בן כמה רזי ברקאי? והיכן הוא גר?
S smailie New member 7/7/09 #2 תשובה רק לגבי החלק הראשון של השאלה רזי ברקאי בן 60 (הוא יליד שנת 1949).
G Gרר New member 7/7/09 #7 ולמרות זאת אני לא מסוגל לשמוע אותו וטוב לדעת שלפי האשכול הזה אני לא היחיד. זה לא עניין של קול רדיופוני יש משהו מאד "צפוף" בקול שלו שעושה את ההאזנה אליו מאד לא נעימה לי.
ולמרות זאת אני לא מסוגל לשמוע אותו וטוב לדעת שלפי האשכול הזה אני לא היחיד. זה לא עניין של קול רדיופוני יש משהו מאד "צפוף" בקול שלו שעושה את ההאזנה אליו מאד לא נעימה לי.
ע עומר סנש New member 7/7/09 #9 רזי הוא אחד מאנשי החדשות המבריקים. במקרה הזה התוכן מאפיל על הצורה - כלומר - אני מאד נהנה לשמוע אותו למרות הקול ה..איך לומר, לא קלאסי שלו. בבוקר שבו יש לו אייטמים טובים, התוכנית שלו יכולה להיות דבר מרתק. הוא מראיין מצויין, חד ומהיר.
רזי הוא אחד מאנשי החדשות המבריקים. במקרה הזה התוכן מאפיל על הצורה - כלומר - אני מאד נהנה לשמוע אותו למרות הקול ה..איך לומר, לא קלאסי שלו. בבוקר שבו יש לו אייטמים טובים, התוכנית שלו יכולה להיות דבר מרתק. הוא מראיין מצויין, חד ומהיר.
ע עומר סנש New member 7/7/09 #12 את העמדה שלך הצלחת להבהיר בהודעה אחת אין צורך לחזור עליה בכל פעם כתגובה למישהו שדעתו לא נראית לך.
D davidlev0255 New member 7/7/09 #14 שכחתי עוד דבר, שהוא יצא נגד בובליל בהכפשות שלו , על מה שיוסי סיפר וכו' ואפילו לא התנצל, רק חבל שיוסי בובליל לא תבע אותו דיבה ....
שכחתי עוד דבר, שהוא יצא נגד בובליל בהכפשות שלו , על מה שיוסי סיפר וכו' ואפילו לא התנצל, רק חבל שיוסי בובליל לא תבע אותו דיבה ....
ד דניאל ינאי New member 8/7/09 #15 מראיין מוצלח נכון, הוא שמאלן. אך אם אשנא כל שמאלני אצטרך לנפץ את הרדיו.