בן 7*7

בן 7*7

מה לעשות הזמן עושה את שלו?

ילה תנו בפרוג או בבלוז כדי לשמח, או בפאנק כדי לעצבן או לשעמם.

galgi12

New member
מזל טוב!

זו המתנה שלי בשבילך -
קח נשימה עמוקה, עצום עיניים, תקשיב עם הרבה סבלנות ועד חגיגות שנת ה-50 אתה תבין שקיבלת את אחת המתנות הטובות ביותר שאי פעם קיבלת

קטע לא קל

כצפוי מהרכב RIO, יש בו השפעות של מוסיקה קלאסית-מודרנית, ובכל זאת הוא נשען על הרוק והבלוז. די קשה לי להתחבר אליו, (כמו שקשה לי עם הג'אנר הזה), בגלל הצעקות, אבל ינתנו עוד צ'אנסים.

arieltr

New member
מזל טוב !

הנה במיוחד בשבילך סוויטה יפהיפיה ולא כל כך מוכרת, אבל של אדון שאתה ברור מכיר, ולכן אני מקווה שהגעת גם לאלבום הנחבא והמצויין הזה.

שיהיה לך יום שמח ומצויין.

תודה

באמת שלא הכרתי את הסויטה הנ"ל. כמובן ששמעתי כמה אלבומים של אנטוני פיליפס, וגם את העבודה שלו עם ג'נסיס, אבל את היצירה בקישור פיספסתי עד עכשיו.

תודה מיכה,

כאן אפשר לשמוע איך מכניסים הרבה נשמה, אהבה, בלוז, ותוכן, ואת העיסה הזאת טובלים אותו במעט שמאלץ (ככה שהשמאלץ לא גורע מהתבשיל), וכל זאת בשיר / קטע פרוג שאורכו פחות מ- 5 דקות. לעומת זאת כבר למדנו את הדוגמא ההפוכה - שיר שאורכו מעל 10 דקות והוא /www.youtube.com/watch?v=qNuNz2idDtY" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=qNuNz2idDtY" rel="nofollow" target="blank">אינו פרוג. אני חייב לפנות את המחשב, ולהמשיך לפאב-מסעדת החוף האהובה עלי
.

תודה רבה

ציף, נהנתי מהבלוז.
זה מזכיר לי את המסיבות בפאב האהוב עלי בממפיס:
קוקאי קאמל.

oren29at

New member
(בתזמון מושלם) מזל טוב!

כלומר- אם ברכות ליום הולדת 49 ביום ההולדת ה 50 נחשב לתזמון מושלם.

בעיקרון הייתי אמור לצרף לך את השיר הזה, גם בגלל הכינוי שלך בפורום, אבל אני לא באמת מכיר את הלהקה (בקושי את השיר), אז אני בוחר, ברשותך, שיר של ג'ת'רו טול שאני מאד אוהב.

הוא לא שיר יום הולדת, הוא סתם שיר קטן ויפה שממוקם לו באמצע אלבום פחות "חשוב" של הלהקה (אבל לא פחות טוב מהאלבומים הכן נחשבים שלהם).

איאן אנדרסון אומר שם:

I'm sitting on the corner feeling glad.
Got no money coming in but I can't be sad.
That was the best cup of coffee I ever had.

היכולת הזאת שלו להתענג על הדברים הקטנים, או לפחות להיזכר בהם, תוך כדי ההצלחה ההולכת וגוברת שלו ככוכב רוק, היא משהו שאני מאחל לך ולכולנו- להנות מהדברים הקטנים, גם אם כבר לא נהיה כוכבי רוק

מזל טוב

ההנאות הקטנות חשובות בחיים הקצרים שלנו

אפילו שאין היא שמחה לאיד.
אגבוש, אני בדרך כלל מעדיף את ג'תרו טל על פני אוריה היפ, ככה שיצא בדיוק לפי טעמי.

למעלה