בן יחיד

binin1

New member
בן יחיד

שלום לכולם, אני בן יחיד הומוסקסואל ורציתי לדעת האם יש בינכם הורים לבנים יחידים שמוכנים לדבר עם אימי ולהעביר לה את התחושות המעט שונות שמרגיש הורה במצב הזה. המון המון תודה, יניב.

ת ה ל ה

New member
הי יניב

אני אמנם גם אם לבת [סטרייטית] אבל אשמח לשוחח עם אמך. אבל אני גם מכירה בקבוצה בחיפה אם לבן יחיד ואני בטוחה שהיא תשמח לשוחח אם אמא שלך. אשמח גם לעזור לך באיתור אמא כזו אם אתה רוצה או שתוכל כמובן להתקשר לאחד הטלפונים המופיעים באתר לפי אזור מגוריך וישמחו גם שם לסייע. אולי תספר לי בכמה מלים מה המצב עם אמא, איך היא מרגישה ואיך היא מקבלת את המצב, האם אתה חושב שהיא תרצה להגיע לקבוצת תהל"ה במקום מגוריכם? כל טוב דליה

binin1

New member
אז ככה...

קודם כל המון תודה על ההתיחסות המהירה ! שנית, אני בן 26 (טרי) ויצאתי מהארון בפני אמא שלי לפני כשנה וחצי. היא מרגישה מאוד חצוייה וקרועה בין ההסתיגות הגדולה והבושה שיש לה מהומוסקסואליות לאהבה הגדולה שיש לה אלי. הבעיה שהיא לא עשתה כל צעד קדימה או כל נסיון להתחיל להבין מה זה אומר להיות הומו או להבין את מקומה כהורה. הצלחתי לשכנע אותה לדבר עם נחמה, מתהל"ה - חיפה, אבל זו היתה שיחה חד פעמית והיא לא מוכנה להגיע למפגש הקבוצה. מאז השיחה (לפני כשנה וחצי) לא השתנה כלום והיא עדיין לא רוצה לדבר על כל הנושא. לאחר מספר שיחות קשות שהיו לנו השבוע (אני חי בת"א והיא בחיפה), היום, סוף-סוף יש קצת אור בקצה המנהרה. היא הסכימה לדבר עם עוד הורה אבל רק של בן יחיד שהוא הומו. אני אעריך מאוד את העזרה שלך באם תוכלי לאתר לי מס' טלפון של הורה כזה. ושוב תודה על הזריזות.

ת ה ל ה

New member
הי יניב

דיברתי עם אמא חיפאית לבן יחיד והיא כמובן תשמח מאד לדבר עם אמא שלך. אני לא רוצה לפרסם את הפרטים כאן באתר לכן אנא שלח לי אי מייל [email protected] ואעביר לך הפרטים. כל טוב ובהצלחה דליה

nir 406

New member
היי יניב../images/Emo183.gif

למרות שאני רואה שסייעו לך כבר אני חש צורך לחזק אותך ולברך את אמא שלך על האומץ ולהתקדם צעד. ישר כוח. ואתה- אל תתייאש.

למעלה