בן זוג לפונדקאית

מירבי*

New member
בן זוג לפונדקאית

רוצה לשאול את דעתכן, האם אתן רואות באור חיובי את העובדה שלפונדקאית יש בן זוג? אני מתכוונת למישהו שגר איתה והם מנהלים חיים כמו בעל ואישה. גם פונדקאיות מוזמנות לענות.

ShirShir1

New member
לדעתי לא מומלץ!

הי מירבי, מזמן מזמן לא הייתי כאן... אני לא הייתי רוצה שלפונדקאית שלי יהיה בן זוג ובטח לא שיחיו כמו בעל ואשה. חלק מדרישות הוועדה (שזה אחד המקרים הבודדים שאני מצליחה להבין את הסיבה להם) שהאישה תהייה פנוייה לגמרי. קודם כל זה מערב גורם זר נוסף בתהליך המורכב הזה, שמספיק מורכב ולא טבעי כשיש שלושה שותפים במקום שניים. מי כמוך יודעת את ההשפעה שיכולה להיות לבן זוג על פונדקאית ... חוץ מזה שאם אני מסתכלת מבחינה הלכתית זה ממש בעייתי. בכל מקרה, שיהיו בשורות טובות במהרה לכל הבנות!

מנסיוני הדבר מאוד תורם ....

בן זוג תומך יכול מאוד לעזור בתהליך , למרות הקשיים ( יש הגבלים אתן יודעות
..) . כשיש בן זוג שיכול לעזור כשאת צריכה להיות במנוחה, לפונדקאיות יש ילדים ( דרישות הוועדה ) ורצוי שיהיה מישהו בסביבה וימשיך את שיגרת הבית ... אבל , (וכאן יש אבל גדול) בן זוג לא תומך ומפגרן יכול להיות קוץ בתחת בתוך כל התהליך הזה ...כשצריך גם להתמודד מולו בכל התהליך ואז הוא זורק לך משהו כמו " ידעתי שזה יפגע ב..." ו"אם הייתי יודע ש".... מירבי את יודעת שלי היה בן זוג שהיה מאוד נגד בהתחלה , ואחרי שהוא ראה שהוא נלחם במלחמה אבודה הוא החליט לשנות גישה ולהצטרף אלי למסע... אבל בשביל זה צריך להיות חזקים , ולדעת ללכת בין הטיפות גם כשיורד מבול... בשיחה שהיתה לי בועדה אחרי הפונדקאות , אמרו לי ה"יושבות"שם שגם הן רואות באור חיובי בן זוג תומך ובזאת גם גישתן השתנתה כיוון שלא כך היה בתחילת הדרך... אז מסתבר שגם הם שם בועדה מסוגלים לשנות ולהשתנות... כתבתי המון... יום נהדר סיגל

גם לפי דעתי זה יכול לתרום../images/Emo45.gif

בן זוג בהרבה מקרים יכול לתמוך נפשית לעזור בבית עם הילדים והמטלות וזאת כמובן כמו שאמרה סיגל רק עם בן הזוג תומך בהליך...........!!!!!!!!!!

אולינה

New member
בוקר טוב לכולן

לפונדקאית שלנו יש בן זוג שהם גרים יחד כ 3 שנים. היא מרגישה היטב עם זה וגם אנחנו רגועים. אגב, אנחנו בשבוע 22. בהצלחה לכולם ויום טוב אולינה

mondani5

New member
אולינה מזל טוב

ספרי קצת מה יש ברחם...בן בת או שניהם ,שיהיה לכם המון הצלחה ושתבורכו מאירית שמתגעגעת לימים ההם שספרתי שבועות. אירית

אולינה

New member
תודה אירית

לא יודעים עדין מי ברחם.אבל אין לי סבלנות.רוצה לדעת. בשבוע הבא יש לנו סריקת מערכות. מקווה שהוא (היא) יגלה כבר את המין
. בפעם הקודמת באולטרסאונד ראינו דופק, ראש, רגלים, כל האצבעות, עמוד השידרה ו... תוסיק. וזהו.... אז מחכה ליום חמישי הבא. חג חנוקה שמח
בידידות אולינה

mondani5

New member
הי אולינה יקירה!

