בן חודשיים יונק מלא

• פותח הנושא me210
  • פורסם בתאריך

me210

New member
בן חודשיים יונק מלא

קיבל חיסון של חודשיים שלשום ונשקל עלה 500 גרם בשבועיים משקל נוכחי 6250, האם זה מספיק? ממוצע של 35 גרם ביום לפני שבועיים הממוצע שלו ליום היה גבוה יותר חוץ מזה ישן בלילה במשך 4 שעות רצוף לידי ואחר כך מתעורר כל שעתיים שלוש במשך היום לפעמים ישן שעה שלמה ולפעמים אם מטיילים באוטו יותר האם בגיל כזה הם עדיין ישנים הרבה אחרי כמעט כל ארוחה? לפעמים הוא ער בערב כמה שעות רצוף מתי מתחילים להיות יותר עירניים? יכול להיות שהעובדה שהוא ישן לידי במיטה שלי בלילה אז הוא ישן יותר טוב? כי אני חושבת לחבר את הבייבי סנס לעריסה או למיטה הגדולה שלו ולהעבירו אבל אני עדיין מתלבטת תודה

עליה מצויינת ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

ממה שאת מתארת, העליה שלו בהתחלה היתה כנראה הרבה מעל לממוצע. בגיל חודשיים, מצפים שתינוק יעלה בין 20-30 גרם ביממה בממוצע, כך שגם עכשיו הוא עולה יפה מאוד ואפילו טיפטיפה מעבר למצופה! לגבי שעות עירות ושינה - כל תינוק והדפוס שלו. אם התינוק שלך עולה במשקל והוא מבסוט באופן כללי ופשוט אוהב לישון הרבה - אחלה
האמיני לי שהוא יתעורר בקרוב ואת תייחלי לשעות השינה האלו במשך היום... וכן, תינוקות ישנים הרבה יותר טוב כשהם ישנים עם אמא ואבא. הם גם מוגנים יותר מפני מוות בעריסה משום שאמא צמודה ומרגישה אם יש שינוי בתנועתיות של התינוק או בנשימה שלו. אם ההתלבטות היא בין להשאר איתך במיטה (כמובן במידה וזה נוח לך ולתינוק) ובין בייבי סנס בעריסה/מיטת תינוק - אני הייתי בוחרת במיטת ההורים ומוותרת על הבייבי סנס.

me210

New member
תודה רוני

הוא פשוט נולד גדול 4.368 ולכן העליה במשקל למרות שבתחילת דרכנו הוא לא עלה הרבה ולא הגיע למשקל לידה אחרי שבועיים אלא אחרי 3 שבועות אבל תודה לאל מאז הוא בסדר אני פשוט לא רוצה שהוא יותר מידי יתרגל למיטה שלנו ואז יהיה לי קשהלגמול אותו כי בילד הראשון הוא ישן איתנו עד גיל שנתיים וחצי עוד שאלה אני גם מרגילה אותו למוצץ כי בילד הראשון אני הייתי המוצץ כל עוד זה לא מפריע להנקה זה בסדר? הוא לא פותח את הפה מאוד גדול אבל יונק בסדר תודה רבה

me210

New member
היי רוני

אשמח לשמוע את תשובותיך תודה רבה

מוצץ ותפיסה

מוצץ, אם את רואה שלא מפריע להנקה (במיוחד אחרי שההנקה מבוססת והכל תקין ) - אין שום בעיה
רק חשוב לשים לב שלא משתמשים במוצץ במקום הנקות או בשביל להאריך זמנים בין הנקות. בשביל הרגעה אחרי הנקה או להירדמות או באוטו למשל, סבבה
. לגבי פתיחת הפה - אם הוא יונק היטב, מקבל את כל החלב הדרוש לו, ולא מכאיב לך - אין שום בעיה. כמו שאומר הפתגם - מה שלא שבור, לא צריך לתקן

למעלה