בן סהר

sok777

New member
בן סהר

השחקן הישראלי שאולי יהיה הטוב בכל הזמנים. אני אישית שונא את כל ההדבקת תוויות ואת כל הפרשנים שחושבים את עצמם.. אז אני לא מנתח את הפונטציאל שלו ולא משבח אותו עדיין [מאוד כמוהם]. כל הדיונים, מה שיש לכם להגיד - כאן! אישית אני חושב שממה שראיתי ממנו [וזה לא הרבה..] הוא בחור די שרירי ופיזי, בעל פוטנציאל באמת טוב מאוד. הוא עם בטחון גדול, טכניקה מצויינת ברגליים ומחפש את השער. מול צרפת עם הנבחרת הצעירה, במשחק הבכורה שלו בנבחרת ישראל הצעירה ועוד במשחק כ"כ גורלי הוא כבש שער ובקור רוח כזה שלא ראיתי מחלוץ ישראלי כבר המון זמן. רץ עם מגן עליו ובעט בקור רוח, עם כיוון וכמו שצריך בעיטה מושלמת פנימה. ובסכ"ה בן 17. הרבה אנשים מפה גדולים ממנו. הוא אמור להיות בי"ב [אאל"ט]. בכל אופן, מדהימה אותי רק העובדה שהוא בן 17 וכבר בקבוצת פאר [שאני שונא מאוד, למען האמת] מהגדולות בעולם. חלק בלתי נפרד וחשוב ממחלקת הנוער של צ'לסי ותקופה האחרונה גם מקבוצת המילואים. מה שיותר מדהים אותי, הוא שהוא מלא בטחון, מאמין בעצמו ולא עולה לו השתן לראש כמו לכל חלוץ ישראלי אחר צעיר שכותבים עליו משהו טוב והוא מחזיק מעצמו מאוד פתאום. הוא מקרין ביטחון, אחריות, מקצוענות ופשוט שחקן לטעמי. אין לו את התכונות הישראליות הגרועות שיש להרבה שחקני ליגה, שעם חינוך אנגלי טוב היו הופכים להיות שחקנים גדולים. כבר בגיל 17 שחקן ישראלי עורך בכורה בקבוצה מהטובות באנגליה ובעולם כולו. מ-ד-ה-י-ם. בכל אופן, יש למה לצפות לדעתי.. למרות זאת, אני עדיין לא מדביק תווית ועושה כל מיני שטויות שהפרשנים ה"גאונים" בישראל אומרים. דעתכם?

dj extreme

New member
בן סהר שחקן תותח

במנג'ר שלי הוא בן 20 ושווה 12 מיליון וחצי דולר :O

SiC

New member
מסכים לחלוטין

בקשר למנטליות זה הכל עניין של חינוך. שם בצ'לסי הצוות המקצועי לא נותן לשתן לעלות לראש לשחקנים הצעירים אבל לך תדע מה יקרה... אם הוא יכזור עוד שנה שנתיים לצבא ויתחיל לשחק פה בהפועל ת"א אז אולי יעלה לו השתן לראש כמו שקורה לרוב השחקנים שלנו אחרי שהם מתגייסים (הטררם שעושים מהם בבקום, תמונה בעיתון על מדים וכל השטויות האלה)

Benn Is Kane

New member
היתרון הגדול ביותר שלו הוא...

שהוא גדל באנגליה ולא צריך להסתגל לכדורגל שם. שהוא גדל לתוך המנטליות של הכדורגל האמיתי והחזק, ולא למד בארץ והפך לאיזו רכיכה, כמו הרבה מאוד שחקנים צעירים. אני מאמין שבעוד מספר שנים אנחנו נראה את בן משחק באחת מהקבוצות הגדולות באירופה, וקורע רשתות גם בנבחרת. אבל מעל הכל, שיהיה לו בהצלחה. נקווה ששנה הבאה כבר הוא יוכל להשתלב בקבוצת בוגרים ולשחק כמו שצריך.

sok777

New member
גם אחת הסיבות העיקריות

הוא בחור בריון וגדול.

assafein

New member
מספר דברים...