אומר לך את האמת,אני מתגעגעת לימי המתח האלו,החיים שלי היו רקים מתוכן לפני שהגיחו הנסיכות התחלתי לחיות ביומן הראשון כאשר התשובה היתה חיובית והיא שינתה את חיי מקצה לקצה,הייתי נטו קריירה ועבודה,היום זה כל כך רחוק ממני,איך שהשתוללתי אתן במסיבת החנוכה בגן ,אפילו הגננת היתה בהלם איזה מרץ יש לי,בעלי נקרא להדליק נר ראשון,וכאשר ראיתי את הבנות מימינו ומשמאלו גאות באבא שלהן פשוט זלגו לי דמעות ונזכרתי בכל יום שאיילת ואני עברנו עד הלידה ,זה היה קשר מיוחד שלא היה לי עם אף אדם בחיי ולכן הקשר ישאר לעד! בהצלחה יקירה ואנחנו כאן להתרגש עמך.

shiran 25

New member
למה את לא חושבת חיובי על בן זוג?

חג שמח לכולם והיום (נר ראשון) יש לבן שלי יום הולדת הוא בן 6 אני לא מאמינה שלפני 6 שנים בדיוק ילדתי אותו ,הזמן פשוט טס שזה מפחיד, בקשר לבן זוג,אני מנסיון חושבת שזה באמת עדיף כשהבן זוג תומך כמובן כי אני הייתי עד עכשו לבד וגם כשההפריה הראשונה לא הצליחה אני זוכרת שהייתי ממש עצובה ואמרתי לס' (האמא) שלה לפחות יש את בעלה שהיא אוהבת שיחזק אותה והיא אותו ואני לבד בבית רק עם עבודות וקשיים,אז היום שיש לי בן זוג שאוהב אותי בטירוף ואני אותו ופשוט כאילו נפל עליי משמיים ,יותר טוב מ-10 נשים פשוט עושה הכל ובשלמות אין דבר שהוא נותן לי לעשות כלום בקושי ללכת לשירותים,והכי כייף זה שאי אפשר לעשות כלום מבחינת ה.... כי ככה הקשר הרבה יותר חזק והמבחן שלו יותר טוב כי תמיד הוא אומר שאם הוא מתנהג ככה בהריון שלא שלו אז מה יהיה כשזה יהיה הריון שלנו?! ועוד דבר שבכלל אין לי כוחות אליו כי אני כמו כדור שינה ודבר שני מי שחושבת שאם אין בן-זוג אז היא יכולה להיות רגועה מהבחינה המינית אז היא טועה כי מי שאינה מספיק אחראית להבין את החומרה אז לא חסר גברים אחרים שאפשר ללכת איתם וזה יותר מסוכן ויש יותר סיכוי שזה יקרה אבל כשיש בן זוג קבוע לא חושבים על בחוץ ואני מאמינה שאנחנו מספיק בוגרות וחכמות להבין את החומרה והזוג שלי דוקא מאושר בשבילי שיש לי עזרה וזה גם עוזר להם,למה שיהיה לנו קשה פיסית ונפשית???כל אחד רוצה אהבה ,בן זוג תומך ומבין ושלי מעריך אותי על הרצון שלי להצליח בתהליך ומעריץ אותי בכלל שאני עושה את זה

איילת567

New member
../images/Emo23.gifשירן איפה את נעלמת.....

שמחה לשמוע את הבשורה על החבר בהצלחה. מאיילת הפונדי של אירית

shiran 25

New member
תודה לך איילת שהתגעגעת אליי

קודם כל אני באמת מאושרת ולכן יש לי פחות זמן להתכתב בפורום וחוץ מזה שמירב לא הייתה אז היה חסר לי,היום קיבלנו שוב תשובה שלילית של הריון עצוב עצוב עצוב אבל אין מה לעשות חייבים להשאר חזקים טוב אין לי מצב רוח אז ביי לכולם וחג שמח וחבל שלא היה לנו נס לכבוד חנוכה ביי אוהבת שירן וניפגש בעזרת ה' בסדנא

shiran 25

New member
היי איילת

קודם כל מאז שיש לי חבר אין לי זמן לכתוב ,והיום אני עצובה במיוחד כי ההפריה השניה נכשלה אוף איזה עצוב זה,מסכנה ס' שצריכה שוב לעבור את כל הסבל,למה לא היה לנו נס לכבוד חנוכה?! ביייי שירן

שירני קבלי ../images/Emo24.gifפעם שלישית בינגו

בעזרת השם פעם שלישית ואחרונה.............. חמודה שמחתי לראות שאת מאוהבת זה תמיד טוב להיות מאוהב......... קשה אחרי שמקבלים את השלילי ביחוד אחרי ששומרים כול כך ועושים הכול כדי שיצליח........... אבל זה לא בידיים שלנו ולעולם אל תרגישי אשמה האשמה לא אצלך.......... נשיקות וחיבוק.........................

