בן חזר להמר...

Lopezit

New member
יש פה מישו??? אתם נושמים???

והלוואי שזה מה שיקרה לו!

Torn

New member
../images/Emo41.gifפורום אוונסנס בתפוז../images/Emo41.gif

אני בטוח שכולכם שמעתם עליהם... הלהקה שהביאה לנו את הלהיט של השנה Bring Me To Life, ששברה את כל המצעדים ברחבי העולם שנמצאת כבר שבוע תשיעי במקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז
כן גם לאוונסנס נפתח פורום בתפוז, וכולם מוזמנים
~פורום אוונסנס בתפוז(846)~ *פורסם בהתאם לאישור במערכת אישורי הפירסום.

הלו הלוווווווו להרגיעעעעעעעעעעע

כאילו אתם לא חייבות לאהוב אותו או משו אבל לאחל לבן אדם שסך הכל זרק ת'חברה שלו שימות ממנת יתר??? לא קצת נסחפנו???

Lopezit

New member
תראי...

את לא מבינה מה אנחנו מרגישות אנחנו מסתכלות על איך שהוא פגע בג'ן ולא מסתכלות עליו כי לא אכפת לנו ממנו אחרי מה שעשה ואם היית מעריצה של ג'ן את היית מבינה אותנו

נכון בדיוק (שירה לא להכנס)

בן מפחד ממחוייבות אז שיעזוב את ג'ני שלי בשקט היא רוצה משפחה ובעל אוהב ושהוא ימות אמן ושייפסיק לחפש תירוצים גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר וג'ני לא להפגע ממנו סתם זבל וזבל זורקיםאז הגיע הזמן להעיף אותו

בטח שאני מבינה

מה שאני לא מבינה זה למה לאחל לבן אדם שאתם לא מכירים ושלא עשה כלום שימות

J To The Lo

New member
תומכת במור../images/Emo45.gif

אין לי שום סימפטיה אל בן..אבל הוא לא עשה לי כלום ואין לכם זכות לקבוע מי היה זה שדפק את היחסים שלהם,ואם הם עדיין יחד אז השמועות אומרות שהוא היה הביץ'..so? אתם לא יכולים לקבוע מה היה שם כל עוד אתם לא חלק מהמערכת יחסים הזאת וגם אם הוא פגע בג'ניפר..מפה הדרך ארוכה(ומפותלת,אני נופל וקם,נופל וקם נופל וקם,אף פעם לא אפסיק ללכת..אני נופל וקם בראש מורם)לאחל לו מוות dont u think?!

גרררררררררררררררררררררר............

רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר לJT

למעלה