בן ליברנד

alpha80

New member
בן ליברנד

כיוון ש DEAD OF NIGHT הזכיר לי אותו.... החלטתי לספר לכל מי שעדיין לא מכיר את בן ליברנד. בן ליברנד החל את דרכו כדי ג'יי בתחנת הרדיו ההולנדית רדיו ורוניקה ב 1981, בה היתה לו תכנית שבועית בה נתן מה שנקרא היום בשפת רדיו בי יו ורדיו ת"א "סט חי" בן שעה של הלהיטים הכי חדשים. עד מהרה הפך להיות אחד התקליטנים המבוקשים ביותר בעולם, והחל להקים אולפן הקלטות משלו בו הכין רה מיקסים ומגה-מיקסים של הלהיטים אותם הוא מתקלט. החל משנת 1983 ועד היום הוא מוציא מידי שנה מגה מיקס בן שעה (בשנים האחרונות זה שעתיים - שלוש ואפילו יותר) עם הלהיטים הגדולים לסיכום השנה. המותג שלו הוא 'GRANDMIX', ככה היה 1983 GRANDMIX ועד היום, ככה גם GRANDMIX OF THE MILLENIUM שהוא מיקס אחד בן שלוש וחצי שעות עם להיטי שני העשורים האחרונים. הוא מיקסס לגדולי האמנים, קייט בוש שהזכרנו, סטינג, יאזו , מדונה, וואם, פיל קולינס, מייקל ג'קסון, ועוד ועוד, מספר האותיות בהודעה בפורום הזה קצר מלהכיל את כל הרשימה. לכל מי שרוצה להתחיל לחפש את המיקסים שלו - ראו הוזהרתם - כמה ג'יגה פנויים בהארד דיסק שלכם לא יזיקו בכלל....... תהנו. אורן

turrican

New member
אתה ממליץ עליו אלפא??

האם כדאי להוריד מיקסים שלו ועל איזה אתה הכי ממליץ? האמת,פעם ראשונה אני שומע את השם הזה

alpha80

New member
מה זה ממליץ.....

הוא הגורו שלי בכל מה שקשור לרה מיקסים...... כל דבר שאתה רואה שלו - מומלץ תתחיל בשירים שאתה מכיר והגרנדמיקסים שלו, כל אחד מהם, בכל שנה. בזק (וואו) / יס אינטרנט / בזק בינלאומי / אינטרנט זהב / נטויז'ן וכל השאר - היכונו לעומס יתר ביממה הקרובה.

turrican

New member
קאזאה נכנס לכוננות ספיגה

גולשים מטאיוון ומסין דיוחו על עומסים קשים בהורדות הגאנגהמגנה והסרטי פורנו שלהם. גולשים מישראל מתלוננים שאי אפשר להוריד את "בואי" של רייכל יותר. אבל מ'כפת לי?

למעלה