בן וואלאס מה הלאה?

88nothing

Active member
בן וואלאס מה הלאה?

למי ששכח בעבר שחקן ההגנה של השנה בדטרויוט, מסיים הקיץ חוזה של 60M ל4 שנים שניתן לו ע"י שיקאגו, ובהמשך הועבר לקליבלנד. יש קבוצה שתאמין בו אחרי שנים כלכך גרועות?? כמה הוא יכול להרוויחלדעתכם? או שאולי הוא ילך לאירופה?

SSPB

New member
אם הוא היה שווה משהו בהתקפה

עוד היה מקבל איזה חוזה ווטרן אצל קונטנדרית. אבל הוא כלום בהתקפה ובגילו ובמצבו גם כמעט כלום בהגנה.. אולי תיהיה איזה קונטנדרית (סיכוי טוב שהקאבס) שבכל זאת תיתן לו דקות מהספסל להרביץ מכות ולתת עבירות שזה גם משהו בשביל חוזה מינימום.

יש לו עוד שנה לספור את הכסף

החוזה שלו בקליבלנד מסתיים אחרי עונת 2009-10. מה יהיה אז? אלוהים גדול. אולי שיקגו יתנו לו עוד חוזה של 60 מליון אחרי שלא יצליחו להחתים את וייד.

carmelo

New member
מה שיותר מעניין במקרה שלו

זה מה הלאה מבחינת הקאבס. השנה הם לא השתמשו בחוזה המסתיים של וולי, שכעת נרקב על הספסל. ורז'או כבר תפס את המקום של וואלאס בחמישיה, אם היקסון ואיזה סנטר מחליף חדש יקבלו את כל הדקות כמחליפים, אז במקרה שלו כדאי מאוד לנצל את החוזה המסתיים. במיוחד אם הקאבס יודחו ע"י אורלנדו, אבל אני מקדים את המאוחר. אני אוהב את ווסט, אבל בסדרה הזאת אפשר לראות בבירור את נחיתות הגובה שלו בהגנה. מצד שני, הקאבס ירצו לשמור על גמישות מתחת לתקרת השכר. אולי ב2010 רד יסכים לבוא, באיחור של חמש שנים.

rapgamer4ever

New member
נכון

במידה וקליבלנד לא תיקח אליפות השנה, אני לא רואה מצב שהם לא מחפשים להביא חיזוק בתמרוה לחוזה הנגמר של ביג בן. רד באמת יכול להיות אחלה.

למעלה