בן שטן, הוא לא הופיע...

האלים צוחקים, אבל ונוס בוכה...

שיר השבוע שלך? תיקי דיין - ושוב לבד, רועי טל - הפסקתי לנסות, ארי גורלי ורעות יהודאי - הכל דבש [אפילו אבא נדבק]
סרט השבוע שלך? מדוזות. ראיתי, סופסוף!
תכנית/סדרת השבוע שלך? בטיפול, כי היא גאונה. המקום
והתכנית של מה קשור
סתם, לא באמת, אבל מאוד התרגשתי ליפול דווקא על היום שבו הם אירחו את רננה רז.
משפט השבוע שלך? "אוקיי, ושלושה ימים לנוח בבית..."
מה עשה לך את השבוע? גימלים
אבל סבלתי בהם אז לא כזאת חוויה מומלצת. ולראות חברים ומפקד מהקורס, כפרות עליהם. אהההההה! וזה בכלל של שבוע שעבר, אבל שכחתי, אז - קיבלתי רב"ט.
מה הרס לך את השבוע? להיות חולה. די, נמאס, מיצינו :(
תמונה שעשתה לך את השבוע? לא עשתה את השבוע, סתם יפה.
למה את/ה מחכה בשבוע הבא? בדיקות דם [מחר] והתוצאות שלהן
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

מזל"ט!!!!

איך זה שלא קיבלתי דיווח
? אהה ומה את אומרת על מדוזות? בהתחשב בנסיבות המדוברות... נכון שזה שונה לגמריי?

באיחור כרגיל

שיר השבוע- פה קבור הכלב -כוורת [חחח.. טיול שנתי חחח..] אבל היו המון שירים... תוכנית השבוע- בטיפול.. לא ראיתי משהו אחר. סרט השבוע- ילדות רעות [בפעם ה-70000000] משפט השבוע- "מוייש את השמן בריצה" "המאיהההההה" "איפה הביאו אותי אלה בטח מלא נחשים עקרבים ומלא מניאקים מסתובבים פה.." מה עשה את השבוע- טיול שנתיייייייייייייייייי.. מה הרס- מישהי מהמשפחה של אמא שלי נפטרה. תמונה- זה מהטיול.. וזה לא על המחשב חחח.. למה אני מחכה השבוע-לא משהו מיוחד!! פגשת את טלי- כן בטח.. כמו כל שבוע..

תמרוש5

New member
../images/Emo39.gif

שיר השבוע שלך? אביב גפן-סוף לאהבה. סרט השבוע שלך?אבודים בטוקיו. תכנית/סדרת השבוע שלך?מגרש ביתי,דוסון קריק,מתי נתנשק. משפט השבוע שלך? "הלא מודע מכיל את התכנים שהאדם אינו יודע על קיומם, משום שאילו היה ער לקיומם, הוא היה חווה חרדה עזה." מה עשה לך את השבוע?דיאלוגים
,הידעיה ששבוע הבא הופעה של אביבP: מה הרס לך את השבוע?בעיות הפקה,עוד ביות הפקה ועוד כל מיני בעיות אחרות
תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא?הופעה של אביב! וצילומים לוידאו דאנס! פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

באיחור מטורף

שיר השבוע שלך? Damien Rice - The Blower's Daughter סרט השבוע שלך? רודף העפיפונים.
תכנית/סדרת השבוע שלך? גילמור גירלס משפט השבוע שלך?"welcome home, mrs Heyden" אאאאאאאאאאא|ספאקצה| מה עשה לך את השבוע?לורליי וכריסטופר
סתם נו ועכשיו נצא קצת מהבועה, המורה שלי לתיאטרון מה הרס לך את השבוע?שהוא נגמר תמונה שעשתה לך את השבוע?תגובה מהירה למה את/ה מחכה בשבוע הבא?ליום חמישי
פגשת את טלי השבוע? איך איפה למה כמה?

גם אנייייייי../images/Emo7.gif

מה-זה איחור מטורף, התחלתי לראות את זה לגמרי במקרה ב2 פרקים האחרונים של העונה השישית...אז נשארה לי רק השביעית

למעלה