בן 11 וחוברת עירום

yalyul

New member
בן 11 וחוברת עירום../images/Emo12.gif

בקר טוב לחברי הפורום, אולי תוכלו לעזור בעיצה... בני (בן זקונים) בן 11 אח לתאומים בני 17 פלוס אימץ לו חוברת ערום,לא פורנוגרפיה קשה רק תמונות נערות בפוזות ערומות... מנסיון עם הבנים הגדולים ציפיתי שזה יגיע ...אבל בגיל כזה? אנחנו בית פתוח ומדבר בחופשיות ,לבנים הגדולים יש חברות שישנות אצלינו וזה מתקבל כדבר טבעי בבית. ובכל זאת אני מתלבטת אם לשוחח איתו על כך או להניח לו. אני חייבת לציין שכבר ניהלנו שיחה על סרטים כחולים ביוזמתו...והסברתי את העיוות והנזק שבהם אין לי ספק שגם יומם יגיע אבל האם הוא לא צעיר מידי? מנטלית הוא התינוק שלנו אבל בהחלט בוגר לגילו בחוץ מה דעתכם?

yalyul

New member
התעמתתי עם החרמן הקטן

חיכיתי כל כך לתגובות....ומשבוששו להגיע והאפרוח חזר הביתה, לא יכולתי עוד להתאפק ופשוט שאלתי בדרך אגב..."של מי החוברת שבמגירה?" המפלצת התחיל לצרוח שמה פתאום נוגעים לו במגירות ונכנס לחדר (אולי כדי להציץ עוד קצת בתועבה לפני שתוחרם...) אחרי כמה דקות הודיע לי שזה של חבר והוא יוצא להחזיר לו כי ההורים שלו לא מרשים לו להחזיק כאילה דברים בבית... הודעתי למאגר ההורמונים שגם אצלינו בבית לא מחזיקים חוברות כאילה בגיל כזה ושיחכה קצת - בנתיים קצת ציצי לא יזיקו אבל לא חוברות מסוג שכזה כי מן הסתם החברות שתהיינה לו לא תראינה כמו המדונות בחוברת וזה סתם יתסכל אותו ... (בנינו גם אם תהייה לו מדונה כזאת היא לא תעבור את מפתן דלתי...על גופתי) זהו הכל נראה מאחורינו הייתי בלחץ ועכשיו הכל נגמר - החרמן חזר להיות חננה של אמא..

AYELET1

New member
אני קראתי מה שכתבת

וחשבתי מה לענות, ובעיקר מה הייתי עושה במקומך , אם הייתי מוצאת "פריצעס"
כאלו במגירת הגור (בן 13). ולא הגעתי למסקנה סופית. השאלה אם הרחקת החוברת מהבית תמנע גישה לחומר כזה, וינני בטוחה בכך. יש מלא אתרי זבל באינטרנט, שהם מגיעים אליהם מהר מאד, חוברות ניתן לפגוש אצל חברים (כפי שראית בעצמך). אני יודעת, הגישה פרגמטית

גלי®

New member
לא מבזבזת שניה , הא יולה ?! ../images/Emo8.gif

ביננו ? כשההורמונים יתחילו לפעול , לא נראה לי שהוא ישאל אותך , איך תראינה החברות שלו , אבל אולי ....

ofermat

New member
אני לא היתי מתעמת איתו

מה שזה יגרום לריחוק בינכם ולנסיון להחביא את הדברים האלה טוב יותר אין לך מושג ( או שכן ?!?) עד כמה אפשר להיות רציני אז נראה לי שכדי שתהיו חברים כי זה משאיר אותך בתמונה ולא יוצא אותך ממנה

מה יש? שישפשף קצת מה קרה?../images/Emo3.gif

לקחת לו את החוברות אז מה? אז הוא יכנס לאינטרנט. אז גם תקחי לו את המחשב? אז הוא יילך לחברים ויראה שם סרטים כחולים. אז תסגרי אותו בבית? לא צריך לעשות סיפור. זה גיל ההתבגרות הבלוטות משתוללות מה אתם לא הייתם ככה? בעלך לא היה ככה כשהיה בגילו? (ולא אמרת מה יש לו להגיד בנושא. מעניין לשמוע). אז יאאלה שישפשף קצת לא יקרה לו כלום. שוטפים ידיים אחרי זה וגמרנו.

גלי®

New member
מה , אתה באמת לא יודע ? מעודף

"שפשוף" הוא עלול להתעוור , עלולות לצמוח לו שערות על כפות הידיים , והוא גם עלול להתחיל לשיר ראפ , רחמנא ליצלן .... חוצמזה : תזכיר לי , בני כמה המתבגרים שלך ?

yalyul

New member
../images/Emo6.gif נראה שהגעתי ה../images/Emo82.gif

בתור חברה חדשה כאן בפורום ,נראה לי שהגעתי למקום הנכון יש פה כל מה שאני אוהבת: הומור, קיטורים,תמיכה,נסיון, חוויות ורשעות סרקסטית זה נפלא
ועוד חבורה של Cat lovers מה צריך עוד הבנאדם?