אני זוכרת שאחרי כול הפריה חפשנו

סימנים.............. אם זה היה חנוכה אז אמרנו שבטח יהיה לנו "נס חנוכה" בפסח אמרנו שבטוח יצליח שהרי "מעבדות לחרות" בפורים אמרנו "כל המרבין בשמחה יוצא תינוק.................... וכשראינו אישה בהריון בדיוק אחרי ההחזרה אמרנו זה בינגו אנחנו בהריון.................. וכך וכך חפשנו סמנים לחוסר אונים וחוסר הוודאות שמרגישים ב14 יום שמצפים לתשובה חיובית........... היושב במרומים הסמנים שלו הם.............. והעיקר לא להתייאש ותמיד תמיד לקוות שבפעם הבא זה יצליח..........אמן

shiran 25

New member
תודה רבה על העידוד

אני מקווה שהפעם השלישית באמת תצליח וזה מה זה נכון מה שסיפרת כל דבר אנחנו מחפסים לקשר להצלחת ההחזרה אבל רק ה' קובע מתי למה איך וכמה,וכמו שאומרים שיבוא בעיתו ובזמנו ואני מאחלת לזוג שלי המון כוח לפעם הבאה ואמן שזה יצליח ציציניה היחידה את ממש מתוקה ואני מתגעגעת איזה כייף שעוד מעט נפגשים באהבה וגעגועים רבים שירן

alin5

New member
מומלץ ואף רצוי

אני חושבת שבן זוג כמובן ראוי רק יכול לתרום מוריד את הלחץ מכל הכיוונים גם מהזוג וגם מהפונדקאית ויש דינמיקה בין הגברים והנשים נראה לי שזאת חגיגה נעימה

איילת567

New member
אני חושבת שכן חשוב שלפונדקאית....

יהיה בן זוג במהלך כל התהליך ולידיעתי הוועדה לא צריכה לדעת מזה כי זה מערים קשיים מיותרים לי יש בן זוג כבר כמעט 9 שנים יש לנו אפילו ילדה משותפת גם הוא לא תמך בהתחלה והסתייג אבל אחרי שקיבלנו החלטה שהייתה משותפת הוא תמך ועזר לכולנו בכל מהלך ההריון העזרה עם הילדים הטיפול המסור בי ובכל צרכי הבית מגבר שלא הזיז כוס פתאום גיליתי את החבר המקסים שלי עושה כביסות שוטף מכין אוכל לילדים בקיצור את כל מה שאני לא יכולתי לעשות.הייתי מאושפזת מעל חודש בבית החולים והוא הסתדר יפה מאוד לבד וגם היה אוזן קשבת חיבק ונישק. יחסי המין הפכו לדבר שולי ולא כל כך חשוב הוא רק רצה שהכל יהיה בסדר ושאני ילד בשלום ושהתאומות יוולדו בזמן שלא יהיו סיבוכים מיותרים.הקשר שלנו אפילו התחזק יותר מאז אני אוהבת אותו מאוד אבל מאז אני אפילו אוהבת אותו יותר הוא איש מקסים וזו ההזדמנות להודות גם לו על התרומה שלו לכל נושא הפונדקאות אני חושבת שגם הזוג שלי חושב כך בטח אירית תגיב עוד מעט לכל העיניין אני מאחלת לכולם בהצלחה נכון כתבתי הרבה אבל זה מהלב הלוואי ויאשרו אותי שוב ואני יוכל לעשות עוד זוג מאושר.ועדיין אני יגיד בוועדה שאין לי חבר כי הם אוהבים רק לסבך את העניין. מאיילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
איילת נשמתי!!!

כל מילה בטון!!!!!! אשראי שהיה לך את אבי ואשרייך שאת אתו,אנחנו רק הרווחנו מכל העיניין פשוט הוא תמך ועזר ואפילו......תמך בי כאשר התמוטטתי באזכרה של אימי,בהתחלה הוא התנגד להליך אבל שנתן את ההוקיי הוא זה שהיה בהריון יותר ממך,רק אנחנו יודעות איך הוא שמר.... אוהבת אירית

למעלה