בן 12 נפל מקומה 4

amitzahavi

New member
בן 12 נפל מקומה 4

נפצע בינוני לדברי YNET... זהירות, ילדים לא מרחפים במודיעין, בקרית ספר כן אבל כאן לא. עוד יום, מללללללללא תאונות בכול רחבי העיר\סביבה...

ורדה 1

New member
עד מתי??????????????. למה לא לומדים לקח???? עצוב ומיותר כל כך../images/Emo7.gif

Angel972

New member
עפרה - אני לא חושב שיהיה לזה סוף

אנשים צריכים לעבור פה סידרות חינוך ...

modmod

New member
השם ישמור. טוב שלא בן 4

נפל מקומה 12 .. שבת שלום.

יש למישהו פיתרון מעשי מה לעשות עם

המרפסות שלנו כדי להגן על ילדינו.? אני ממש בהסטריה אם הילדה יוצאת לבד למרפסת.

ורדה 1

New member
באיזה גובה המעקה? נדמה לי שלפי החוק צריך להיות 1.30. אם זה פחות, צריך למצוא פתרון להגבהה (וגם לתבוע את הקבלן...). אם זה בגובה הרצוי, צריך להקפיד לא להשאיר באיזור כסאות, סולמות וכדומה, וגם להסביר לה שאסור בשום אופן לטפס על המעקה. בת כמה הילדה?

הגובה מבחינה חוקית בסדר גמור

הילדה בת שנתיים סקרנית מאוד. אנחנו גרים ממש מעל הפארק והיא רוצה לראות את המגלשה. אני מפחדת שיום אחד שלא נהיה מספיק ערניים היא תגרור כסא או משהו ותתפס

מבחינה חוקית הגובה בסדר

הילדה בת שנתיים סקרנית מאוד.אנחנו גרים מעל הפארק והיא רוצה לראות את המגלשה.אנחנו תמיד מסבירים כמה מסוכן אבל בגיל כזה אני לא מאמינה שהיא יכולה להבין את גודל הסכנה.הכסאות תמיד אסופים אחד על השני, אבל הילדים יצירתיים אני מאוד מפחדת שברגע קטן של חוסר תשומת לב היא תגרור משהוא ותתפס.

cr

New member
אנחנו פשוט הוספנו סורגי הגבהה-

כאשר הוספנו סורגים בכל הבית הוספנו גם במרפסת כדי שגם אם יהיה שם שולחן/כיסא.. אפילו שהילדים שלנו מודעים לסכנה.. אי אפשר לדעת איך ינהגו חברים וכו' ולכן ליתר ביטחון..

אבל אצלנו המרפסת מאוד שימושית

היא משמשת כמחסן לכל הצעצועים, לתליית כביסה וגם סתם לשבת בכייף מוקדם בבוקר או בערב שמאוד נעים בחוץ. אולי פיתרון אחר?

המרפסת סגורה

רק כשאחד מאיתנו [בוגרי המשפחה] לא נמצא בה. הסורגים מתקפלים וכמעט נעלמים אל תוך נישה בקיר כשאנחנו רוצים להיות בה.

אנחנו משתמשים המון במרפסת והדרך

שלנו להסתדר עם הפחד... הם: עדניות על המעקה המרפסת עציצים רבים ליד המעקה הרחקה של כסאות ושולחנות מהמעקה לא נותנת לילדים לצאת לבד למרפסת (בעיקר לא לקטנה) ואצלנו בפרוייקט עשו יחסית את המעקות יותר גבוהים מאשר במקומות אחרים . זה עדיין מפחיד , ואני ממש לא רגועה (לכן יש לי סורגים בכל החלונות), אבל זה עדיף מבית בלי מרפסת.

למעלה