בן וקלודיה בטקס

varty

New member
בן וקלודיה בטקס

משעמם לי! שניהם קיבלו את הפרס וגם פארסקייפ מיני סידרה.

varty

New member
לא יודעת...משהו מוזר קרה לקלודיה

מאישה יפהפיה היא הפכה ל...פחות יפה ונראית מבוגרת. אנשים שראו אותה בכנס האחרון אומרים שהיא מדהימה והמצלמות לא עושות לה צדק... אי אפשר לדעת

eve6

New member
אני ממש לא חושבת שזה מוזר

שבגיל מסויים הפנים (והגוף) מתחילים להשתנות...ברור שהיא תיראה מבוגרת יותר ככל שחולפות השנים, אז על מה ולמה הפליאה, השוק, ההלם והתדהמה?
ולגבי הבלונד, זה בטח במסגרת הטרנד הנוכחי של גוונים שרואים בכל מקום. (תסתכלו מסביב). בגדול אני חושבת שזה לא ממש מתאים לה, ועוד עם שיער מדהים כמו שיש לה... אבל האמת שזה די חמוד על ואלה

varty

New member
רגע. את לא באילת??? ../images/Emo12.gif

בקשר ל'מתחילים להשתנות, היא רק בת 32!! אני עדיין בשוק, בהלן ואני ה מ ו מ ה. כי היא נראית זקנה!!! ונעלם לה היופי

eve6

New member
לא, בשבוע הבא

מעניין, באמת, לאן הוא נעלם! אולי נזמין את מחלקת הנעדרים של משטרת ישראל... בכלל, צריך להשמיד את כל הזקנים, הם מכערים את העולם
, או לפחות לסגור אותם באיזה מקום, רצוי רחוק מכל מקום ישוב עירוני. גם את שמעון פרס באותה הזדמנות. עוד דקה בן ב-CSI
(מזל שהוא לפחות צעיר ויפה
)

varty

New member
נכון!

כל המכוערים בתא אחד וכל היפים ישר להווליווד. מסכימה! אני לא מבינה מה הבעיה שאני מביעה דיעה על קלודי שהיא נהייתה פחות יפה. זה לא אומר שזה רע , זה רק אומר את דעתי החלוקה לשניים. שחור ולבן. אני לא רואה כל בעיה עם זה. החיים בין השחור ללבן הם רק לאנשים שמחפשים את האמצע. די לאמצע , כן לבהירות! קלודיה מאכזבת אותי מבחינת יופי ועד שהיא לא תעשה עם זה משהו, שלא תצפה שאני אראה פרוייקטים עתידיים שהיא מופיעה בהם
. הולכת לראות את בן המדהים והיפה גם בגיל 42

dixie chick

New member
גם אני באילת בשבוע הבא!

איזה פרק זה יוצא בCSI? אני אוריד אותו כי אתמול לא ראיתי... הלכתי לראות את סטאר וורס האחרון...

למעלה