בן/בת זוג קבוע

בן/בת זוג קבוע

לעיתים קורה שאנו רוקדים עם בן זוג ונהנים לרקוד איתם תקופה, ולאחר זמן מה קורה שפתאום אחד הצדדים לא נהנה לרקוד אם הבן/ת זוג אבל ממשיכים כי לא נעים ולא רוצים לפגוע. במקרים א. מבלי לדעת אם הצד השני נהנה ב. בידיעה שהצד השני נהנה. נוצרת מין מחוייבות כזו אחד כלפי השני שגם אם רוצים לפרק אותה נמצאים במצב עדין. אז מה דעתכם

ממש בעיה

מילכוד רציני הכי חשוב לא לפגוע ואי אפשר בלי לפגוע נחמד להתרענן סיפור. ממש סיפור אפשר להקים פורום אין סופי בענין בהצלחה

No name for now

New member
לא צריך להיעלב מכל דבר

אני ממליצה לכולם לא להיות יותר מדי כבדים, ולקחת את זה בקלות. קרה לי כבר פעמיים שבן-זוג קבוע העדיף בשלב מסויים לעבור לרקוד עם מישהי אחרת, אחד התחיל לצאת עם חברה שלי אז כמובן שלא עמדתי בדרכם, וגם מהשני לא נעלבתי זו זכותו וזה לא נעשה מתוך רוע לב, ועד היום אנחנו מיודדים ולפעמים רוקדים יחד. אישית אני די כועסת אם נעלבים לי על קטעים כאלה, יצאתי פעם עם בחור שהיה בינינו פער די גדול של רפרטואר, ולכן בתחילת הקשר העדפתי להמשיך לרקוד עם בן-זוגי (אם הוא לא הגיע רקדתי עם הבחור השני) שדוקא הציע לוותר עלי, ובכל פעם הוא עשה לי סצינות בגלל זה, אז הפסקתי לצאת איתו (לדעתי זה לא סימן טוב).

קורין1

New member
לדעתי הוא צודק, נראה לי מאוד מוזר..

שהבן זוג שלי לחיים ירקוד עפ מישהי אחרת, גם אם אני יודעת רק 2-3 ריקודים מסכנים, וההפך.

קוקו12

New member
לא נורא

בס"ה זה רק ריקודים ולא חתונה ובטח לא חתונה קתולית. אפשר להסביר בצורה יפה ואם הצד השני לא מקבל זאת, ההפסד כולו, שלו.

למעלה