בן מסכאאאאאאאאאן!

בן מסכאאאאאאאאאן!

למה אף אחד לא מתייחס להודעות שלי?!
אני רוצה יחס!
אוהב, מתגעגע ורוצה יחס גם כשהוא חסום ועצוב, בן

זהרי

New member
יחס...

אז ככה בן... מוסר השכל... היום למשל מרוב יחס אני מחפש אותו בשדות אחרים... ובגלל זה נמצא בפרשת דרכים... רציתי קצת לצאת מהאינטרנט אז התחלתי לראות את מי שאני מדבר עימן ברשת... והבעיה...( יודע שאיתך זה היה רק יתרון)... שאני לא מוצא את עצמי עם מי ומתיי... פעם חשבתי שזה יהיה מיוחד להפגש....היום אני מוצא את עצמי ללא זמן ומשום מה מסרב .... ואתה יודע בן? לא הולך עם צפיות ( אותן יש רק בסדינים) ואין לי גם צורך לכך... רק ידידים שנפגשים... וכבר נמאס לי ....עניין הידידות....משום מה אוליי צריך להתחיל להעלות הילוך.. אז בן....אוליי אשלח אותך במקומי?...בא לך?...
)) בוקר מקסים לך..אני סתם במצב רוח מאוד שונה היום... זהרי

סיון b

New member
בנצ´וק....

גם אני עצוב... גם אני מרגיש רע. בוא נתייחס כאן אחד לשני... אבל... בן.... אתה כועס עלי נראה לי.... אתה קצת מרוחק ממני.... עשיתי או אמרתי משהו??? סיון

מעגלים

New member
בנצ´וק למה אתה עצוב?

האם זה רק בגלל שלא מתייחסים אלייך. אז הנה קבל כמה
וכמה
וכמה .
קשה מאד בזמן האחרון לעקוב אחריי זרם ההודעות בפורום הזה. נפקדות של יום אחד (איזה יום אחד...אפילו כמה שעות) וכבר יש שני עמודים מלאים להשלים בקריאה שלא לדבר על תגובה. שלך באהבה משה

deep ocean

New member
כי כולם ישנים?!

לפחות אניייייייייייייייייייייייייי ישנתי כל כך טוב הלילה עד עכשיו!!!!!!! חהחהחהחנחהחהחהחהחחהח החיים הטובים הוי הוי הוי אני כל כך גאה בעצמי באה לי לשחרר קללות FUCKIN SHIT FUCKIN SHIT I DID IT I WENT TO SLEEP ALL ALONE

deep ocean

New member
עכשיו ברצינות..

מה כואב לך? מה אתה מרגיש? תפרוק. אני פה.

בן מתוק........

הנה אני מתייחסת......... בוא הנה לחיבוק ארוך (נמחצת? יופי!) אוהבת אותך ושמחה שנכנסת לחיי טל

תודה חמודים,

עוד מעט אני נפגש עם טל וסרמן ו-Talia E. אני מקווה לראות אתכם בקרוב: 1. כאן, בפורום; 2. כאן, בחיים. תודה על העידוד, אין לי כרגע זמן להישאר מול המחשב חוץ מאשר הצצה זו אז לא אוכל לענות ולהוסיף להיעזר בכוונתם באהבתכם ובעוצמתכם כרגע, אבל אולי בהמשך, ושוב - המון המון תודה. שלכם באהבה, בן

למעלה