בן 15 בהתלבטות...

הייי אתה?!....

חמוד אתה לא חושב שאתה צעיר מכדי לצאת הארון ועוד שאתה כולך תסביכים?!... חמוד שב עם עצמך קצת אני לא אומר חס וחלילה את הדברים מתוך זלזול או משהו כזה. אני פשוט מנסה להסביר לך שאם תצא ואתה בכלל לא סגור על זה אז חבל כי אין דרך חזרה!.

אתה רק ממרמר אותו

שיעשה מה שהוא חושב. ולצאת זה הכי עדיף. "חבל כי אין דרך חזרה" ? תמיד יש ! חבל על מי שמת.

טIcטי

New member
אבל במקרה הזה הוא צודק.

ברגע שהצהרת שאתה הומו. ויצאת מהארון. אתה לא בדיוק יכול לחזור אליו, גם אם אתה לא הומו, אבל בפני הסביבה אתה הומו. ככה שזה לא ממש ישנה לו משהו.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo45.gif

עדיף שישב קודם עם עצמו וינסה לפתור ולחשוב על הדברים.. ואז יצא בהצהרות. היציאה מהארון לא תמיד זה דבר טוב זה תלוי מאוד בטיימינג..

חמור007

New member
נראה לי אתם לא קוראים את ההודעות...

נראה לי אתם לא קוראים את ההודעות בכלל. כתבתי שאני לא מתלבט, ולא התלבטתי אף פעם.

ניתחתי את מה שכתבת..

ראה, אני לא ממש יודע להסביר את משיכתך לבנות. יכול להיות שזו לא הייתה משיכה מינית אלא יותר משיכה רומנטית, כי הסביבה כמובן השפיעה עליך שאתה צריך למצוא לעצמך חברה ולהיות איתה. אני חושב שאתה נמשכת לבנות רק בגלל מה שקרוי "הקסם הנשי" ואולי בשביל הרושם או ההרגשה האישית שלך שאתה מסוגל להכיר חברה ולהביא אותה הביתה. לי הייתה חברה גם כן לתקופה קצרה בחטיבת ביניים. היה נורא כיף ביחד, אבל ממש לא התעניינתי בה מבחינה מינית. פשוט חברה טובה לספר לה דברים שלא מספרים לחברים בנים אחרים. יכול להיות שאתה חיפשת בת בזמנו, כדי למצוא מקור לשפוך את כל מה שאתה מרגיש שלא היית יכול לספר את זה לחברים אחרים כי הם היו חושבים שאתה רגשן או משהו.. בכל אופן ברוך הבא לפורום. ועתה אתייחס למה שכתבת לגבי הסביבה ותחושותיך- תראה, בתיאוריה הכי פשטנית אין לך שום סיבה להתבייש במי שאתה. אתה לא פוגע באף אחד וזה טבעי שאתה הומוסקסואל, מנקודת מבטך, נדמה לך כאילו אין אדם בעולם מלבד אולי הומואים עצמם, שיתנו לך להרגיש בסדר עם עצמך ולא יסתכלו עליך במבט צר-עין כזה.. בכלל בגיל שלך, אני הייתי כל כך עמוק בארון וכל כך נבוך, שלא העזתי בכלל להיכנס לפורומים של הומואים. מי בכלל היה מאמין שאני אאזור אומץ להיכנס לפורום ולהתחיל לדבר עם הומואים בגיל 17.5? המינימום שלי היה להיחשף לקהילה אחרי שאסיים צבא ואהיה עצמאי. מזל שנפל לי האסימון לפני זה. מה שאני מציע לך בכל אופן זה פשוט לדבר עם אנשים פה וגם איתי [email protected] לגבי ההורים והמשפחה - אל תהיה לחוץ. אתה יכול לצאת מהארון גם בגיל 20. אולי עכשיו הכל נראה מוחלט - התחושה שהם הומופובים ויזרקו אותך מהבית אבל יכול בהחלט להיות שתחושות אלו הן סלקטיביות ופסימיות (בכלל הרבה הומואים בתחילת דרכם נורא פסימיים לגבי אופי התגובות). נניח ואתה צודק, יש ביכולתך לחנך אותם מחדש ולנסות לגרום להם להיות יותר סובלניים. אבל קח את הזמן. אתה רק בכיתה ז'. עוד שנה שנתיים תתחיל להבין יותר לעומק את המשמעות של להיות הומו וזה לא יהיה כל כך נורא כמו שאתה חושב - בעיקר מפני שהמשמעות היא לא גדולה מדי. אז נכון שזה לכל החיים אבל ברור שמתרגלים לזה ונהנים ממה שאפשר להנות. ויש ממה להנות !

