בן 21 לנצח (שיר)

בן 21 לנצח (שיר)

פנים רעננות בורקות שיער שחור כפחם עיני שחור מחייכות מציצות מן התמונה היה לו אבא בן עשרים ואחת באחת נפל בקרב צעיר לעולם ופני המביט אדם בגיל העמידה משתאות לנוכח עיניו נוצצות בהארה ואחר יאמר: אבא בעוד קפאת בנעוריך במסגרת של תמונה, הארכתי שנים ממך יש לי בן בגילך ושמו קראתי בשמך היה לו סבא בן עשרים ואחת באחת נפל בקרב צעיר לעולם

../images/Emo7.gif אכן צעיר לנצח

אח בעלי, יגאל ז"ל נפטר בגיל 21 לפני 33 שנים. לעולם ישאר בזכרוני תמיר, חטוב ויפה עיניים... באזכרה האחרונה הגיעו חברים מהשכונה... נראה לי מוזר... פניהם נחרשו כבר בקמטים.... אביב וסתיו אהבתי את שירך

רותי ב.

New member
שיר

מדהים, והלוואי שלא יהיו עוד צעירים לנצח כאלה, שפניהם ניבטות מתמונה.. והלוואי שלא יהיו עוד יתומים ואלמנות, והורים שכולים

אסטרלו

New member
../images/Emo7.gifובהקשר הזה

כשבני סיים טירונות חילקו כרגיל בטקס ספר תורה עם הקדשת היחידה בפנים. ומה ציטטו המטומטמים בהקדשה? את השיר "שתשאר צעיר לנצח". זה כל כך הכעיס אותי, שזה השיר אותו בחרו לצטט. האם זה מה שמאחלים למאות ילדים בני 18 בערך שזה עתה סיימו טירונות. רציתי לכתוב למפקד הטירונות מכתב חריף ביותר, אך כרגיל הילדים שלנו אומרים: "לא! את רוצה לעשות לי פדיחות?" זה מה שחשוב להם, הפדיחות!

avielss

New member
טוקמקס...

לפעמים כל כך מוקסמים שהמילים ומהנגינה עד ששוכחים לגעת המשמעות יש לשלומי שבת שיר "הרי את מקודשת" שמשמיעים אותו בטכס הכלולות אם רק היו יודעים מה המשמעות שלו ולמה הוא נכתב.. אבל לפעמים המנגינה מאפילה על הכל

אסטרלו

New member
טיינס מונ'צה רזון אביאל

אן לה בודה דה מי איז'ה נו לדשי קה מטה אסטה קנטיקה. מנאמורו דה לה קנטיקה, קואנדו לה סיינטו-מדה פריוס, אמה נו אז פארה בודאס.

avielss

New member
השיר "הרי את מקודשת "

נכתב ע"י עוזי חיטמןבעקבות מציאתם של זוג הרוג שנמצא מחובק והיה צריך להתחתן חודש אחיר האסון אם תשימי לב כל השיר מדבר בזמןעתיד "הרי את מקודשת לי-כך אני אומר" וזהו שיר מעורר רגשות אבל נכתב בעקבות אסון

למעלה