בן הזוג שלכם?

מוהיקן

New member
בן הזוג שלכם?

מה העדיפויות שלכם בענין גובהו?שיהיה גבוה ממכם.או שלא מפריע לכם שיהיה נמוך.ז``א מה הגובה האולטמטיבי שהייתם רוצים שהוא יהיה?

B a Z u K a

New member
אני בעצמי 1.76

חבר שלי צריך ליהיות לפחות 1.80+. שיהיה גבוה אבל לא בצורה מוגזמת....מספיק גבוה כדי שאני יצתרך להיסתכל למעלה כדי להיסתכל לו בעיניים:) בחיים לא הייתי יוצאת אם מישהו בגובה שלי ובטח שלא יותר נמוך ממני.. וואי כמה זמן לא הייתי בפורום הזה:\

Tears Dont Fall

New member
המ.

בנים: נמוכים זה חמוד, אבל בסביבות ה1.65 לא פחות. עדיפות לגבוהים. בנות: רצוי נמוכות. יותר נוח :) גם גבוהות זה אחלה, אבל הלו יש גבול אני כולה מטר וסיגריה ;[

אהה חבר שלי יותר נמוך ממני

ב 5-7 סמ למרות שההיתי רוצה שהוא יהיה לפחות בגובה שלי... מה לעשות לא ממש אכפת לי זיבי על כול העולם מה לעשות כשמאוהבים..

אני 173 ככה,

ואני חייבת שבנים יהיו יותר גבוהים ממני, אחרת אני מרגישה ממש ענקית :| אז בן זוג זה בכלל.. אני מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה גבוה >< אבל זה בטח לא יקרה.

GoOni

New member
אני 160 ס"מ והוא 182 ס"מ. אני אוהבת:]

לא כזה קשה להיות יותר גבוהים ממני, אבל אני מעדיפה גבוהים ממש (180 כזה) על "קצת גבוהים". האקס שלי היה 172 (יש מצב שהוא גבה מאז) והעדפתי יותר.

SomebodyElse

New member
אז כמו שאמרתי אני 169

חבר שלי 190 בערך. וזה הכי כיף בעולם ככה
.

pampkin

New member
הוא גם נמוך יחסית לבנים

הוא 1.68.. בכל מקרה אני לא מכירה אף בן שיותר נמוך ממני ככה שלי זה אף פעם לא היווה בעיה:p

tink 16

New member
../images/Emo203.gif החבר 1.83 ../images/Emo13.gif

מעדיפה שיהיו יותר גבוהים.

חבר שלי 172

ואין לי בעיה עם הגובה שלו, הוא יותר גבוה ממני באיזה 10 סנטימטר ומי שעומד לידנו רואה את ההבדל. זה הבדל של כמעט ראש וזה סבבה לגמרי.

EVE Lights

New member
נראה לי שהוא 1.75 ככה,

אולי טיפה יותר אני אוהבת ככה. שונאת בנים שגבוהים ממני ביותר מדי..

למעלה