בן זכר....

דליהאאא

New member
בן זכר....

שלום. אני נשואה כחצי שנה, בעלי ואני מנסים להכנס להריון, רציתי לשאול האם יש אפשרות לקבוע את מין הוולד כמו שהסבתות אומרות, ואיך? האם יש מאכלים מסויימים שצריך לאכול, ואיזה? האם יש שיטות נוספות,

השיטה הכי טובה

זה-יחסי מין......רצוי שבועיים לפני המחזור..... 50% שיצליח לך מה שאת רוצה. ואם לא אז יוצאת בת-וזה ממש בונוס
עירית

דליהאאא

New member
חידוש

באמת חידשת לי שביחסי מין אפשר לעשות תינוק.... ועוד יותר חידשת לי שהסיכויים שיצא בן או בת הם 50% לכל אחד מהם. תודה על התשובה....

אדומה2

New member
דיעות שונות

יש אנשים שטוענים שאפשר להשפיע על מין הילוד, אבל לדעתי זה לא ממש אפשרי. ויותר מזה- אני לא בטוחה שזה ממש נכון שנוכל להשפיע *גם* על העניין הזה. אני לא אכנס לכל הדילמות של אנשים שרוצים בן אחרי 3 בנות (ולהפך), ולא אכנס לרצון העז שבוער בקרב אנשים מסוימים לבת או בן. מה שכן- מספיק לדבר עם נשים שיש להן קושי להיכנס להריון והן תספרנה לך כמה הן רוצות פשוט ילד ולא כל כך אכפת להן אם בן או בת, אבל זה גם אולי פחות רלבנטי כי את במקום אחר. הרעיון של השפעה על מין הילוד במהלך ההפרייה ולפני כן הוא בעיניי לא נכון. צריך גם לזכור שרפואה משלימה, עם כל היתרונות שלה, אינה עושה קסמים. אנחנו לא יכולים לבוא ולהגיד לך שאם תוכלי מאכל מסוים אז סביר להניח שאת מגדילה את הסיכויים לבן. יותר מזה, בתור מישהי שעוסקת ברפואה סינית שמסתכלת על האדם כחלק מהטבע ורואה בו תהליכים המתקיימים גם בטבע, אני חושבת שיש לתת לטבע לעשות את שלו ולא להתערב. כבר התערבנו כל כך הרבה, יש פעמים שזה לטובה ויש פעמים שזה לרעה. העובדות הן עדיין עובדות- ממש כמו שעירית כתבה לך, וכן, אני מבינה שזו לא התשובה שציפית לה... אני מאמינה שבחיפוש באינטרנט תוכלי למצוא המלצות לכל מיני דברים ואת יכולה לנסות אותם אבל קחי את זה במשנה זהירות וזכרי שאין קסמים. וגם אם יהיה בן- בשעה טובה- לא בטוח שזה בגלל התנוחה או בגלל המאכל. יכול להיות שהיה יוצא בן גם בלי כל אלו. בהצלחה, יעל

תתחדשי!

זה לא יפה להשיב ככה למישהו שענה לך על שאלה, גם אם זה לא מה שרצית לשמוע. בסה"כ קיבלת תשובה מחוייכת, ואם היא לא חידשה לך מספיק אפשר להתעלם או סתם להגיד תודה. והסיכויים גדולים יותר שיוולד בן מאשר בת, סתם כי ככה זה. לפי הספר מרפא הבשם, לבנים בריאים- ממליצים על גד השדה וכרפס. לבנים מוצלחים- אתרוג והדס. לבנים ריחניים- אתרוג. הוא גם מציין ש"בד"כ עובר זכר יהיה אם תהר האשה בצידה הימני ברחמה". מקווה שזה מחדש משהו, אם כי אני ממש לא בטוח עד כמה זה מועיל...

למעלה