דיעות שונות
יש אנשים שטוענים שאפשר להשפיע על מין הילוד, אבל לדעתי זה לא ממש אפשרי. ויותר מזה- אני לא בטוחה שזה ממש נכון שנוכל להשפיע *גם* על העניין הזה. אני לא אכנס לכל הדילמות של אנשים שרוצים בן אחרי 3 בנות (ולהפך), ולא אכנס לרצון העז שבוער בקרב אנשים מסוימים לבת או בן. מה שכן- מספיק לדבר עם נשים שיש להן קושי להיכנס להריון והן תספרנה לך כמה הן רוצות פשוט ילד ולא כל כך אכפת להן אם בן או בת, אבל זה גם אולי פחות רלבנטי כי את במקום אחר. הרעיון של השפעה על מין הילוד במהלך ההפרייה ולפני כן הוא בעיניי לא נכון. צריך גם לזכור שרפואה משלימה, עם כל היתרונות שלה, אינה עושה קסמים. אנחנו לא יכולים לבוא ולהגיד לך שאם תוכלי מאכל מסוים אז סביר להניח שאת מגדילה את הסיכויים לבן. יותר מזה, בתור מישהי שעוסקת ברפואה סינית שמסתכלת על האדם כחלק מהטבע ורואה בו תהליכים המתקיימים גם בטבע, אני חושבת שיש לתת לטבע לעשות את שלו ולא להתערב. כבר התערבנו כל כך הרבה, יש פעמים שזה לטובה ויש פעמים שזה לרעה. העובדות הן עדיין עובדות- ממש כמו שעירית כתבה לך, וכן, אני מבינה שזו לא התשובה שציפית לה... אני מאמינה שבחיפוש באינטרנט תוכלי למצוא המלצות לכל מיני דברים ואת יכולה לנסות אותם אבל קחי את זה במשנה זהירות וזכרי שאין קסמים. וגם אם יהיה בן- בשעה טובה- לא בטוח שזה בגלל התנוחה או בגלל המאכל. יכול להיות שהיה יוצא בן גם בלי כל אלו. בהצלחה, יעל