בן 11 שבועות

me210

New member
בן 11 שבועות

בני בן 11 שבועות יונק מלא וצמוד אלי תמיד לא שאבתי ועזבתי אותו עדיין ובילד הראשון שלי הנקתי שנה וחצי ולא עזבתי אותו ליותר מחצי שעה אם אמא כי לא שאבתי ואף פעם לא אהבתי את הרעיון אני חוששת שוב להשתעבד לעניין ונורא בא לי לצאת לבד עם חברה או להליכה ומפחדת להשאיר את הבעל עם שניים ובלי ציצי מה דעתכם? תודה

d i n o l e

New member
לא הבנתי את השאלה?

מה דעתנו לגבי מה? שתשאבי ותלכי עם חברה בזמן שהוא יקבל בקבוק? אם בא לך לכי על זה , אין עם זה שום בעיה. ואם את הולכת להליכה של שעה-שעתים והיונק ינק לפני זה אז את אפילו לא תצטרכי לשאוב בטח והוא יתאפק עד שתחזרי

1טלטלים

New member
צריך לנסות...

אלפי אמהות יוצאות לא רק לסיבוב קטן של הליכה או לשעה וחצי עם חברה לקפה ,אלא עוזבות את ילדם ויוצאות לעבודה לשעות ממושכות,נכון שזה קורה רק בגיל של 3/4 חוד'.ביום של יציאה מתוכננת תשאבי שתהיה לך כמות של חלב לכל מקרה ,הניקי בסמוך ליציאה שלך וצאי לסידורים והניחי לבעלך להסתדר ומנסיון שום דבר רע לא קורה,בשביל מה יש אבא :) דווחי לנו איך היה,

me210

New member
נראהלי

שהוא יחשוש להישאר עם שניהם לבד אולי אחכה שאחד ילךלישון בזמן האחרון הקטנציק בן 11 שבועות הולך לישון ב 22:00 וישן ל-3 שעות רצוף השאלה אם אני יכולה להסתמךעל זה כהרגל או שזה עלול להשתנות אני מרדימה אותו במיטה שלנו ושם הוא ישן הכי טוב גם כשאני לא לידו בעודשבועיים יש מסיבת רווקותשל גיסתי לעתיד ואני לא ממש רוצה ללכת אליה עם הקטן למרות שהוא לא מפריע ולא ממש שאבתי אז אני לא חושבת שיצא לי הרבה חלב בשאיבה

אלונה ע

New member
בנוגע לשאיבות

בהתחלה באמת לא יוצא הרבה חלב בשאיבות לגבי המסיבת רווקות תתחילי לשאוב כמה ימים מראש בלי לחץ, כל פעם אחרי שהוא מסיים ארוחה תשאבי ואני מאמינה שתוך כמה ימים תגיעי לכמות הדרושה בשביל להשאיר אותו עם אבא וחלב שאוב. תהני

למעלה