barhenhalliwell

New member
היי ../images/Emo24.gif

אני אמנם לא משתייך לפורום הזה, אבל עברתי פה.. וקראתי את ההודעה שלך. אני מבין אותך, בערך.. כלומר . אני מאמין שאתה לא היחידי שחווה או יחווה אתזה. להיות הומו זה לא דבר מצער. זה אמנם קשה יותר, אבל מה שקשה יותר שווה יותר , לא? וזה לא ככ שונה מלהיות סטרייט.. בסופו של דבר אתה בן אדם עם רגשות רצונות וחלומות. מה שמבאס ומצער פה זה תגובת הסביבה, הסביבה לא הכי מבינה מה הקטע שגבר יהיה עם גבר.. זה נראה להם שגוי ופסול ובגלל זה כל התגובות השליליות הנלוות. אתה הומו, זה צעד גדול לומר. אתה רואה אתזה כמשהו מבייש, אבל אין בזה שום פסול. ונכון שזה מביך, במיוחד בסביבה שקרובה אלייך אבל לאט לאט אני מקווה שתצליח להתמודד עם זה. מה שקרה אצלי.. זה בערך בגיל שלך ידעתי אתזה. וכולם גם בבצפר שיערו שאני כזה.. בגלל כל מיני סממנים חיצוניים ואחרים.. אז היו קוראים לי הומו, ואני הייתי צריך תמיד לומר אני לא אני לא.. כי בכל זאת.. כשאתה ביסודי\בחטיבה אתה לא ממש מבין אתזה שהומו זה לא משהו רע. אתה כמו שאר הסביבה חושב שהומו זה רע, אבל זה לא . בכיתה י' כשאנשים היו קוראים לי הומו, הייתי עונה להם, אזמה?! (ועוד לא יצאתי מהארון) . באותה שנה אפילו הייתה לי חברה לאיזה שבועיים.. עדיין לא הייתי סגור על זה שאני הומו, למרות שבפנים ידעתי שאני נמשך לבנים. הייתה לי את תקופת האינטרנט שבה החברים מהאינטרנט ( אלו שלא פגשתי בחיי היום יום) היו יודעים שאני הומו.. בכיתה יא' , כשהיה לי חבר ( כזה שנהיה מהאינטרנט), החלטתי לצאת בפני השכבה שלי.. ועכשיו שאני ביב' כולם יודעים אתזה בשכבה .. כולל מורים, יועצים וכו' [הורים בערך יודעים- כלומר , הם הבינו והכל אבל מעדיפים לא לדבר על זה או לא לייחס לזה חשיבות כלשהי]. זה תהליך מאוד ארוך, קצת מייגע, אבל הוא שווה אתזה, כי עכשיו בבצפר שלי, רוב האנשים מפרגנים לי, ואלו שלא כבר לא בקשר טוב איתי .. ואני לא שם עליהם, כי יש מספיק אנשים אחרים שהרבה יותר טובים מהם. [ ואוו חפרתי] בכל מקרה, זה תהליך.. קח אותו בקצב שלך, ואל תהיה מובך, מבויש או מרגיש שאתה לא בסדר בגלל שאתה כזה. ללהיות הומו יש גם הרבה פלוסים
... בין היתר זה לשכב הרבה יותר מסטרייטים, חוש אופנתי יותר מפותח, ועוד כל מיני יכולות תלוי בך..
בהצלחה לך .

למעלה