ככה..

שלום, לדעתי האישית, עלייך להניח לילד ולתת לו לראות תמונות אלה.. פושע לא יצא לך מזה, גם לא סוטה כל עוד הוא מפיק מזה הנאה וכל עוד זהו בית פתוח, תנו לו להביט, לשאול, להבין, להתבונן ולחקור וכמובן לדעת.. לעניות דעתי, זה לא מוקדם מדי וכמה שהוא ידע יותר עכשיו, כך הוא יצליח בהמשך בהצלחה יום טוב עדו.

yalyul

New member
../images/Emo124.gifכמו ששמתם לב -תגובות

מכיוון שפורום תפוז שמו את נושא ההודעה בדף הבית שלהם כמובן ששינו את המילה ערום לפורנו - כי היא יותר "רייטינגית" קיבלתי עוד תגובות...הבנים חושבים שצריך לתת לילד לשפשף... נכון , אבל שיתחיל לאט ולא יעשה לי ישר דוקטורט בגיניקולוגיה של בנות מפלסטיק וסיליקון...ברור שתהיינה לו אינספור אפשרויות להמשיך אבל מתוך הכרות עם הפרעה הקטן - הוא קיבל את זה כל כך הגיוני וכל כך יפה ולא נזפתי אלא דיברנו חופשי ואמיתי - זה לא עניין גדול מבחינתו וכמו שלא מעשנים בגיל 11 (לעניות דעתי) לא מחזיקים חוברות כאילה בבית מבחינתינו הנושא נסגר כמובן שהאיש שלי, כשסיפרתי לו, סרב להאמין שהתינוק שלו מתעניין במשהו אחר מלבד אופניים ואוכל אמר שחבל שמיהרנו להחזיר כי אז הוא היה מסביר לו בדיוק כמה שזה לא מציאותי... איזה מזל הוא עוד היה נותן אותי כדוגמא נגדית....

גליה12

New member
לא יודעת אם ינחם אותך או לא

הבן שלי כמעטטטט 11 - צופה נלהב סדרת אסקימו לימון - וכמובן עם דגש ניכר על הקטעים ה"כחולים"- לא יודעת איך אפשר למנוע מהם- אם בשעות אחרי הצהרים/בוקר- שעות צפיה ברורות של ילדים - מראים קטעים חושפניים- ואם בכל מקום הסביבה רוויה מין. תוכלי לומר לו ש"אצלנו לא מחזיקים חוברות כאלו"... לא יודעת מה זה יעשה- אם הוא מתעניין- או שיסתיר- או שיביט במקום אחר. זה מעניין אותו מה לעשות? לדעתי מה שחשוב- מאד מאד זה להסביר לו עד כמה נשים בעלות חזה גדול (במידה שלעתים רואים בתמונות) אינן מסתובבות בדרך כלל במקומותינו טבעיות (אוי נו כמה חבל) וכמה יחסי מין כמו שרואים בסרטים כחולים אינם טבעיים... ובהצלחה- אני לא ממש הצלחתי (נ.ב. גם עם הבעל)

gitcat

New member
../images/Emo140.gif

יולה יקרה אני חושבת שהייתי נוהגת כמוך ולא נסחפת לפניקה מצד אחד ולאדישות מצד שני. כשהבן הבכור שלי היה בן תשע הועבר קשר היסטרי בין ההורים בכיתה שהילדים רואים סרטים כחולים בוידאו בבית של אחד הילדים. התגובות נעו בין צחקוקים והצעות לערוך הקרנות לכיתה בערבי חברה ועד להצעת החרמת המשפחה . בסוף התברר שהילדים בעצמם אחרי חצי סרט החליטו שרובוטריקים (אז זה היה הלהיט) יותר מענינים וכל הענין נרגע. אני מאמינה שילד עם סקרנות בריאה רוצה לבדוק אבל בסופו של דבר מבין שזה לא מציאה כל כך גדולה וממשיך בעיסוקי הגיל המתאימים. יום נפלא שיהיה לך (אפשר לצייר לך על הגבס?) זהר

AYELET1

New member
ואצלי...הודיע לי לפני שנה הגור בן ה

12(כיום 13), שהוא לומד מ"לגעת באושר" לא רק על חברותאלא גם על אהבה מינית
ואם זה המקור ממנו הוא לומד על נושאים אלו, אז אוי לנו ואבוי לנו

גלי®

New member
כל עוד זה לא מ"הכי גאים שיש" , את

יכולה לישון בשקט .... אגב : הסדרה הזו , "הכי גאים שיש" , הפכה לטרנד אצל בתי וחברותיה ... יש שם חתיכים בטונות ....

למעלה