בן בן ביקש לי לירשום לכם שהוא כבר בקושי רושם בפורום ביגלל בעיות שיש לו בשליחת הודעות
פ פלאפון ירוק 2 New member 14/2/03 #1 בן ../images/Emo32.gif בן ביקש לי לירשום לכם שהוא כבר בקושי רושם בפורום ביגלל בעיות שיש לו בשליחת הודעות
בן ../images/Emo32.gif בן ביקש לי לירשום לכם שהוא כבר בקושי רושם בפורום ביגלל בעיות שיש לו בשליחת הודעות
ב בהביבו New member 14/2/03 #2 היי אנשים..אולי ההודעה הזו תישלח אז שלא תחשבו ששכחתי אתכם, פשטו יש בעיות עם השרתים של תפוז, והבעייה העיקרית היא מניעה מכתיבה בכמה פורומים..אז..עכשיו אני מנסה לעשות משהו מקווה שזה עובד..ביי לכם )
היי אנשים..אולי ההודעה הזו תישלח אז שלא תחשבו ששכחתי אתכם, פשטו יש בעיות עם השרתים של תפוז, והבעייה העיקרית היא מניעה מכתיבה בכמה פורומים..אז..עכשיו אני מנסה לעשות משהו מקווה שזה עובד..ביי לכם )
פ פרנק ב פרקר New member 14/2/03 #4 ../images/Emo60.gif הוא אמר שהוא לא יעזוב אף פעם את הפורום רק בגלל שיש לו אחד משלו
ב בהביבו New member 14/2/03 #5 זה נכון לגמריי!!! מה אילו השטיות האילו? אני הריי מתמודד על ניהול הפורום אז מה, שאני לא ארצה ליהות ו?איזה שטויות אתם מדרים. פורום מכבי יחפה-ה- שלי
זה נכון לגמריי!!! מה אילו השטיות האילו? אני הריי מתמודד על ניהול הפורום אז מה, שאני לא ארצה ליהות ו?איזה שטויות אתם מדרים. פורום מכבי יחפה-ה- שלי