בן גוריון והפלסטינים

eyalfein

New member
בן גוריון והפלסטינים

נתקלתי בזה דרך כתבה על צעדת בן גוריון באתר וואלה, והציטוטים שתקראו בקישור המצורף די מצמררים. או שבן גוריון היה אדם שונה ממה שלימדו אותי ולמעשה חייתי בשקר לגבי אבות הציונות, או שמישהו הצליח להפוך שקרים איומים, ברמה של הכחשת השואה, לקונצנזוס עולמי. כנסו אל הקישור והביעו דעתכם על הציטוטים שבתחתית הדף ולגבי אמינותם והדרך לטפל בבעיה (אם הם באמת שקר). אני, מבחינתי, מוסר את המידע בלי הבעת דיעה, אני לא נוקט עמדה לגבי אמינותם, אני די בור, מעבר למה שלמדתי בבית הספר. http://en.wikipedia.org/wiki/David_Ben-Gurion

the man is back

New member
וויקפידיה הוא אתר שמאלני להחריד

ובלתי אמין לחלוטין. אם תחפש שם את הביוגרפיה על ערפאת ותקרא שם את הטקסט תראה שאין שם שום ציטוטים מיליטנטיים של ערפאת וזאת כמובן כדי ליצור את הנראטיב השמאלני. תראה שם שכל פעם שהפלסטינים מציגים טענות חסרות שחר, אתרים כמו וויקפידיה מקבלים אותם כמו כעובדה ואילו כאשר צה"ל מציג עובדות כגון מסמכים, תצלומים וניתוח אנליטי של מומחים, וויקפידיה טוען שהן לא אמינות.

all

New member
מה לא בסדר במה החידוש.

אנחנו הםסדנו ברצועת עזה, אנחנו מטרונספרים מי שם. ב-48 הפסדנו בירושלים טרונספרנו ברחנו מי שם במקומות שהם הפסידו, הם ברחו. יחסית למינהגי שנות ה-40 (השמדת הארמנים, היהודים, הצוענים) זו הייתה מילחמה הומנית יחסית מבחינת שני הצדדים. למה להיתחסד, אילו הייתי מפסיד בקרב, הייתי משכנע את מישפחתי לנוס על נפשה. במילחמה מי שמצליח להציל חיים, כבר השיג היישג די נאה, אבל להפסיד במילחמה שפתחת בה ולהציל גם את חיי המישפחה, גם את האדמות, הרכוש וכל היתר לא כל כך הולך עם כללי המילחמות של שנות ה-40.

למעלה