, וואו, וואו, וואו, וואו! יש לי סיכוי!

למעלה