בן/בת

sharonic

New member
בן/בת

האם זה נכון שתוכי זכר יאהב יותר אדם ממין נקבה וההיפך? או שזה חסר כל יסוד? הכוונה היא לתוכים גדולים כמו ג'אקו / ארה וכדומה.

לא יודע אני רק יודע שהג'אקו הזה מדה

מדהים

רן בראל

New member
מהנסיון שלי...

לפעמים יש בעיה אם נקבות בתוכים גדולים. הן ממש לא אוהבות נקבות בני אדם. אין לזה שום ביסוס מחקרי, רק מספר די גדול של מקרים שאני נתקלתי בהם וששמעתי ממגדלים אחרים.

Xboy123

New member
צודק! גם אצלי זה ככה! הקוקטייל נקבה

שלי בכלל לא אוהבת נקבות בבית. אף נקבה פרט לאחותי שהיא אוהבת רק קצת... אבל היא חולה על אבא שלי, על הגיס שלי ועליי!!!!!

sharonic

New member
יעוץ

אם כבר יש לך מחשב, אפילו שולחני, הייתי הולכת על הגא'קו ללא ספק. בתנאי כמובן שיש לך מספיק זמן להקדיש לו. כי אחרי הכל, מה זה רובוט לעומת יצור חי ונושם. המחשב לא ישיר לך, לא יגיד לך בוקר טוב בבוקר ולא ישמח לך את הלב..... כמו שיעשה לך הג'אקו.... זו דעתי בכל אופן. מקווה שעזרתי.

כמובן שיש לי זמן, אני פוחד שיום אחד

אני יקום וימצא את הג'אקו מת והלך לי הלב(אני יקשר אליו) וגם המון כסף. אני לא יודע מה להחליט :(

לירן !!

על מה אתה מדבר !!! ג'אקו זה תוכי לכל החיים, כך שעוד 40 שנה לפחות הוא ימות !! אם תיתן לא אוכל כמו שצריך (ירקות, פרות, קטניות, כופטיות ושאר האוכל) אז הוא יחיה !! אבל אם אתה תיתן לו גרענים שחורים/דוחן ומים.... אז באמת חבל שתקנה !!! אבל אני בטוח שאתה תתפל בו כמו שצריך.. כך שאין לך מה לפחד !!!!

אוהד...

הקוקטייל שלי זוכה ליחס משו משו הוא כל היום בתעסוקה או עלי או אוכל(תערובת של סעד, ירקות, פירות, ביצה קשה ויטמינים ובלי! גרעינים) אבל לא יודע, אני קצת פוחד אבל נראה לי שאני ילך על ג'אקו בכל זאת :) מה המקום לדעתך הכי טוב לקנות בו בארץ, כאילו מחיר טוב(פחות חשוב אני מוכן לשלם כמה מאות יותר בשביל אחד בריא) אני מעדיף קונגו/אפרור מתימנה? לירן

אני יודע שהקוקטל שלך זוכה ל

לאוכל טוב ועשיר !! ולכן לא תיהיה לך שום בעיה להאכיל ג'אקו. בקשר למקומות... תלך על בתי גידול גדולים : יגור, מאיר קורט, חוות הכנף ועוד....

למעלה