1) אני לא חושב שיכול לעלות לו השתן לראש, כי הוא מאוד בוגר לגיל שלו וגם הוא ילד טוב עם ציונים מעולים[זה מה שכל המורים בביה"ס שלי אומרים(הוא למד שם עד שעבר לצלסי)] 2) בהחלט שחקן עם פוטנציאל ענק... וכמו ששמעתי שאומרים, "גם סופר קומבינה של אברמוביץ' לא הייתה מביאה ילד ישראלי לשחק בבוגרים של צלסי". 3) אני מקווה שהוא ימשיך להשתפר ויוביל בעתיד את הנבחרת... 4) אני חושב שהגיע הזמן שקשטן יביא אותו לסגל של הבוגרת, כי שחקן שמשחק בבוגרים של צלסי צריך להיות לפחות בסגל.

Benn Is Kane

New member
אני לא חושב שיעלה לו השתן לראש

בעיקר בגלל שהוא משחק בצ'לסי. אם הוא היה משחק בהפועל ת"א למשל, והיה שם כוכב כבר עכשיו, אולי היה עולה לו השתן לראש. אבל שהוא משחק לצד, או מתחת לשחקנים גדולים כמו פראנק לאמפרד, ג'ון טרי, דידייר דרוגבה, אנדריי שבצ'נקו וכו', השתן לא יעלה לו לראש. להיפך, הוא ירצה להוכיח את עצמו עוד יותר, וירצה להראות לכולם שהוא לא שווה רק כתבות ושבחים, אלא גם דקות משחק ואולי אפילו הרכב.

sok777

New member
מה שכן, תראה מה התקשורת הישראלית

עושה לו.. עשתה ממנו כבר לפחות רונאלדיניו ישראלי. מה שהכי מעצבן אותי זה ONE [שהפך לאתר הגרוע ביותר של הספורט בשנתיים האחרונות מאז כוהנותה של...]. האתר הזה לא סתם עלוב אלא מתלהב הרבה יותר מדי שזה כבר מעצבן ממש! "יניב קטן נכנס בדקה ה78 למשחק במילואים של ווסטהאם והספיק לרשום בעיטה החוצה!". טוב, תתלהבו. "דודו אוואט ולה-קורוניה יתאחרו אצל ריאל מדריד.." וכאלו. אפשר לחשוב! זה כ"כ מעצבן. ובזמן האחרון עם בן סהר זה בכלל.. הנה מה שהם כתבו בזמן האחרון [כאילו בן סהר השחקן הכי טוב שם וכאילו הוא ברמה של כל שחקני הספסל ששווים 10 מיליון כל אחד..]: "מוריניו לא כלל את בן סהר בסגל בעקבות פציעה קלה ודרוגבה, רובן וקאלו שפתחו בחוד של הפורטוגלי, לא הצליחו למצוא את הרשת." - ברור. בגלל פציעה קלה. כי עכשיו הוא שחקן סגל ענק והרכב ראשון בטוח. "בלט בהיעדרו: בן סהר" - בגלל הפסד לליברפול כתבו את זה. כי אם הוא היה היה שם לפחות 6:0 לצ'לסי עם רביעייה שלו. "חלוץ הנבחרת הצעירה של ישראל, בן סהר, לא יכלל בסגל צ'לסי בגלל פציעה קלה." - מי זה שבצ'נקו? לא מעצבן?

Papito

New member
../images/Emo45.gif איזה אופי מחורבן יש לתקשורת

בארץ

Benn Is Kane

New member
עזוב, זה-ONE.

אני ממש מקווה, בשביל בן, שהוא לא נכנס לאתר הזה, או שחסמו לו את הגישה לאתרי ספורט ישראליים.

למעלה